Jaký box na svačinu do aktovky Hama?

256
15.8.15 15:43

Jaký box na svačinu do aktovky Hama?

Milé maminky, chtěla bych se zeptat těch, které máte zkušenosti s aktovkou Hama, jaký box na svačinu pasuje do této aktovky? Resp. do přední kapsy? Nebo s jakým boxem máte nejlepší zkušenosti?
Různých krabiček jsou na trhu mraky, tak bych nerada vybrala špatně…
Předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
15.8.15 16:22

Zajdi s taškou do domácích potřeb (nebo si ji přeměř) a kup nějakou tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
15.8.15 16:26

Děkuji, ale dívala jsem se u nás a bohužel mají nic moc výběr. Navíc s klučičími motivy, holčičí ani jeden, proto jsem chtěla objednat box přes internet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
15.8.15 16:36

Moje těti mají tyto boxy: http://www.ecoobchudek.cz/…fialovy.html

Jsem s nima spokojená. Bála jsem se otvírání, ale u nás otevře i školkáček bez problémů. Umývám v myčce. Co víc si přát :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
15.8.15 16:59

@ziza1108 a nemají něco bez motivu? prostě obyč? něco takového http://www.dracek.cz/…rehled12.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
15.8.15 17:00

Něco takového máme doma, je to obyčejné ale praktické :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.8.16 16:32

Zkouším obnovovat, dneska jsem obléhala dvoje domácí potřeby a tri supermarkety, vyber veliký, ale kdyz uz nejaka krabicka pasuje na výšku, tak je dost mala a skoro nic se do ni nevejde. Nemate nekdo tip na krabičku do aktovky Hama, ktera ma max 5,5cm na výšku a je dost velka (ne pidikrabicka, co je jen pres pul kapsy na svačinu)? Kdyby byl holcici motiv, bylo by to vubec super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
12.10.18 20:00

@Aliik Sehnala jsi nakonec neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
12.10.18 20:02

Nakonec jsme koupili tuším v Penny krabičku s Annou a Elsou asi za 55 Kč, byla velikostně akorát a drží už třetí rok (ale byla to nějaká akce před 2 a kus lety, úplně náhodná) ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
12.10.18 20:13

@Aliik Tak to nemam sanci sehnat. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
12.10.18 20:19

@tulipán Nedavno v penny ale krabicky na svacinu meli i s timto motivem, tak zkus. Nebo jsem je videla v globusu, staci kdyby @Aliik premerila tu co ma doma, zda to jsou stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
12.10.18 20:21
@Aliik píše:
Zkouším obnovovat, dneska jsem obléhala dvoje domácí potřeby a tri supermarkety, vyber veliký, ale kdyz uz nejaka krabicka pasuje na výšku, tak je dost mala a skoro nic se do ni nevejde. Nemate nekdo tip na krabičku do aktovky Hama, ktera ma max 5,5cm na výšku a je dost velka (ne pidikrabicka, co je jen pres pul kapsy na svačinu)? Kdyby byl holcici motiv, bylo by to vubec super ;)

Máme emipo box a jsem s ním spokojená. Malá ji má do lego aktovky (výrobce Hama), tak by měla pasovat. Je super, že má přepážku, takže tam můžu dát zeleninu nebo ovoce a pečivo a nenavlhne to a není třeba to balit ještě extra do igelitu. Ta přepážka se dá dát do dvou poloh nebo vyndat. Koupila jsem si ji i na svačinu pro sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
12.10.18 20:35

@lecijasek Je mi sympaticke, ze ma prepazku. Trochu mi vadi, ze neni do mycky, ale ukladam si do predvyberu, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
12.10.18 20:36

@hipisek84 Zkusim tam zajet, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
12.10.18 20:36

Jsme strasne spokojene s Herlitz boxem,ma prepazku a muze do mycky