Jakoby, prostě...?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
patlamatlaxy
12.9.14 21:53

Prostě to tak je, jakoby to byla nějaká nákaza. Prostě hodně lidí tyto slova používá. I v mém okolí je prostě hodně lidí, co je používá a já prostě taky. Tak prostě to tak je. Jen to jakoby se mi sem sakra vloudilo jen jednou :(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
8469

@Bekyn Každopádně :zed: :zed: To mám taky :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074

Jakoby mě trhá uši, už jen proto, že se používá dost často fakt nadbytečně a mimo význam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.9.14 21:54

@NikynaU Ja teckovani miluju! :mrgreen:
Mne tyhle veci vadi, kdyz nedavaji smysl. To „jakoby“ je vrazedny, to snad nikdo nepouzije spravne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.9.14 21:57
@Solaris píše:
To je normální - v mluveném projevu používáme vycpávky. Nemyslí nám to tak rychle, abychom si hned dosazovali ta správná slova. Než si spojíme to, co chceme říct, s tím správným výrazem, vypouštíme z úst slovní vatu (kromě zmíněných taky dost často ukazovací zájmena).

to je krásně popsaný:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella

A všimněte si zpráv o počasí tuším na Nově? Dost často používají slůvko „no“ Jak kdyby si to nemohly ty holčiny odpustit. Není to tak dlouho, co jsem se na ně zaměřila.

Příspěvek upraven 12.09.14 v 21:58

• Citovat
  • Upravit
8469

@asha Pro tebe… ;) Ale už to po mně nechtěj… já už jsem si opravdu odvykla a přijde mi to zvrácený se k tomu vracet… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
12.9.14 21:59

@Bunny puella No, to jsem si nevšimla. :-) Zrovna ve zpravodajství by člověk očekával absenci plevelných slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.9.14 22:01
@NikynaU píše:
@asha Pro tebe… ;) Ale už to po mně nechtěj… já už jsem si opravdu odvykla a přijde mi to zvrácený se k tomu vracet… :mrgreen:

Tak ja to miluju jen u sebe, pochopitelne :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
12.9.14 22:01

Ale furt jsem tolerantnější než u výrazů „vole“

• Citovat
  • Upravit
8469
12.9.14 22:02

@asha Tak tečkuj. :-) Neomezuj se. :p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
12.9.14 22:02

@patlamatlaxy Vole je ještě v módě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.9.14 22:07
@NikynaU píše:
@patlamatlaxy Vole je ještě v módě?

To je nesmrtelny :mrgreen: Kupodivu zkratka tvl mi problem nedela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.9.14 22:08
@NikynaU píše:
@asha Tak tečkuj. :-) Neomezuj se. :p

Tak chapej, to teckovani je takova pauza. Zatim si rozmyslim, co budu psat dal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
12.9.14 22:43

Se mi vybavuje, jak jsem jednou byla na rande s jedním Američanem, který za každým druhým slovem říkal „you know“, vím, že je to v konverzaci běžné, ale on to fakt používal tak strašně často, že jsem se na to nedokázala nesoustředit, vůbec jsem mu tím pádem nerozuměla, dokonce jsem mu to začala počítat a pak jsem to nevydržela a šla si zavolat na záchod mámě, ať mi zavolá, že se „jako něco stalo a že mám hned přijet“ :lol:. Předtím jsme se neviděli, jen si mailovali a to bylo super, než otevřel pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová