Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@flakon A jaky je rozdil mezi sunar complex a sunar original?
to by mě taky zajímalo ![]()
@chatwenna Ja kojila jen 6 nedel, synovi jsem ze zacatku davala Bebu, ale jak jsme ji dobrali, presli jsme na Sunar, brisko mel celkem v pohode a kdyz ho bolelo, davala jsem mu kapky INFACOl, ty jsou supéééér. Sunar mel do 10 mesicu.Pak uz mi UM mleko odmital a nechtel ho.
@Jaja87 Aha… A sunar complex nebo sunar original? Nevis, jaky je mezi nimi rozdil?
@chatwenna Sunar complex s naturbalance je vyváženou kombinací zdravé výživy a přirozené mléčné chuti. Ještě lepší receptura poskytuje Vašemu dítěti vše potřebné pro zdravý růst a harmonický vývoj.
Nová receptura Sunar complex s naturbalance byla vyvinuta dle nejnovějších poznatků v oblasti pediatrie. Vzorem pro nové složení bylo mateřské mléko, které je tou nejlepší výživou pro kojence.
Sunar original je řada, která byla vyvinuta tak, aby odpovídala výživovým požadavkům kojenců dle platné legislativy EU pro oblast dětské výživy. Všechny nutriční složky jsou obsaženy v požadovaném množství a poměru.
My jsme vyzkoušeli Sunar complex, malá ho vzala, tak jsem ani nic jiného nezkoušela. Problémy nemáme. ťuk, ťuk.
@chatwenna To nevim jaky je mezi nema rozdil, mam dojem ze jde o to ze je pak silnejsi.Ze zacatku je to Sunar Comlpex a pak Original, delaji to podle veku ditete.
Napred jsem kupovala, ten od 0 mesicu, pak jsem presla na jiny co byl nejak od 4 mesicu, pak od pul roku od 10 mes apod…Ony ty nazvy se pak myslim meni podle toho veku ditete.
Ahoj, maly byl na nutrilonu od porodnice ale pak mu zacalo delat spatne, vyzkousela jsem asi 3 druhy Nutrilonu a porad plakal a svijel se, mel neustale zacpu. Zkusila jsem Hipp a nemuzu si ho vynachvalit
@mejdylko Píšu co je na krabici on je ještě nějakej jinej prej ![]()
Ahoj, já jsem děti na UM převáděla sice až na 1roce, ale musím říct, že jsem také kvůli složení nejpodobnějšímu mateřskému mléku zvolila Nutrilon a mám s ním výbornou zkušenost. Obě děti pily Nutrilon až do 3 let. Pokud jde o bolení bříška, osobní zkušenost sice nemám, dávala jsem klasický Nutrilon, ale mám několik známých v okolí, které u miminek s bolením bříška bojovaly a moc si chválily Nutrilon Comfort, tak bych zkusila ten.
Já dlouho vybírala um a vyhrál nutrilon profututa neobsahuje palmovy olej.Je sice drahy ale ja chtela at ma to nej kdyz nemuzu kojit.
@Sofie1982 jo tak, jako taky mame v rodine alergii na laktozu, dokonce to ma moje mati, segra,neter.ale kvuli toho mi nikdo nedoporucoval kupovat ha mleko? to ti doporucila jen tak preventivne? to mi prijde jako blbost teda.
Milé maminky,
připomínám, že na eMiminu funguje už dlouho zavedená Poradna o kojeneckém a batolecím mléku. Nebojte se tu odbornic zeptat na všechno, co Vás okolo umělé výživy pro děti zajímá.
Krásný den ![]()
adminka Eliška
@mejdylko Aha, tak diky za tip… Babylove bych mohla zkusit. Mozna lepsi Babylove z Nemecka nez Hipp z Polska
@flakon A jaky je rozdil mezi sunar complex a sunar original?