Jakou tašku pro prvňáka

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
8.7.12 08:44
@jjelena píše:
Ahoj, přidávám se do diskuze. My jsme koupili batoh Topgal, dceři se zdá být akorák, uvidíme v září. Neřekla bych, že je na Topgalu něco až tak moc špatnýho, my ho kupovali na doporučení od mnoha lidí. Já jsem z něj a z jeho zad nadšená.
Máme holčičí, fialový s koníčkem, konkrétní pohádkovou postavu ani dcera nechtěla a z růžový na fialovou se mi jí podařilo přemluvit celkem snadno. Koupili jsme i stejný penál.

Ten máme taky. :lol:
@JaSe - tak já vím minimálně o čtyřech dětech z naší třídy ve školce, že budou mít Topgal. Naštěstí každej jinej. :lol: Ale aktovku určitě někdo mít taky bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.7.12 23:42

Ahoj,taki jsem porad vybiram aktovku pro sveho prvnacka,a mooooc se nam libi aktovka Emipo Metropolis-fakt je nadherna!videla to v kamenne prodejne,je o hodne drazsi nez na netu.Tak ze budeme to koupovat na www.potreby-pro-skoly.cz/…ovky/c-1530/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.7.12 07:42

@JaSe ad aktovky) prý není dobré to rozložení do široka- je to mnohem větší zátěž než když se váha na zádech rozloží do výšky…A taška por prvňáčka je fakt těžká. Většinou tašku vozím dole v kočárku

• Citovat
  • Upravit
13
9.7.12 08:15

Aktovka od Emipo vazi jenum 0.98g, a je do vysky-tak ze, myslim, bude super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
9.7.12 12:36

Ahoj.
Já přesně ten samý problém řešila vloni.
Syn měl necelých 20 kg a když si v krámě zkoušel Topgal,tak sem se zhrozila.
Byl tak dvakrát tak širší(hluboký) než syn :roll:
Nakonec jsme koupili Bagmaster http://www.terkaperka.cz/…zBPS03A.html
Má 0.8 kg,je fakt lehoučký a všechno se do něj vejde.
Po roce velmi neurvalého používání jsem ho jen hodila do pračky a je jak nový :mrgreen:
Takže doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.7.12 12:52

http://www.terkaperka.cz/…zNIE14B.html

máma koupila podobný tomuto ve 2. třídě- jet o v kategorii studentský, a dcera je hrozně spokojená

• Citovat
  • Upravit
5616
10.7.12 19:08

Taky jsem uvažovala o Topgalu, ale když jsem na netu viděla promo fotku, tak jsem se zhrozila jak je ten batoh obrovský do hloubky. Ten chudák kluk spíš vypadal jak šerpa než jako prvňák.
Za mě ještě jednou batoh EMIPO - český výrobek a dobrá cena, děcka si můžou vybrat ze spousty motivů a obrázků, zapínání na 1 přesku, bezchybný zákaznický servis, 3 roky záruka, hmotnost 1 kilo, zpevněná záda, přiměřený počet kapes.¨
Topgal je překombinovaný - samá kapsa, věřím, že je problém v něm něco rychle najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
14.7.12 08:54

Tak děti si včera vybraly aktovky :mrgreen:. Ale kupovat je budeme, až se vrátí za dva týdny od táty. Vybraly si takové, které se líbí i mě a nepřipadají mi tak velké, jako batohy. Tak uvidíme, jestli zda dva týdny nezmění názor :think:.

• Citovat
  • Upravit
30309
14.7.12 12:48

Jaka znacka??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
14.7.12 13:45
@farska píše:
Jaka znacka??? :mavam:

ahoj,
jestli to byl dotaz na mě, tak je to značka Herlitz. Dcera si vybrala tuto: http://skolni-batohy.heureka.cz/…ty-pets-dog/. Syn si vybral jinou, ale tu si nepamatuji.

• Citovat
  • Upravit
30309
14.7.12 21:42

Ta vypada skvele!!! 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
15.7.12 09:33
@farska píše:
Ta vypada skvele!!! 8) 8) 8)

A myslíš si, že je dobrá pro holku? Jako ta barva… Já jsem na modrou ujetá a tato je fakt pěkná. Holce se líbí, ale moje máma na to koukala dost nechápavě :think:. Máma má pro holčičky raději červenou.
Nejlepší na tom je, že člověk hledá, co bude pro dětji nejlepší (např. taška x batoh), nakonec vyhodnotí jako nejlepší batoh a děti si vyberou tašku :mrgreen:. Já je nechávám, ať si o některých věcech rozhodují sami. Moje děti jsou celkem zodpovědné :potlesk:, jen by se někdy mohly rozhodovat rychleji :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
14015
17.7.12 23:43

Tak my jsme konečně vyhmátli Emipo i Herlitz (a další) IRL a mně se nejvíc líbí Emipo batoh. I když i ta aktovka seděla na dítěti naprosto super (ano, je do výšky a ne do šířky), ale přišla mi taková nějaká tužší. Resp. ona je tužší, což pro někoho je výhoda, pro někoho naopak.
U Herlitzu mi připadaly malé ty kapsy kolem dokola a hlavně jsem měla trošku problém tu aktovku zavřít, u těch, co jsem zkoušela, mi boky toho víka lezly dovnitř aktovky, takže to jsem před zackvanutím přezky musela upravit. Nevím, jakou mají zkušenost ostatní, možná je to u plné aktovky lepší.

Akorát nevím to Emipo pouzdro (pardon, penál :lol: ). Načetla jsem, že pro prvňáka nejlepší jednopatrové, ale že snad Emipo jednopatrové je docela malé… To musím teprve porovnat, netuším, co se vyrábí. Jinak bych nejradši objednala celý set.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
18.7.12 16:17

Lentilkah - naší malé prvňačce jsem objednávali celý set Emipo (batoh, pouzdro, pytlík) a dostali jsme 10% slevu.
Aktovku ještě nemáme vyzkoušenou, ale už teď jsem z ní nadšená. Co se týká pouzdra, radila jsem s maminkama - jedna klopa je málo. Určitě vezmi dvouklopovou - děcka mají pastelky a pouzdro se naplní hned. Jinak v prodejně prodávali i pouzdra od Topgalu, ale říkali mi, že pouzdra od Emipa mají lepší vnitřní materiál a víc vydrží. Jinak Emipo dává 3 roky záruku, to ti dneska dá málokdo a mají výborný zákaznický servis, vždycky vyjdou vstříc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
18.7.12 23:51

@Veveří co myslíš dvěma klopami? Jakože dvoupatrové pouzdro? (Dva zipy?) V tomhle tápu, četla jsem, že děcka potřebují jednoduché, aby se jim v tom dobře hledalo. Ale právě když spočítám ta poutka uvnitř, odečtu 12 na pastelky, tak nezbyde ničmoč. Dneska jsem se v obchodě dívala na pouzdra od Topgalu, tak jedno mělo těch malých poutek na pastelky/tužky 10+8+5, a druhé jenom 10+8, protože tam vůbec nebyla ta vyklápěcí část (což si myslím, že je řešení úplně na pendrek, protože to už se tam nevejde fakt skoro nic).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí