UM pro 2měsíční holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
24.12.15 21:35

Já jsem u syna používala Babylove Bio, ale mám pocit, jestli teď nějak nebude zrovna to období jeho výpadku. Myslím, že to bylo tak nějak na přelomu roku, ale už si to pořádně nepamatuju.
Jinak jestli si dobře vzpomínám, tak když jsem ho používala, tak krabice stála 180 korun? To už případně těch 260 za Sunar není o tolik víc.

• Citovat
  • Upravit
42
24.12.15 21:42

No ja nevim. Sice ie pravda ze vsechny museji projit testy ale asi kazde obsahuje jine mnozstvi ruznycj tech latek. Probiotlka mame a stejne nic. A rourka vel 8 nam teda moc nepomaha. Omlouvam se zs chyby ale s dcerkou na prsou se blbe pise

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
24.12.15 21:50
@Heduša píše:
No ja nevim. Sice ie pravda ze vsechny museji projit testy ale asi kazde obsahuje jine mnozstvi ruznycj tech latek. Probiotlka mame a stejne nic. A rourka vel 8 nam teda moc nepomaha. Omlouvam se zs chyby ale s dcerkou na prsou se blbe pise

právě proto rozdílný množství by se moc měnit neměli, teda po půl roce jsem to točila co dvě až tři krabice, ale tak do tří měsícu se prej ještě dotváří trávení… jakou značku probiotik? to babylove bio obsahuje probiotika a jeden měsíc jsem jí ještě přidávala swiss, ale spíš kvuli imunitě, tak možná proto je tak oblíbený…:) jinak ještě z těch mechanickejch pomůcek jsme nikdy trubičku nepoužili, sem tam nám vydržela v šátku, a pak jsme jí měli v lehátku, nebo v autoseddačce, jak nás jednou taky vyděsila s tím břiškem a behem pěti minut cesty na pohotovost se uvolnila parádně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.12.15 21:52

@Billi To tak bohužel bývá, že pediatři nejvíc jedou Nutrilon, Bebu a pak teda ještě Sunar. :?

• Citovat
  • Upravit
Billi
24.12.15 22:20

@Gosi taky bych měnila, kdyby se dítě nemohlo vykakat. To měl problém i syn a dobře mu udělal až Hipp. Sunar, Nutrilon i Beba byly malér. A někdy nepomůže ani přidání probiotik, čaje a dalšího. Takhle jsem se trápila s prvním a Nutrilonem.

@Tunrida doktoři jedou v tom, co jim sponzoři zaplatí…
Naše doktorka, když se jí někdo zeptá, doporučí Nutrilon, ale nevnucuje ho. V čekárně má letáky víc značek, ale třeba teď je velká škála UM a některá UM doktoři ani neznají. Když jsem doktorce říkala, že dáváme Babybio, tak se hodně divila.

• Citovat
  • Upravit
5808
24.12.15 22:28
@Billi píše:
@Gosi taky bych měnila, kdyby se dítě nemohlo vykakat. To měl problém i syn a dobře mu udělal až Hipp. Sunar, Nutrilon i Beba byly malér. A někdy nepomůže ani přidání probiotik, čaje a dalšího. Takhle jsem se trápila s prvním a Nutrilonem.@Tunrida doktoři jedou v tom, co jim sponzoři zaplatí…
Naše doktorka, když se jí někdo zeptá, doporučí Nutrilon, ale nevnucuje ho. V čekárně má letáky víc značek, ale třeba teď je velká škála UM a některá UM doktoři ani neznají. Když jsem doktorce říkala, že dáváme Babybio, tak se hodně divila.

píše jen konzistenci výsledku, né průběh… @Heduša měla klasickou zácpu, že u kakání brečela, nebo byl jen problém, že nebyly vajíčka..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.12.15 22:40
@Gosi píše:
píše jen konzistenci výsledku, né průběh… @Heduša měla klasickou zácpu, že u kakání brečela, nebo byl jen problém, že nebyly vajíčka..?

Ne zacpu nema ma krasne vajicka :) jen vubec neprdi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
24.12.15 22:42
@Heduša píše:
Ne zacpu nema ma krasne vajicka :) jen vubec neprdi :,(

myslím, jak to měla s bebivitou předtím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.12.15 22:45
@Gosi píše:
myslím, jak to měla s bebivitou předtím?

Mela bobky vajicka malo kdy po te bebivite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
24.12.15 22:53
@Heduša píše:
Mela bobky vajicka malo kdy po te bebivite

jo, ale ty tuhý bobky, něják moc jí namáhalo je vytlačit, nebo byl problém jen v tý konzistenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.12.15 22:55
@Gosi píše:
jo, ale ty tuhý bobky, něják moc jí namáhalo je vytlačit, nebo byl problém jen v tý konzistenci?

Spis v tom tlaceni byly docela velke a obcas i hodne tvrde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.12.15 22:56

Kolokrat tak tlacila ze jsem si rijala to bude naklad :) a on bobek jak hrasek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.12.15 22:58

Nám moc pomohl HIPP od bolení bříška(prdíky). Předtím jsme měli Nutrilon. Beba byla úplná hrůza, to řval bolestí a měl zácpu. Vše pominulo, když jsme začli podávat HIPP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
24.12.15 23:00

Obě dcery byly od narození na UM, starší mela problémy veliké, pomohl až Nutrilon Comfort, to byla trochu úleva(ale ona mela problémy se strevy cca do roka), mladší byla na Hippu a teda bez problemu. Po nutrilonu zacpa, po Hippu vajíčka i prdění. Dávala jsem i laktobacily od Swissu a v klidu, nikdy se mi nestalo, ze by se kroutila. Na netu je v akcích i krabička za 235,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.12.15 23:05

Ja se hippu bojim protoze dost jsem slysela ze jsou po nem deti hladovy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová