Jako koule u nohy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16557
19.7.11 14:27

Jako koule u nohy

Ráda bych znala názor na situaci mý kamarádky :nevim:
Před dvěma lety poznala chlapa z Ostravy,měl manželku a 3 děti,třetímu bylo jen pár měsíců,ale v té době spolu už nežili.Po nějaké době se nastěhoval ke kamarádce do podnájmu,našel si práci a začali spolu žít.Z kamarádky při jednom sezení u vínka vypadlo,že platí úplně všechno sama-podnájem,jídlo a ještě mu kupuje cigarety 8-o On že celou výplatu posílá manželce a navíc platí hypo na barák v kterým ona s dětma žije.Asi jí ani nezajímalo z čeho v tý Praze žije on :nevim: Navíc musím napsat,že kamarádka má plný invalidní důchod,čeká na transplantaci ledviny a chodí od rána do večera pracovat aby měla peníze,na víkendy si navíc přibrala výpomoc v supermarketu a k tomu 3X týdně chodila na dialýzu 8-o Nemohla jsem se zbavit pocitu,že jí dotyčný využívá a natvrdo jí to řekla.Vrcholem bylo,když jí ještě ženatej požádal o ruku :roll: Nechápu.No,kamarádka to ze svýho vydržela táhnout celý ty 2 roky,sama jsem jí parkrát půjčovala peníze.Plánovali,jak se vezmou a budou mít dítě.A že si koupí domek.Já jí oponovala,že už živí 3 děti a platí hypo,že by na tom byla špatně a kdo ví jak by skončila.Mě prostě přišel jako nějakej snatkovej podvodník :nevim: :cert:
Je to tak týden,co mi kamarádka na kafi říkala,že se rozešli :palec: Asi k tomu přispěl i fakt,že na dialýze někoho potkala.
Holky,byli by jste s takovym chlapem?Já v tomprostě neviděla žádnou budoucnost :nevim: Jsem nedůvěřivá?Jak to vidíte Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
19.7.11 14:35

Nebyla bych ani minutu.
Nejsem tak blba, abych si „vydrzovala“ chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863

tak teď Ti samozřejmě napíšu, že nikdy :mrgreen: , ale upřímně, kdo z nás nebyl nikdy zabouchlý jak vořech a nenadělal se kvůli tomu spoustu kravin…z tohoto musí člověk prostě sám prozřít a pak se třeba tlouct do hlavy. ale láska zkrátka někdy svině :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291

Pogratuluj kamosce ke stastnemu rozchodu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
19.7.11 14:36

láska je slepá :nevim: Hlavně že kamarádka otevřela oči a dobře to dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.11 14:36

Tak když je člověk zamilovaný… Jinak pohledem zvenčí, samozřejmě, že nebyla. A přece nemohl dostat takové alimenty, že by mu nezbylo ani životní miminum? To je přece blbost… Takže buď je blbý nebo kecal.

Udělala jedině dobře, že už s ním není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
19.7.11 14:43

On ještě rozvedenej nebyl,rok jí to sliboval :cert: Chodil do práce,ale všechno posílal manželce na děti a k tomu platil celou hypo.A pak jsem byla svědkem jak jí volá at mu koupí cigára.Jsem se tý kamarádky ptala,jestli jí na ně dal peníze a prej ne,že žádný nemá.Jako já taky pomáhala chlapovi,než mu proplatili faktury,asi 4 měs.jsem všechno táhla sama,ale věděla jsem,že mi to vrátí a že mě jen nevyužívá.Pak zas naopak několik měs.platil on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
19.7.11 14:49

ja bych s takovym chlapem nebyla, stane se, ze se clovek dostane do uzkych kvuli penezum.......ja taky partnerovi nekdy pujcim vetsi castku, ale vrati mi to a zase naopak, ale 2 roky???? :zed: :zed: :zed:
super, ze se s nim kamaradka rozesla, snad jeji novy vztah bude uplne o necem jinem :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
19.7.11 14:58

A vůbec jsem nepochopila,že jí ještě ženatej požádal o ruku 8-o Se asi bál,aby mu neutekla tak si jí chtěl něčím pojistit :roll: A jak si s ní plánoval dítě,domek…jako kde by na to vzal?živit 3 děti z předchozýho vztahu a navíc platit hypo :nevim: Mě přijde žejí vodil za nos.Nový přítel má barák a holčičku v péči :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
19.7.11 15:40

Nojo, to je jako by si ji chtel fakt pojistit… :/ :poblion: Aby mu neutekla, tak ji nasliboval hory doly. :-?
Ale láska je fakt slepá, ještě že to s ním skončila… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
19.7.11 22:05

Ještě že kamarádka včas procitla!!! :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.7.11 22:09

tak určitě ne a určitě jí využíval, jen holt někdy k tomu musí člověk dojít sám …jak se říká nabít si hubu :-? .......jelikož láska je slepá, sousedi nikoli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí