Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, syn jde do druhé třídy. Má velikost nohy 36-37.Normální papuče jsou do vel.35.Crosky mu dávat nechci. Vůbec nevím co koupit. Chtěla bych ale aby to mělo uzavřenou patu. Poradte prosím. Díky.
Já koupila od Essi sandálky, kožené, tvarované a pevná pata.
Befado má i větší.
Nicméně letos už klasické zdravotní nazouváky. Třetí třída
Dcera nechtěla klasické papuce, sandály nesouhlasil můj muž
prý kde jsem takovou blbosti, jako sandály ve škole slyšela, jsme se v obchodě dohadovali, že donosi sandály sportovní, které si na leto vybrala a vůbec je nenosila, chodila většinou v zabkach, tak se mohly sandály vynosit ve škole, ale vysvětlí to chlapci, že
.
Tak ji koupil baleríny, takové ty látkové.
Klukovi kup nějaké ty sandály a je.
Klasické papuče pre deti sú do veľkosti 43
bez problémov sa dajú zohnať keď sa po pozeráš na internete. Aj HP Cechtin, aj Rak, dokonca tuším aj Jonap ich vyrába do tejto veľkosti. Preto som teraz odborníčka na papuče lebo aj my sme zháňali
predsa sú lepšie ako šlapky (pantofle). Môj menší syn ide do 4.triedy, väčší do 7. a v pohode sa dalo pre nich zohnať
dúfam že som pomohla. Pa
@LussyB píše:
Holky a kupujete k papučkám automaticky i sáček nebo dáváte bez?
mame pytlik. Kluci si nosí papuče v aktovce. Ve škole nezůstávají. ![]()
takze záleží na škole, jak to má zorganizované.
Kupuju Befado tenisky-platenky, maji falesny tkanicky a suchy zip, mam teda holku, ale nesmej mit pantofle a v teto velikosti uz jsem nenasla
U nás děcka většinou nosí crocsy. My na uzavřených botách netrváme, jsme rádi, že mají aspoň něco. Navíc v těch klasických papučích se většině dětem hrozně potí nohy.
@tulipán píše:
Dejte mi tip na školní papuče ve velikosti 37, pro druháka.
Já dávala crocsy a ve třetí třídě pak už pantofle korkáče
Já budu klukům 3. a 6. třída kupovat biopantofle Zn. Samlux.