Jakou máte rádi zeleninu?

9
1.2.12 15:52

Jakou máte rádi zeleninu?

Ahoj, jakou máte nejraději zeleninu? Popřípadě jak připravenou?

U mě vede špenát :palec: a taky česnek. Nejraději mám těstoviny se špenátovou omáčkou s trochou smetany. Pojďme se zdravě namlsat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35420
1.2.12 15:59

Ja mam nejradej zeleninu syrovou :oops: Zeleny papriky a ledovy salat jsou pro me the best :palec: A hrasek, jen tak z lusku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
1.2.12 16:01

brokolice,paprika,špenát,hrášek,kukuřice a česnek…

Příspěvek upraven 01.02.12 v 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
1.2.12 16:02

Já zeleninu miluju, ale převážně v syrovém stavu - nejvíc asi paprika, mrkev a salát a hrášek. Z upravovaných u nás doma - já i muž - vede brokolice, dušená mrkvička. Do salátů rukola a listový špenát.

A nejdokonalejší je bramborové noky se smetanovou omáčkou a špenátem, to si doma děláme často :-)

Co nesnesu nikde, protože jsem na to alergická - cibule. A pak taky teplá „šlichta“ špenátu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
1.2.12 16:02
Fiducia píše:
Ja mam nejradej zeleninu syrovou :oops: Zeleny papriky a ledovy salat jsou pro me the best :palec: A hrasek, jen tak z lusku :dance:

:mavam: ahoooj, tak to máme podobné chutě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
1.2.12 16:03

ahoj, tak já mám taky ráda špenát - v podobné úpravě jako ty :-). a dalším oblíbeným „kouskem“ je lilek. třeba zapečený s mozarellou a dalšími surovinami :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
1.2.12 16:06

celer,brambory,květák. mimochodem nenávidím špenát

• Citovat
  • Upravit
30638
1.2.12 16:15

Miluju zeleninu ve všech úpravách, ze syrové mám nejradši rajčata a kapie.
Mamka, když jsem u našich, nám dělá „mlsku“, dušenou všemožnou zeleninu, přidá lahůdkové droždí a k tomu nahřátý plátek žitného chleba s máslem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
1.2.12 16:16

kukuřici, brokolici, rajčata, papriky- jsem zeleninožrout, snad všechnu zeleninu a miluji česnek. Zeleninu vsyrovém stavu jíme celá rodina a jen tak u telky chroustáme hlávky zelí. Jinak sjem úchyl do kysaného zelí, dokáži spořádat na posezení i tunu :lol: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
1.2.12 16:17

A k česneku…jen za včerejšek jsem měla plátek veky s česnekovou pomazánkou, topinku s rozmačkaným stroužkem česneku a volské oko a k večeři česnekačku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223

posolenou okurku,mrkev s jablkem-salát,uvařenou mrkev,špenát,opečenou papriku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
petruska10 píše:
brokolice,paprika,špenát,hrášek,kukuřice a česnek…Příspěvek upraven 01.02.12 v 16:14

Co se týká luštěnin, mám ráda cizrnu. Nedávno jsem jí měla, nevýhodou je, že se mnou další den manžel nechtěl být… víte proč :mrgreen: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.2.12 16:19
laducha píše:
A k česneku…jen za včerejšek jsem měla plátek veky s česnekovou pomazánkou, topinku s rozmačkaným stroužkem česneku a volské oko a k večeři česnekačku :mrgreen:

Já ho taky miluju a přidávám kam jde… Aspon se nemusíme bát upírů. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
1.2.12 16:21

červená řepa v jakékoliv ůpravě a kysané zelí -to ho se můžu ujizt a kyselé okurky :palec: papriky,okurek a mnam je čerstvá mrkvička ze zahrádky :mrgreen: cuketové zelí,špenát,květák,ředkvičky,porek ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
1.2.12 16:21

Skoro cokoli, skoro jakkoli (syrovou, vařenou, pečenou, dušenou, spařenou, zapečenou) zeleninu /i ovoce/ miluju :pankac: Momentálně vede brokolice, skoro každý den, doplňuju železo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí