Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky prosím o typy jaké polévky vařit když kojím… Dělám zeleninové, vývary, houbovou, rajskou ale dochází mi inspirace… ![]()
Předem děkuji i za případný receptík ![]()
Ahoj, na tu rajskou bacha, rajčata jsou alergen. Já jedla jen vývary, kuřecí, hovězí, do toho nastrouhat mrkev a petržel a buď nudle nebo dělám noky z mouky. Jinak tomo moc na výběr při kojení nebylo, alespoň u mě ne, páč malou hodně trápilo bříško.
Kmínovou, ta je na prdíky. Jinak je dobrá dýňová, brokolicová, kulajda, bramboračka… nejvíc miluju chřestovou
Tak kmínovou jsem si teď udělala na tři dny ![]()
Brokolicová ale také nadýmá ![]()
Rajskou dělám z rajského protlaku tak je v pohodě…
@Marta78 Já dělala skoro vše, jen jsem dávala bacha na nadýmavé věci jako cibule, čočka, květák…takže třeba ještě chlebovou, frankfurckou, gulášovou, pórkovou…po malých porcích jsem zkoušela co nám sedne, naštěstí malý není alergik, jenm ho trápilo bříško, tak jsem vařila bez cibule ![]()
Já jsem jedla - a stále jím úplně všechno
Já na to přecházení do mlíka moc nevěřím..
@Edit1 píše:
Tak kmínovou jsem si teď udělala na tři dny
Brokolicová ale také nadýmá
Rajskou dělám z rajského protlaku tak je v pohodě…
No ale protlak je z rajčat ne? ![]()
Ja taky jedla vse…jen jsem si vsimla, ze synovi asi vadi cibule a paprika, par dnu jsem se tlaskala gulasema a on se kroutil a plakal, tak jsem na chvili vynechala.
nevim jestli tu padla kvetakova. Dobra je hovezi s ryzi.
Mam skoro mesicniho kluka a muzu rict, ze u nas bude nejvetsim problemem cibule. Jak uz tu bylo receno, krouti se chudinka z nafouklyho briska. Ale jeste mam tip, pomuzou kdyztak kapicky Sab simplex, nebo detsky fenyklovy caj:-)
Polevky nejlepe vyvary, ale na tu cibuli opravdu bacha. Bez ni je to sice dost divny, ale aspon se s miminkem vyspite:-)
Zkusím se zeptat
Můžu při kojení zabijačkovou polévku? Česnek si samozřejmě nedám.
@Manuelan Jen me to zajimalo. A cesnek nedela dobre ani mně, tak raději ne. Mala by pak trpěla. A jinak byla vyborna ![]()
@Petruš Z. tak to je fajn
u nás nevadí ani cibule. Za to čokoláda ano
![]()