Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, odchází mi moje autko, už se poohlížím po jiném, ale vůbec netuším jaké, nyní mám felicii, tak bych opět chtěla něco spolehlivého a hlavně, aby nemělo drahé součástky. Líbí se mi daewoo matiz, máte někdo? Jste spokojení? Děkuji
@Sinquinita píše:
Proč nejdeš do Octávky, když jsi zvyklá na feldu?
chci něco kratšího
@Izzz píše:
@Martanek123 takže ojetinu? malou?
jj, ojetinu, s hypotékou si nové dovolit nemůžu ![]()
@Martanek123 Matiz je se svou pevnou konstrukci na úrovni invalidního kresla. Rozhodne bych vybírala i bezpecne auto. Matiz to zrovna není.
@mission84 píše:
@Martanek123 Matiz je se svou pevnou konstrukci na úrovni invalidního kresla. Rozhodne bych vybírala i bezpecne auto. Matiz to zrovna není.
děkuji
@Martanek123 píše:
Dobrý den, odchází mi moje autko, už se poohlížím po jiném, ale vůbec netuším jaké, nyní mám felicii, tak bych opět chtěla něco spolehlivého a hlavně, aby nemělo drahé součástky. Líbí se mi daewoo matiz, máte někdo? Jste spokojení? Děkuji
Matiz zrovna moc dobré auto není, měla ho kamarádka a každou chvilku se tam něco potento, drahé náhradní díly atd, nevím třeba blbej kus no
asi bych šla do Fabie, není to nic ohromnýho, díly taky dostupné atd. Já mám Fiestu a taky si nemůžu ztěžovat ale asi u každé značky se najde odpůrce.
Daewoo matiz určitě ne. Osobně bych šla do nové Dacie třeba Sandero, budete mít nové auto za cenu lepší ojetiny.
Měla jsem léta citroen c3 a spokojenost - malé, spolehlivé a slušný motor. Jde taky o to, kolik můžeš zaplatit
jinak jak psaly holky výše třeba ojetých fabii je spousta za slušnou cenu
Ehm, chtěla jsem ti doporučit Land Rover, ale jak tak čtu, tak by naprosto nevyhovovalo požadavkům
my kupovali na prvním místě skrz bezpečnost dětí. Jinak v okolí mají hodně Octavií a Passat a spokojení..
Viděla bych to na Polo, Golf, apod. Já měla léta Peugeot 106 a pouštěla jsem ho s těžkým srdcem. Ale ty Peugeoty jsou proti VW papírový.
@Martanek123 spolehlivé jsou třeba VW golf, je celkem fuk, co zvolíš.. naši zase nedají dopustit na peugeot 206, já bych ho tedy nechtěla. Měli jsme 4 golfa a naprosto skvělé autíčko. Octavii bych nechtěla - nejkradenější auto. ono záleží, jakou motorizaci zvolíš, my jedem na 1,9 tdi a to prostě neuděláš chybu.