Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@MartinKa36 píše:
Pokud chcete Elsu tak je na ebay http://www.ebay.com/sch/i.html?…
Vůbec neukazovat prosím
. Přiznávám se, že barbíny od Disneyho se mi fakt líbí
. Mít na to prašule, tak si je nakoupím všechny i s princema
. Kdy už vyrostu
(ale doma máme jen Lociku v plavkách, co dostala malá k Vánocům do vany, aby jste si nemyslely, že jsem nějaký mačo
)
@meringa Osobně bych chtěla být dítě v této době. co se týká hraček. Sama bych si vyhrála ![]()
Mam pocit ze na Disneystore prodavaji celou sadu asi 26 panenek
, s užasnou slevou.
PS tu panenku dostala mladá o par týdnů dřív než byl premiéra filmu Frozen v kinech ![]()
@Trojlístek Jo a ještě že mám holku, protože auta by mě asi tak nebraly
. Včera jsem u našich ve sklepě vyhrabala můj starý Polly pocket i s těma malinkýma figurkama a byla jsem nadšená
. Přiznávám, jsem trochu infantilní
![]()
@MartinKa36 píše:
Mam pocit ze na Disneystore prodavaji celou sadu asi 26 panenek, s užasnou slevou.PS tu panenku dostala mladá o par týdnů dřív než byl premiéra filmu Frozen v kinech
Tak to se toho musela zbláznit radostí. Si pamatuji, jak mi taťka z Německa dovezl pravou Barbie, když tady ještě žádné nebyly. Úplně si pamatuji jak čekal co já na to. Ty jiskry v očích, když mi ji dával ![]()
@meringa Tak to jsem neměla, mně stačilo pro malou vyhrabat razítka po mně a málem jsem uronila slzu, jak dojemně se po tom vrhla.
Z auta bych takovou euforii asi taky neměla
S malou s jejíma hračkami mě baví hrát si úplně stejně jako za mlada ![]()
@MartinKa36 píše:
Mam pocit ze na Disneystore prodavaji celou sadu asi 26 panenek, s užasnou slevou.PS tu panenku dostala mladá o par týdnů dřív než byl premiéra filmu Frozen v kinech
Chybí mi tu omdlévající smajlík…
Já bych to brala hned ![]()
@Trojlístek píše:
Tak to se toho musela zbláznit radostí. Si pamatuji, jak mi taťka z Německa dovezl pravou Barbie, když tady ještě žádné nebyly. Úplně si pamatuji jak čekal co já na to. Ty jiskry v očích, když mi ji dával
No mlada si vybrala tu panenku co ma holcicka Lilo
Elsa ji tak moc nebrala,
Ty „Monsterhajsy“
neteři kupuju. Hnusný mi přišly chvilku, ale dárek má těšit hlavně ji, není o vnucování mého vytříbeného vkusu. Sice jsou hezčí panenky, ale ona si to nemyslí, tečka. Já taky nenosím nebo nemám v bytě dárky, co se mi nelíbí, proč by děti měly být v tomhle nesvéprávné. Babička kdysi málem upadla z mojí barbíny, že to má prsa, říkala jí „holka z Dubí“. No a co.
@meringa píše:
Chybí mi tu omdlévající smajlík…Já bych to brala hned
myslim ze to bylo na anglickem disney store, problém je v tom že disney nemá vlastní logistiku a tak to ty obchody schání po všech čertech. Francouskej obchod má zboží stejné jako Disneyland Paris a anglickej zase má víc zboží z amerického disneylandu.
http://www.disneystore.fr/…/mn/1000016/
http://www.disneystore.co.uk/
Ahoj holky, tak já Barbie sbírám -milovala jsem je jako malá a pak na hodně dlouho jsem si jich nevšimla (puberťák a jiné zájmy), ale jak se mi narodila dcera, zas mě to chytlo a dopadlo to tak, že mám už slušnou sbírku:-)
Jakou barbie? No takovou, která udělá dítku radost, a nás to moc nezruinuje ![]()
Jsem taky sběratelkou hlavně panenek Barbie, jednu Monster High mam taky ve sbírce, můj šálek kávy to není, ale moje pětileté dcery je rády mají, stejně tak winx, a to, že si s něma jeden čas hrají a pak zase si hrají s něřím jiným je přece u dětí normální.
Bohužel je to doba, kdy je hraček kvanta a pak si vybírejte:-) Holky mají MH dovezené přímo z Číny, no raději jim příště našetřím na ty pravé, páč ty se nám začínají rozpadat ![]()
P. S.: jinak jim stačí, že maminka má svoji MH schovanou
,a že se sem tam můžou kouknout ![]()
Sakra začínám se děsit co po mě bude do budoucna dcerka chtít
..vůbec se v tom nevyznám.. já sama milovala od mala auta (možná to bude tím, že mám dva starší bratry).. bárbíny a panenky jsem odhazovala do kouta a vůbec si s nimy nehrála.. bylo by pro mě jednodušší kdyby to malá měla taky tak:-D v autech se vyznám (sakra možná protože jsem si jako malá hrála s autíčkam jsem si v dospělosti našla automechanika
)
Tak mě se tedy to panenky vůbec nelíbí, ale ví že u holčiček teď letí…
@MartinKa36 Já si říkala, že vypadá jako ta panenka od Lilo! A ono fakt ![]()
Jako když jsem byla malá (a bráchové… jsou mladší), tak frčely želvy ninja, pokémoni, já měla tričko s Kelly family ![]()
Kačeři a Příručky mladých svišťů ![]()
Majda zas má petšopáky a jednu MH panenku
Má tu vlkodlakovou, to bylo důležité! - Mami, ale já chci tu co má uši a velké ZUBY!
A když vidím, co je „in“ u kluků… zlaté Monster High.