Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Ahoj, chci přejít z Androidu na iPhone, přesněji řečeno iPhone 14. Ale potřebovala bych poradit s pamětí. Stačí vám 128gb? Bojím se, aby to nebylo málo, ale zase za větší paměť se připlácí nejméně 2000kč.
A lze si přeposlat přes Bluetooth fotky z Androidu do IOS?
Stačí mi, ale každej má jiný představy o tom co mu stačí. Někdo potřebuje v mobilu 20k fotek 1k videí a někdo méně
jinak fotky přes bluetooth jsem nikdy posílat nezkoušela, a to mám iphone léta, s tím neporadím ![]()
To stačí bohatě, ukládat se má na cloud, ne všechno rvát do telefonu. Přes bluetooth posílat lze kamkoliv.
@Anonymní píše:
Ahoj, chci přejít z Androidu na iPhone, přesněji řečeno iPhone 14. Ale potřebovala bych poradit s pamětí. Stačí vám 128gb? Bojím se, aby to nebylo málo, ale zase za větší paměť se připlácí nejméně 2000kč.
Stačí mi to, ale záleží na tobě, co všechno tam chceš mít. Neukládáš si fotky na google? Jestli jo, tak se jen přihlásíš v novém telefonu, a fotky tam budeš mít.
@Anonymní píše:
Stačí, ale platím si cloud
Úplně bohatě stačí, já mám paměť 32gb a dalších 50gb mám na cloudu a nemám šanci to zaplnit
Bluetooth jsem nezkousela, ale jít by to mělo.
Jen poznámka a dotaz - když nejste na wifině, nežere cloud mobilní data?
@Ploskutáček píše:
Jen poznámka a dotaz - když nejste na wifině, nežere cloud mobilní data?
Netuším, nikdy jsem to nezkoumala a i kdyby, tak mi to je fuk
dat mám dost ![]()