Jaké oblečení do školy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
11.2.15 17:29

Jinak pokud jde jen o takovou chvilku, klidně bych mu dala jen kalhoty (nebo zateplený kalhoty), nebo lehký plátěný kalhoty a na to oteplováky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
11.2.15 17:35

@isp ale jo, jsou pekny..a ty kdy jdes ja nevim, na postu, na urad, jdes v teplákách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
11.2.15 17:45
@isp píše:
Ano, škola je módní přehlídka dětí, kdo má lepší hadry :zed: Nevím, kdo udělal z tepláků něco neslušného, ale asi máte doma jen ušmudlané nevzhledné tepláky, jinak to nechápu :nevim: my kupujeme takovéhle sady http://www.bonprix.cz/…va-46611952/?…

za 1. je to pohodlné a za 2. ho dokonce ve školce chválí, jak je pěkně sladěný a mamči se ptaly kde nakupuji. Když se sám rozhodne pro džíny do školy, tak si je vezme je mi to fuk, ale pochybuju :lol: :mrgreen: Dívčí legíny nejsou o moc jiný materiál než klučičí soupravy :*
a tuhle máme taky : http://www.bonprix.cz/…a-158764249/?…

:mavam:

A ještě k te první vete..nikdo tady nic takového netvrdi.To ty spis ty rikas, jak tvůj syn sklizi obdiv v MS ;)..spis jde o to, ze kazde obleceni se hodi nekam jinam a na něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
11.2.15 19:19

Pamatuji si, že ve škole jsme měli spolužáka, který chodil v teplácích - byť celkem pěkných. Celou dobu byl terčem posměšků od dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140239
11.2.15 19:45

Tepláky jsou na sport a ne do školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
11.2.15 19:46

@kate02 :think: Tak jsem se zamyslela a asi budu muset tetě poradit aby u svých prvňáčků zrušila cedulku pro rodiče! Že to byla asi hloupost, když upozorňovala rodiče, aby dětem dávali do školy pohodlnější oblečení, kvůli tomu, že se často učí na koberci a k výuce si dělají pohybové cvičení a různé učení formou her a pohybu :roll: Asi jí diskusi přepošlu, byla zděšená, kolik dětí se jí ve škole paří 4 hodiny v upnutých kalhotech ve kterých se nemůžou hýbat a pak v tom ještě jsou další 4 hodiny v družině. Ti šťastnější se v družině převlékají do tepláků, no. Pokud bych to měla nazvat jinak, tak funkční kalhoty na gumu či na zapínání s úplety, kapsami, prodyšné a pohodlné :roll: Tepláky zní prostě hrozně. Pochopím to u vyšších ročníků ale u malých dětí teda ne. Je fakt, že cestou potkávám holčičky s melíry z prvního stupně, často mají podpatky :zed: Ale díky za názory. Pošlu vaše myšlenky dál. Tu končím, nechci se hádat, je to všech věc. Děti ve škole zatím nemám a holky ukamenujte mě, ale ANO já chodím sportovně oblékaná i na poštu, ježiš, 8o já jsem ale neslušnej člověk :lol: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
11.2.15 19:49
@Eemii píše:
@isp ale jo, jsou pekny..a ty kdy jdes ja nevim, na postu, na urad, jdes v teplákách?

ano chodím sportovně oblečená většinu času a klidně zajdu na poštu i úřad. Ráda cvičím a rozhodně si nemyslí, že když nemám na rameni kabelku, podpatky a mám na nohou tenisky a batoh, že jsem divná :lol: Asi jsi nikdy nebyla v Praze ne? Víš co tam chodí za individua? Ale naštěstí já jsem hezká :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
11.2.15 19:51
@isp píše:
ano chodím sportovně oblečená většinu času a klidně zajdu na poštu i úřad. Ráda cvičím a rozhodně si nemyslí, že když nemám na rameni kabelku, podpatky a mám na nohou tenisky a batoh, že jsem divná :lol: Asi jsi nikdy nebyla v Praze ne? Víš co tam chodí za individua? Ale naštěstí já jsem hezká :pankac:

Já jsem z Prahy a v teplácích vylezu maximálně venčit psa kolem baráku. Ale do obchodu už nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
11.2.15 19:54

@sloninka Vidíš já tak ráno běžím do školky, zajdu si do fitka, vezmu to přes kosmetičku, vyzvednu ze školky, pak jdu cvičit psy nebo s dětmi na kolo či brusle… Nosím tedy spíš komplety, kšiltovky. Mám ráda pumu a nebo alti sport a SAM 73 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
11.2.15 20:12
isp píše:
@kate02 :think: Tak jsem se zamyslela a asi budu muset tetě poradit aby u svých prvňáčků zrušila cedulku pro rodiče! Že to byla asi hloupost, když upozorňovala rodiče, aby dětem dávali do školy pohodlnější oblečení, kvůli tomu, že se často učí na koberci a k výuce si dělají pohybové cvičení a různé učení formou her a pohybu :roll: Asi jí diskusi přepošlu, byla zděšená, kolik dětí se jí ve škole paří 4 hodiny v upnutých kalhotech ve kterých se nemůžou hýbat a pak v tom ještě jsou další 4 hodiny v družině. Ti šťastnější se v družině převlékají do tepláků, no. Pokud bych to měla nazvat jinak, tak funkční kalhoty na gumu či na zapínání s úplety, kapsami, prodyšné a pohodlné :roll: Tepláky zní prostě hrozně. Pochopím to u vyšších ročníků ale u malých dětí teda ne. Je fakt, že cestou potkávám holčičky s melíry z prvního stupně, často mají podpatky :zed: Ale díky za názory. Pošlu vaše myšlenky dál. Tu končím, nechci se hádat, je to všech věc. Děti ve škole zatím nemám a holky ukamenujte mě, ale ANO já chodím sportovně oblékaná i na poštu, ježiš, 8o já jsem ale neslušnej člověk :lol: papa

Jestli znáš jen tepláky a uplý kalhoty, není to můj problém… :-) Pro mě je důležitý, aby se kluci uměli oblíknout přiměřeně situaci…
Já si spíš říkám, kam ta doba spěje, když začíná být normou chození do školy v teplákách… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
11.2.15 20:19

Mám syna v první třídě a v teplákách tam nechodí nikdo. Vždyť existují tenké, měkké džíny v pase na gumu, máme z H&M a z CaA. Tepláky prostě do školy nepatří, pak to s dětma roste a choděj v tom v dospělosti malem i do divadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
11.2.15 20:24

Pak se divíme, že všeobecně Češi nemají kulturu oblékání a neumějí se oblékat přiměřeně situaci. Když se to holt v mládí nenaučí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
11.2.15 22:10

To je stejne jako bys šla na pracovní pohovor v teplákách nebo dokonce do práce. Promiň, ale jsou nejaká nepsaná pravidla v čem se do školy chodí a v čem ne. V družině mají některé děti teplaky, mozna 2-3 z 45 děti. Ve škole nikoho takového nepotkávám. Děti sedí v kalhotách 45min, rozhodne nikdo nedava kalhoty, které děti snad tlačí. Jeste, ze holky mohou nosit legíny, sikne, šaty, punčochy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
12.2.15 08:53
@isp píše:
ano chodím sportovně oblečená většinu času a klidně zajdu na poštu i úřad. Ráda cvičím a rozhodně si nemyslí, že když nemám na rameni kabelku, podpatky a mám na nohou tenisky a batoh, že jsem divná :lol: Asi jsi nikdy nebyla v Praze ne? Víš co tam chodí za individua? Ale naštěstí já jsem hezká :pankac:

Tak to pak uz chapu..i to, proc se rika, ze i v zahranici poznas cecha na prvni pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
12.2.15 09:12

Vždycky mě překvapí, kvůli čemu se dokážou lidi dohadovat a jak hezky dokážou překrucovat :mrgreen: na prac. pohovor se samozřejmně obléknu jinak.To je slovíčkaření a mě holky fakt už nebavíte.
Také nakupuji ráda v H&M, CaA, jezdíme do Aosty ( Itálie ) tam mají super kousky, v ČR nakoupím Itálii v tally weijl nebo miluju v Německu Primark… ;) A jeden tip pro maminky, v Německu mají skoro o třetinu levnější parfém Chael Chance :palec: na nákupy oblečení se vyplatí hlavně to Německo. U nás děti k Vánocům dostali oblečení Disney z Primarku za pár Euro ;) ( myslím že vše bylo kolem 5 Eur.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí