Jakou vybrat Barbínu?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1356
16.2.14 22:35

Tak ta nemá chybu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10907
16.2.14 22:36

Ještě mám menší dcerku, tak jsem se musela podívat oč jde. Asi budu výjimka, ale mně na těch panenkách nic nechutného nepřijde.

Mně se dokonce dost líbí :lol:

Proporce Barbie řešit netřeba, je potřeba to brát jako fakt. Když jsem byla malá a Barbie jsem měla, tak mě na nich bavily úplně jiné věci, než řešit její proporce. Pro mě to prostě byla panenka s krásnými vlasy a šaty. Panenka, se kterou jsem si se sestřenicí výborně vyhrála a mám na to ty nej vzpomínky. Šily jsem jim oblečení, pletly svetříky, háčkovaly pidi plavky. Stavěly jsem jim krásné pokojíčky, braly je na imaginární výlety, plesy a diskotéky.

Svým způsobem se nedivým, že se dětem líbí. Jsou takové barevné a fakt výrazné, jsou vymyšlené opravdu kreativně.

Jak tady kdosi psal, pokud ji chce, tak pořádně vybrat kterou, darovat k nějaké příležitosti. Více bych se tím nezabývala. Děti si stejně utvoří vkus podle svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
16.2.14 22:39
@MartinKa36 píše:
Nejlepší je tahle panenka :)

OT: Zrovna jsem před chvilkou projížděla FB a někdo tam dával odkaz
http://www.kreativita.info/…sove-hracky/ Úplně jsem zalitovala, že neumím šít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
@131105 píše:
Tak ta nemá chybu :palec:

Jo to je panenka holčiky Lilo z filmu Lilo a Stitch :) by oko stala 10E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356

Když tu bárbí začali frčet tak už jsem šla do puberty :mrgreen: má setra je měla taky jsem jí šila háčkovala modely :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
16.2.14 22:41

@MartinKa36 Zrovna dneska jsem na Frozen koukala a i když je mi 26, tak jsem si hned říkala, že by se mi taková barbína líbila :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
16.2.14 22:42

Koukám, že se nám toto téma pěkně rozjelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
16.2.14 22:43

By oko 25E :) ale je kvalitně udělaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10907
16.2.14 22:44
@meringa píše:
OT: Zrovna jsem před chvilkou projížděla FB a někdo tam dával odkaz
http://www.kreativita.info/…sove-hracky/ Úplně jsem zalitovala, že neumím šít :)

Tak to je fakt něco. Tady jde jednoznačně vidět, že některé kresby a následné hračky vypadají docela strašidelně. To je prostě dětská fantazie, kreativita a ještě 100 dětských vychytávek navíc. To je fakt parádní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
16.2.14 22:45

To je :mrgreen: ještě že dcéra už spí už by jí loudila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
16.2.14 22:47
@Trojlístek píše:
Tak to je fakt něco. Tady jde jednoznačně vidět, že některé kresby a následné hračky vypadají docela strašidelně. To je prostě dětská fantazie, kreativita a ještě 100 dětských vychytávek navíc. To je fakt parádní.

tak to bych asi nedala vážně super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10907
16.2.14 22:47
@131105 píše:
To je :mrgreen: ještě že dcéra už spí už by jí loudila :zed:

Jako ruku na srdce, přestože jsem dospělá, tak taky kolikrát nevím co bych, co mají dělat ty nebohé děti, když je takový výběr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
16.2.14 22:50
@Trojlístek píše:
Jako ruku na srdce, přestože jsem dospělá, tak taky kolikrát nevím co bych, co mají dělat ty nebohé děti, když je takový výběr :mrgreen:

To si říkám taky :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10907
16.2.14 22:52

Aktuálně tedy jedem v LPS - asi 6 figureak a dvě hřště, MLP - jeden poník z časopisu a omalovánka a WINX pohádky.

Nicméně z každého beru jen to pozitivní. U pohádek WINX se neuvěřitelně a moc hezky a srozumitelně rozmluvila, U LPS výborně rozvíjí motoriku a koníka sebou bere na WC, aby mu ukázala, jak se čurá.

Tak někdy je potřeba vzít to pozitivní a ne jen, že je to nějaká „divná“ hračka. Možná pro dospělé, ale dědi v tom vidí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
16.2.14 22:54

Pokud chcete Elsu tak je na ebay http://www.ebay.com/sch/i.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí