Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malyprinc12 píše: Ženy, jaká jste znamení s partnerem? Jaký máte názor a zkušenosti s kozorohy (ať vy nebo partner)
Jsme Váhy a Blíženec a je to skvělý ![]()
S kozorohy zkušenost nemám.
Můj manžel má dobré zkušenosti s kozorohem (jsem to já
)
jinak si myslím, že řešit znamení je blbost ![]()
@malyprinc12 Kozoroh + Panna a super
Já jsem kozoroh a pár kozorohů mám i v práci a jsme všichni takoví dobrosrdeční empatičtí ťuldové se mi zdá
Neznám zákeřného kozoroha…
Já jsem Blíženec, manžel Váhy a klape to. Kozoroh je švagr a nic moc teda, nemohla bych s ním být…tím neříkám, že je takový každý ![]()
Vodnář a beran funguje nečekaně dobře
Zato vodnář se střelcem by měl být skoro ideál a byla to katastrofa. Věřte pak horoskopům ![]()
@malyprinc12 vodnar s bykem a jsme spokojeni spoustu let, krasne se doplnujeme. ja si litam v oblacich a chlap me vzdy pevne pritahne zpatky na zem ![]()
kozorohy ja moc nemuzu, jsou na me dost sobecti, arogantni, cilevedomi a me to irituje ![]()
ale clovek to musi brat s nadhledem, horoskopy a znameni jsou fajn vec, ale vetsinou si tam kazdy najde to, co zrovna chce ![]()
@malyprinc12 Manžel kozoroh, já rak. On neuvěřitelnej klidǎs, já horká hlava - ideální kombinace ![]()
Lepšího chlapa jsem si nemohla vybrat ![]()
Kozoroh a beran (já kozoroh) a skřípe to. Dvě rohatá znamení jsou asi problém.
@Anonymní píše:
Kozoroh a beran (já kozoroh) a skřípe to. Dvě rohatá znamení jsou asi problém.
Nene, kozoroh a býk jsou OK.
Problém je jen s beranem. ![]()
Jsem vášnivý a výbušný štír, muž je hodná ryba. Oba jsme vodní znamení, pasujeme k sobě dokonale ![]()
Já tu plachou rybku vždycky chytnu za ploutev a stáhnu jej do většího temna a hloubky a ukážu mu, že může být vždy ještě hůř. ![]()
Já blíženec, partner střelec. Když koukám na denní % vyrovnání, většinou jsme v mínusu, nebo do 50%(nikdo není většinou 100pro, ale zatím nám to už 6 let klape a plánujem budoucnost. ![]()
Dle partnerského horoskopu ve zkratce:
oba potřebujeme dostatek osobní svobody, ale každý jiným způsobem. Máme pro sebe velké pochopení, základním prvkem našeho vztahu je přátelství. Náš vztah je aktivní, on je oheň a já vzduch. Je to ohnivé a vášnivé spojení někdy až výbušné, občas si můžem lézt na nervy. Jediné, co Střelec partnerovi v Blížencích není schopen odpouštět, bude nedostatek respektu. Záškodníkem může být náš velký společenský život který může zabíjet intimitu a čas pro nás dva. Pokud ovšem překonají krize a svůj vztah vybudují na důvěře a toleranci, vztah má šanci přežít. Jako rodiče své děti vedou ke sportu a lásce k přírodě, cestování a studiu cizích jazyků. ![]()
http://www.femina.cz/…strelec.html
http://www.zverokruh.cz/…oroskop.aspx
@Alex Adrian píše:
@malyprinc12 Manžel kozoroh, já rak. On neuvěřitelnej klidǎs, já horká hlava - ideální kombinace
Lepšího chlapa jsem si nemohla vybrat
jsem kozoroh…a muj nejlepsi chlap byl ve znameni raka
nedam na tohle znameni dopustit… aktualne byk a klape to velmi dobre
Panna+skopec, funguje to na 100%.