Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@bedrisek píše: Více
Ne, pro tebe už ne. Šaty jsou pěkný, ale ne pro tvoji věkovou skupinu a když máš nadváhu.
Ruce zakrýt.
Délku ke kolenům, tedy i nohy zakrýt.
Žádný hluboký výstřih, aby byla vidět prsa, jako ti tady jedna poslala ty laciný růžový jak z bordelu.
Barvu šatů tmavou, ne černou.
A ty boty aspoň na malém podpatku, baleríny alá placky ne.
Vlasy si umej, víc není třeba.
Líčení lehké.
@Zeoli píše: Více
Proč by si měla dělat srandu? Mám malou, zavalitou kolegyni. Trošku širší boky má. Ji právě tenhle styl šatů pasuje. Ty boky v tom schová a nerozšiřují ji. Jak je dělení šatů pod prsama a dá si podpatky. Tak bych řekla, že jí to opticky i protáhne tělo. Šaty mívá ke kolenům nebo lehce pod kolena. Celkový dojem v takových šatech je, že vypadá trošku vyšší. No rozhodně je dojem lepší, než v nějakých upnutých.
@Kelsey1 To mají být šaty pro matku na prodlouženou, tam se to podle mě teda vůbec nehodí. A nad kolena v žádném případě.
Takový výstřih je obvykle jen na fotce, aby vynikl. Na V výstřihu nevidím nic špatného. Kdo má strach, že je moc velký. Tak v tom spoji se dá ze spodní části látky nenápadně chytit nití a tím se i V zmenší.
Posledně takhle vzteklá ohledně šatů byla Lucifera
.
@Monchichik píše: Více
Kde píšu, že má mít šaty nad kolena? Prostorově větším ženám se bez zkoušení špatně shání šaty. Na fotce bude vždy a vše vypadat jinak, než bude mít ona na sobě. Proto jsem psala, ať jde do salonu a nechá si poradit
.
@Kelsey1 píše: Více
Tak to bych chtěla vidět.
Vrchol nevkusu.
Já bych volila styl podobný těmto, jen kvalitnější provedení.
@Kelsey1 No bez zkoušení se špatně shánějí šaty všem
jo, bude muset vyrazit a ozkoušet a nechat si poradit, nedá se nic dělat ![]()
ale uvedené šaty jsou šaty pro kur… pro barbínu možná vhodné,
ale ne pro matku na sváteční událost jako je prodloužená - měla by vypadat trošku elegantně, ne jak kačer Donald na lovu
@Havlova píše: Více
jo, tyhle třeba jsou krásné, a může je pak nosit do divadla a na podobné příležitosti
Ve 40 nemusí žena chodit jak 50 + a dělat ze sebe mladou ve starém kabátu.
ale ona nikde nenapsala, kolik jí je, to jsem psala já, že jí musí být minimálně 40, klidně ji může být i 50,
a ty růžové šaty jsou opravdu nevhodné i pro 40letou štíhlou, natož pro malou baculatou, jsou to vyzývavé šaty nevhodné délkou, výstřihem a vším,
ona tam má podpořit své dítě, ne lovit chlapy na laciný sex, a jak znám bedriska, tak by v takových šatech asi nešla
a typ šatů, který poslala Havlova, je krásný, takové bych si za 10 let na prodlouženou klidně pořídila - a 50 mi v té době zdaleka nebude
Jsem taky spíš silnější, mým největším problémem jsou ale větší prsa. Zkoušela jsem více šatů, i v dražších obchodech, že bych ty peníze ze zoufalství už i dala, ale ani tam mi nebyli schopni pomoct., nic jsme neobjevily, velké zklamání. Nakonec jsem měla společenské černé kalhoty a halenku. Ale určtě lodičky, v balerínách bych tam teda nevlezla. Dyk ty lodičky opticky i té postavě pomůžou. Taky nikam jinam nechodím, takže lodičky mi už rok leží ve skříni, ale to nevadí…
@Havlova píše: Více