Jakou vybrat Barbínu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2028
16.2.14 23:01
@MartinKa36 píše:
Pokud chcete Elsu tak je na ebay http://www.ebay.com/sch/i.html?…

Vůbec neukazovat prosím :cert: :mrgreen:. Přiznávám se, že barbíny od Disneyho se mi fakt líbí :oops:. Mít na to prašule, tak si je nakoupím všechny i s princema :roll:. Kdy už vyrostu :zed: (ale doma máme jen Lociku v plavkách, co dostala malá k Vánocům do vany, aby jste si nemyslely, že jsem nějaký mačo :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10960
16.2.14 23:04

@meringa Osobně bych chtěla být dítě v této době. co se týká hraček. Sama bych si vyhrála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
16.2.14 23:06

Mam pocit ze na Disneystore prodavaji celou sadu asi 26 panenek :), s užasnou slevou.

PS tu panenku dostala mladá o par týdnů dřív než byl premiéra filmu Frozen v kinech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
16.2.14 23:08

@Trojlístek Jo a ještě že mám holku, protože auta by mě asi tak nebraly :mrgreen:. Včera jsem u našich ve sklepě vyhrabala můj starý Polly pocket i s těma malinkýma figurkama a byla jsem nadšená :mrgreen:. Přiznávám, jsem trochu infantilní 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10960
16.2.14 23:08
@MartinKa36 píše:
Mam pocit ze na Disneystore prodavaji celou sadu asi 26 panenek :), s užasnou slevou.PS tu panenku dostala mladá o par týdnů dřív než byl premiéra filmu Frozen v kinech :)

Tak to se toho musela zbláznit radostí. Si pamatuji, jak mi taťka z Německa dovezl pravou Barbie, když tady ještě žádné nebyly. Úplně si pamatuji jak čekal co já na to. Ty jiskry v očích, když mi ji dával :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10960
16.2.14 23:11

@meringa Tak to jsem neměla, mně stačilo pro malou vyhrabat razítka po mně a málem jsem uronila slzu, jak dojemně se po tom vrhla.

Z auta bych takovou euforii asi taky neměla :mrgreen: S malou s jejíma hračkami mě baví hrát si úplně stejně jako za mlada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
16.2.14 23:18
@MartinKa36 píše:
Mam pocit ze na Disneystore prodavaji celou sadu asi 26 panenek :), s užasnou slevou.PS tu panenku dostala mladá o par týdnů dřív než byl premiéra filmu Frozen v kinech :)

Chybí mi tu omdlévající smajlík… :mrgreen: Já bych to brala hned :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
16.2.14 23:19
@Trojlístek píše:
Tak to se toho musela zbláznit radostí. Si pamatuji, jak mi taťka z Německa dovezl pravou Barbie, když tady ještě žádné nebyly. Úplně si pamatuji jak čekal co já na to. Ty jiskry v očích, když mi ji dával :srdce:

No mlada si vybrala tu panenku co ma holcicka Lilo :) Elsa ji tak moc nebrala,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
16.2.14 23:24

Ty „Monsterhajsy“ :lol: neteři kupuju. Hnusný mi přišly chvilku, ale dárek má těšit hlavně ji, není o vnucování mého vytříbeného vkusu. Sice jsou hezčí panenky, ale ona si to nemyslí, tečka. Já taky nenosím nebo nemám v bytě dárky, co se mi nelíbí, proč by děti měly být v tomhle nesvéprávné. Babička kdysi málem upadla z mojí barbíny, že to má prsa, říkala jí „holka z Dubí“. No a co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
16.2.14 23:25
@meringa píše:
Chybí mi tu omdlévající smajlík… :mrgreen: Já bych to brala hned :pankac:

myslim ze to bylo na anglickem disney store, problém je v tom že disney nemá vlastní logistiku a tak to ty obchody schání po všech čertech. Francouskej obchod má zboží stejné jako Disneyland Paris a anglickej zase má víc zboží z amerického disneylandu.

http://www.disneystore.fr/…/mn/1000016/
http://www.disneystore.co.uk/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
17.2.14 00:38

Ahoj holky, tak já Barbie sbírám -milovala jsem je jako malá a pak na hodně dlouho jsem si jich nevšimla (puberťák a jiné zájmy), ale jak se mi narodila dcera, zas mě to chytlo a dopadlo to tak, že mám už slušnou sbírku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
17.2.14 00:49

Jakou barbie? No takovou, která udělá dítku radost, a nás to moc nezruinuje :mrgreen:
Jsem taky sběratelkou hlavně panenek Barbie, jednu Monster High mam taky ve sbírce, můj šálek kávy to není, ale moje pětileté dcery je rády mají, stejně tak winx, a to, že si s něma jeden čas hrají a pak zase si hrají s něřím jiným je přece u dětí normální.
Bohužel je to doba, kdy je hraček kvanta a pak si vybírejte:-) Holky mají MH dovezené přímo z Číny, no raději jim příště našetřím na ty pravé, páč ty se nám začínají rozpadat :mrgreen:

P. S.: jinak jim stačí, že maminka má svoji MH schovanou :mrgreen: :mrgreen:,a že se sem tam můžou kouknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
17.2.14 01:45

Sakra začínám se děsit co po mě bude do budoucna dcerka chtít 8o..vůbec se v tom nevyznám.. já sama milovala od mala auta (možná to bude tím, že mám dva starší bratry).. bárbíny a panenky jsem odhazovala do kouta a vůbec si s nimy nehrála.. bylo by pro mě jednodušší kdyby to malá měla taky tak:-D v autech se vyznám (sakra možná protože jsem si jako malá hrála s autíčkam jsem si v dospělosti našla automechanika :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
17.2.14 06:42

Tak mě se tedy to panenky vůbec nelíbí, ale ví že u holčiček teď letí…

• Citovat
  • Upravit
24798
17.2.14 08:20

@MartinKa36 Já si říkala, že vypadá jako ta panenka od Lilo! A ono fakt :lol:

Jako když jsem byla malá (a bráchové… jsou mladší), tak frčely želvy ninja, pokémoni, já měla tričko s Kelly family :lol:
Kačeři a Příručky mladých svišťů :lol:

Majda zas má petšopáky a jednu MH panenku :nevim: Má tu vlkodlakovou, to bylo důležité! - Mami, ale já chci tu co má uši a velké ZUBY!
A když vidím, co je „in“ u kluků… zlaté Monster High.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí