Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@lleennttiillkkaa jj v rudých šatech a pak bílo zelený komplet se slamákem, tak zase někdy, většinou vždycky čekám, jestli se někde neukáže za dobrou cenu, a někdy to štěstí fakt mám:-)
@meringa sněhurky tam mám dvě
mám tam dokonce i dva kousky barbie, která jsou vysoké 45 cm, defakto jak panenky tonner ale ještě o něco větší, taky mě dalo práce je sehnat za dobré peníze…zase si nemůžu dovolit ruinovat rodinný rozpočet ![]()
@smilers Má ten růžový živůtek na šatech, a ty hodně třpytivé šaty, ze stejného materiálu je i korunka.
To je ta mladší? Co by jste mi k ní ještě prosím mohla napsat?
Díky týhle diskuzi jsem zavzpomínala
http://imageproxy.jxs.cz/…77608_o2.jpg ta uprostřed v těch červených šatech byla moje první. Dostala jsem jí od Ježíška a naší jí tak důkladně schovali, že jsem byla úplně paf z toho hledání a z nálezu jsem měla náběh na infarkt
@Trojlístek tak to je i moje první panenka, tedy tato už ne, ta moje už je v pánu
, ale měla jsem šaty a hrozně jsem ji chtěla zase mít, co k ní říct, ještě se vyráběla i verze tuším AA ( tmavší plěť) a klasická s tmavšíma vlasama, a ty novější než tu co mám měly živůtek fialový
No malé holčičky určitě víc než nudná barbína potěší tenhle krásný plyšák se šesti končetinami.
PS tohohle fesáka mám fakt doma ![]()
Příspěvek upraven 17.02.14 v 21:51
Já si pamatuji jak moc jsem chtěla Barbie opravdovou od Mattela. Pak přišli Vánoce, doma nic, u jedné babičky nic a až u babičky a dědy na mě ta vytoužená Barbie čekala
. Když jsem byla starší tak mi babička vyprávěla, jak na ní stála skoro celý den v Kotvě frontu a ještě se tam kvůli ní pohádala s nějakou paní.
@lleennttiillkkaa
to věřím, já ji dostala tuším někdy ve 12 letech, no a sbirat jsem je začala v roce 2006, popravdě ani nevím proč ![]()
@MartinKa36 píše:
No malé holčičky určitě víc než nudná barbína potěší tenhle krásný plyšák se šesti končetinami.PS tohohle fesáka mám fakt doma
Příspěvek upraven 17.02.14 v 21:51
Barbie!!! Jsou úplně jiný level, to nelze porovnat s tímto… pardon.
@smilers píše:
@MartinKa36 to je z pokémonů?![]()
Ne to bude z lilo a stiche
@lleennttiillkkaa no já je nemám vystavené, takže je mám uložené v boxech, holky naštěstí ví, že se na ně můžou dívat jedině s maminkou, ale jak to bude dál až budou starší, tak to nevím
@Trojlístek skoro jo ![]()