Jaké umělé mléko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
9.9.11 09:07
26lenka píše:
Ahojky, já měnila postupně. Přecházela jsem z Nutrilonu na Sunar a vše v pohodě. Pěkně po něm kakal pravidelně bez problémů a pláče. :palec: Každý mimčo je individuální a vyhovuje mu něco jiného.

Co znamená postupně? Jako každé druhé jsi mimču dala jiné nebo jak si přecházela na jiné? :roll:
taky přemýšlím nad přechodem na sunar ale pořád nejsem rozhodnuta… :roll: moje malá řve každý dev pravidelně kolem 17té hodiny a pak kolem 5té ráno. Tak nevím jestli by nám alespon trošičku nepomohla třeba změna mléka. Jinak ona hezky kaká, přes den i prdká ale jak přijdou ty „její“ hodinky tak tlačí až je rudá, řve, trošku poprdká ale přijde mi že ji to dost dá zabrat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
9.9.11 17:58

Ze začátku jsem dávala jednu porci sunaru, pak dvě, tři … Ale asi to klidně můžeš dát ze dne na den. Nám sunar pohol. :palec: Zkusila bych to, i když se to nezlepší, tak už to horší být nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
11.9.11 11:17
26lenka píše:
Ze začátku jsem dávala jednu porci sunaru, pak dvě, tři … Ale asi to klidně můžeš dát ze dne na den. Nám sunar pohol. :palec: Zkusila bych to, i když se to nezlepší, tak už to horší být nemůže.

Tak jsme druhý den na Sunaru nutradefence, sand to bude lepší. Nebyla jsem si jistá jestli jít do klasického sunaru nebo do tohoto, tak snad jsem dobre vybrala. Ještě se chci zeptat co provází ta změna mléka? Změna barvy stolice, případně četnost kakání…? Abych pak nestresovala co se to děje…Děkji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natanya
12.9.11 12:43

To mě zajímá, jak dopadnete. My mame take trochu problemy, ale bojim se zmenit mleko u 8 tydenniho mimca. Napiste,jak vam to vyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
natanya
12.9.11 12:45
duppe píše:
26lenka píše:
Tak jsme druhý den na Sunaru nutradefence, sand to bude lepší. Nebyla jsem si jistá jestli jít do klasického sunaru nebo do tohoto, tak snad jsem dobre vybrala. Ještě se chci zeptat co provází ta změna mléka? Změna barvy stolice, případně četnost kakání…? Abych pak nestresovala co se to děje…Děkji :-)

Jinak jsme pred tydnem presly z Nutrilonu 1 HA na Normalni Nutrilon. Kakame dobre, ale jsou chvile, kdy mala take vyvadi a talci do ruda. Jen si rikam, jestli by zmena mleka na to vubec pomohla. :-D

• Citovat
  • Upravit
162
16.9.11 09:10
natanya píše:
To mě zajímá, jak dopadnete. My mame take trochu problemy, ale bojim se zmenit mleko u 8 tydenniho mimca. Napiste,jak vam to vyhovuje.

Tak jsme na sunaru už 7 den a zatím zlepšení je v tom, že malá v noci spí i 4 hodinky :dance: :potlesk: , přes den se ji to taky někdy povede ale to spíš tak ob-den ale i to je úspěch :palec: Jinak co se bříška týče tak každý den v pět ráno začína pofňukávat, tlačí a tlačí. Ale snad se i to vylepší. Zatím můžu říct, že sunar byl dobrá volba :palec: (ŤUK-ŤUK hlavně ať to nezakřiknu 8-o )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natanya
16.9.11 09:22

Tak to je super. Kolik je vlastne miminku a muzu se zeptat, kolik ti pije?

• Citovat
  • Upravit
162
16.9.11 14:35
natanya píše:
Tak to je super. Kolik je vlastne miminku a muzu se zeptat, kolik ti pije?

Malá má 6týdnů, vycucá tak 80-90ml když přes den chce jíst častěji než po těch 4 hod. tak kolem 60ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koudelnicka
25.9.11 12:50

jake mléko?

Ahoj, my jsme to taky řešily. Malá taky tlačila do ruda a nic z toho, kakala tak jednou za tři dny. Přešli jsme ze dne na den na doporučení pedry na Bebu Sensitive - je prý na koliky a zácpy i průjmy. Zabralo to a malá je spokojená. Asi záleží na mimču, ale já za nás můžu Bebu jen doporučit. Ptala jsem se pedry, jak je to možné a ona říkala, že to je těma probiotikama, které Beba obsahuje a prý má ještě trošku jiné složení :-) No, hlavně, že to zabralo!

• Citovat
  • Upravit
6.11.12 20:08

Ahoj, může mi některá pomoct s výběrem mléka? Nyní mám Bebu pro ale je dost drahá. Tak jsem si zašla do lékárny a opsala ceny. Mám na výběr 4 nejlevnější. Je to HIPP BIO COMBIOTIC 1 nebo SUNAR COMPLEX 1 nebo NUTRADEFENSE 1 nebo HAMI 1.Máte s těmito mléky zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baileyska
10.12.12 23:49

ll

My mame Nutrilon Premium a vyhovuje nam, pokud by ti vyhovoval Nutrilon, je nejlepší i podle doktora a lekarniku co jsem se informovala. Rozhodně bych na UM pro mimi nešetřila :/

• Citovat
  • Upravit
541
11.12.12 22:15

Ahoj, já jsem sice začala s UM až kolem roku, ale mám pár kamarádek, co dávaly zde zminovaný Nutrilon Comfort u poměrně malých dětí na citlivé zažívání je skutečně perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
13.4.13 19:58

Princezny,
jake pouzivate umele mleko a proc?

Maly je na Bebe, pouzivala jsem ji jen do kasi, obcas na ven…
Vojta ma sedm mesicu, MM uz nemam (teda mam asi tri kapky, kojim jednou za noc), rozkojovat se mi „uz nechce“… U kojeni dela blbosti, kouse me…

Jenze jsem zjistila, ze ta Beba se dost prodrazi. Mame sestisetgramovku tak na tyden. Mam strach prejit na levnejsi mliko, bojim se o kvalitu a hlavne chut. Beba je totiz chutove velmi dobra.
Takze jake jsou vase zkusenosti s umelym mlekem? Ktere je fajn pro brisko, dobre chutna a nezruinuje me? :))

• Citovat
  • Upravit
415
13.4.13 20:01

@chatwenna Ahoj,tak my používáme Sunar complex, nikdy nebyl žádný poblém s bolením nebo ze stolicí, myslím že je nejlevnější a dost nás zasytí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
13.4.13 20:03

Nejlepěí byl Nutrilon. Ale máma ho sháněla od kamarádky za výhodnou cenu 240 Kč těch 800g. Takže to se nám vyplatilo. A malej byl naprosto spokojenej. Teď je na Hami, protože přecházíme na č. 2 a to už mamka nesežene. Malýmu naprosto vyhovuje a a přijde mi i chuťově lepší. Pak jsem slyšela, že super je mlíko z DM drogerie BabyLove. Je levné (asi 160 Kč za krabici) a je prý i moc dobré. Všichni si ho chválí. Já ho ještě nezkusila, protože tu DMko nemáme. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová