Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,přiznam se,že mám už pokrk knih o výchově a mateřství…stejně dělam vše jinak…ale chtěla bych přečíst nějakou pěknou a zábavnou knihu…Naposledy jsem četla Deník odbarvené blondýny a velice mě pobavila,tak bych chtěla radu na něco podobného.. ![]()
Mně teď sousedka doporučovala Stanice Tajga - podle popisu mě to teda moc nezaujalo, ale prý je to super ![]()
Jinak doporučím cokoli od Terryho Pratchetta ![]()
Pokud chceš něco hluboce filozofického a o lásce a o létání
, co mne osobně hodně ovlivnilo v pohledu na svět, tak od Richarda Bacha - Most přes navždy.
já četla jedním dechem Tchyně a uzený
velká legrace, nic náročného, nechce se mi teď hledat, od koho to je, ale google to jistí ![]()
mikelka píše:
já četla jedním dechem Tchyně a uzenývelká legrace, nic náročného, nechce se mi teď hledat, od koho to je, ale google to jistí
to je od Monyove myslim...........cetla jsem od ni hodne knizek, jsou super oddychove, taky doporucuji ![]()
Ja ted zrovna ctu Pisen ledu a ohne od George R. R. Martina - je to ctyrdilna fantasy saga, dobre se to cte, hodne napinave a rozhodne to nema nic spolecneho s vychovou deti a materstvim:-)
Já teď čtu Vlastimila Vondrušku. Jsou to historické detektivky.
Ahoj, mám 2 oblíbené spisovatele: Paola Coelha a Roberta Fulghuma .....jakákoli knížka od nich mně fakt potěší .....
jinak co takhle zajít do knihovny a prolézt trochu regály ..určitě něco super objevíš ![]()
Ach nemůžu nezareagovat
…Měděný jezdec od Paulliny Simons…koupit se už nedá, ale v knihovně ji určitě mít budou…není to o zábavě, ale je to moje nejmilovanější kniha, kterou jsem prosím pěkně četla 14×
![]()
Mě se líbi román od Barbary Woodové Plamen duše nebo Volání minulosti. Jsou to romány z minulosti, moc pěkně napsané.
A nebo pokud chceš něco vážnějšího, tak z lékařského prostředí knihy, co píše Robin Cook, nejhezčí od něj je kniha Toxin.
Jinak si můžeš pro relaxaci přečíst Deník Bridget Jonesové, třeba.
Tolik pěkných knížek. Knížka Deník Bridget Jonesové je podle mě lepší než film a to ten film miluju.
sandra - jo jo tim sem začínala
dneska už mám přečtený snad skoro všechny jeho knížky, namátkou Briga, Čarodějka z Portobella, Valkyry, Veronika se rozhodla zemřít, Mágův deník atd......
vždy na jeden zátah, já teda čtu hodně, bud´mě knížka zaujme po pár řádkách a pak nepřestanu dokud jí nepřečtu celou nebo mě nezaujme a pak jí nepřečtu nikdy ![]()
ještě mě napadlo - dobrý knížky jsou od Vladimíra Kornera (psáno z přehlasovaným O) - jsou to většinou historické romány, spousta jich byla zfilmována, ale ty knihy jsou prostě lepší např.Lékař umírajícího času, Pramen života, Oklamaný …
Poraďte, prosím, nějakou fajn knihu jako dárek kVánocům pro mojí mamku (47). Taťkovi mám vyhlídlou biomanželku, mamče bych ráda něco podobného, ale namám teď moc přehled v knihách.