Jakou paměť zvolit u iPhone?

Anonymní
11.7.23 09:03

Jakou paměť zvolit u iPhone?

Ahoj, chci přejít z Androidu na iPhone, přesněji řečeno iPhone 14. Ale potřebovala bych poradit s pamětí. Stačí vám 128gb? Bojím se, aby to nebylo málo, ale zase za větší paměť se připlácí nejméně 2000kč.
A lze si přeposlat přes Bluetooth fotky z Androidu do IOS?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
11.7.23 09:09
@Anonymní píše:
Ahoj, chci přejít z Androidu na iPhone, přesněji řečeno iPhone 14. Ale potřebovala bych poradit s pamětí. Stačí vám 128gb? Bojím se, aby to nebylo málo, ale zase za větší paměť se připlácí nejméně 2000kč.
A lze si přeposlat přes Bluetooth fotky z Androidu do IOS?

Stačí mi, ale každej má jiný představy o tom co mu stačí. Někdo potřebuje v mobilu 20k fotek 1k videí a někdo méně :lol: jinak fotky přes bluetooth jsem nikdy posílat nezkoušela, a to mám iphone léta, s tím neporadím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25091
11.7.23 09:10

To stačí bohatě, ukládat se má na cloud, ne všechno rvát do telefonu. Přes bluetooth posílat lze kamkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35451
11.7.23 09:23
@Anonymní píše:

Stačí mi to, ale záleží na tobě, co všechno tam chceš mít. Neukládáš si fotky na google? Jestli jo, tak se jen přihlásíš v novém telefonu, a fotky tam budeš mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19279
11.7.23 09:25
@Anonymní píše:

Stačí, ale platím si cloud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37298
11.7.23 09:26

Úplně bohatě stačí, já mám paměť 32gb a dalších 50gb mám na cloudu a nemám šanci to zaplnit :lol: Bluetooth jsem nezkousela, ale jít by to mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12625
11.7.23 18:49

Jen poznámka a dotaz - když nejste na wifině, nežere cloud mobilní data?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
11.7.23 19:03
@Ploskutáček píše:
Jen poznámka a dotaz - když nejste na wifině, nežere cloud mobilní data?

Netuším, nikdy jsem to nezkoumala a i kdyby, tak mi to je fuk :D dat mám dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák