Jakou knihu si přečíst?

449
19.7.11 21:11

Jakou knihu si přečíst?

Ahoj,přiznam se,že mám už pokrk knih o výchově a mateřství…stejně dělam vše jinak…ale chtěla bych přečíst nějakou pěknou a zábavnou knihu…Naposledy jsem četla Deník odbarvené blondýny a velice mě pobavila,tak bych chtěla radu na něco podobného.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
19.7.11 21:14

mary bardová bud sama sebou

je to dokonalý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.11 21:21

Mně teď sousedka doporučovala Stanice Tajga - podle popisu mě to teda moc nezaujalo, ale prý je to super :think:

Jinak doporučím cokoli od Terryho Pratchetta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.7.11 21:25

Pokud chceš něco hluboce filozofického a o lásce a o létání :srdce: , co mne osobně hodně ovlivnilo v pohledu na svět, tak od Richarda Bacha - Most přes navždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
19.7.11 21:25

já četla jedním dechem Tchyně a uzený :-) velká legrace, nic náročného, nechce se mi teď hledat, od koho to je, ale google to jistí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
19.7.11 21:36

Teď jsem dočetla S. Kinga - Temná půle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
19.7.11 21:52
mikelka píše:
já četla jedním dechem Tchyně a uzený :-) velká legrace, nic náročného, nechce se mi teď hledat, od koho to je, ale google to jistí :palec:

to je od Monyove myslim...........cetla jsem od ni hodne knizek, jsou super oddychove, taky doporucuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
19.7.11 21:53

Ja ted zrovna ctu Pisen ledu a ohne od George R. R. Martina - je to ctyrdilna fantasy saga, dobre se to cte, hodne napinave a rozhodne to nema nic spolecneho s vychovou deti a materstvim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30312
19.7.11 22:43

Já teď čtu Vlastimila Vondrušku. Jsou to historické detektivky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.7.11 23:02

Ahoj, mám 2 oblíbené spisovatele: Paola Coelha a Roberta Fulghuma .....jakákoli knížka od nich mně fakt potěší .....

jinak co takhle zajít do knihovny a prolézt trochu regály ..určitě něco super objevíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
19.7.11 23:40

Ach nemůžu nezareagovat :lol: :srdce: …Měděný jezdec od Paulliny Simons…koupit se už nedá, ale v knihovně ji určitě mít budou…není to o zábavě, ale je to moje nejmilovanější kniha, kterou jsem prosím pěkně četla 14× :oops: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
20.7.11 08:15

Coelho - Alchymista :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Nika21
20.7.11 08:50

Mě se líbi román od Barbary Woodové Plamen duše nebo Volání minulosti. Jsou to romány z minulosti, moc pěkně napsané.

A nebo pokud chceš něco vážnějšího, tak z lékařského prostředí knihy, co píše Robin Cook, nejhezčí od něj je kniha Toxin.

Jinak si můžeš pro relaxaci přečíst Deník Bridget Jonesové, třeba. :-) Tolik pěkných knížek. Knížka Deník Bridget Jonesové je podle mě lepší než film a to ten film miluju.

• Citovat
  • Upravit
25123
20.7.11 09:39

sandra - jo jo tim sem začínala :srdce: dneska už mám přečtený snad skoro všechny jeho knížky, namátkou Briga, Čarodějka z Portobella, Valkyry, Veronika se rozhodla zemřít, Mágův deník atd......

vždy na jeden zátah, já teda čtu hodně, bud´mě knížka zaujme po pár řádkách a pak nepřestanu dokud jí nepřečtu celou nebo mě nezaujme a pak jí nepřečtu nikdy :-)

ještě mě napadlo - dobrý knížky jsou od Vladimíra Kornera (psáno z přehlasovaným O) - jsou to většinou historické romány, spousta jich byla zfilmována, ale ty knihy jsou prostě lepší např.Lékař umírajícího času, Pramen života, Oklamaný …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
16.12.12 16:07

Poraďte, prosím, nějakou fajn knihu jako dárek kVánocům pro mojí mamku (47). Taťkovi mám vyhlídlou biomanželku, mamče bych ráda něco podobného, ale namám teď moc přehled v knihách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí