jakou vařit zeleninu

331
28.9.08 10:50

jakou vařit zeleninu

muzete mi nekdo poradit jakou varite zeleninu. jaky druhy? vim za malej muze brambory, mrkev, kvetak, brokolici a spenet. to mu varim ale nevim jestli muze uz i jine druhy jako hrasek, kukurici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2257
28.9.08 11:42

Ahoj, ze začátku, můžete brambor, mrkev, cuketu, pak brokolici, květák (ale jde o to, jak je na tom s prdíky). Na úplný začátek je možná lepší kupovat hotové „první lžičky“ třeba od Hami, jsou to jednodruhové příkrmy, aby si malej zvykal. Pak můžeš už podávat třeba brambor+mrkev a nebo brambor a brokolici, ale jestli ti bude dobře baštit, můžeš toho míchat víc.. Z vlastní zkušenosti, kdy u první dcery jsem zeleninu vařila v kojo vodě a při druhé jsem si pořídila napařovací hrnec, kde dělám zeleninu na páře, tak jednoznačne vede pára..Je to dle mého rychlejší a rozhodně zdravější.. :wink: Ale přiznám se, že vařím a napůl dávám hotovky kupované, napři pak masozeleninové s jehněčím dávám jenom kupované..A taky jsem sbírala inspiraci, co dávají výrobci a podle toho jsem se řídila i já..
Pokusím se najít link na ten hrnec..

http://www.centrumobchodu.cz/…-I31627.html

Tak tady je, jinak já ho používám i na knedlíky, dokonce jsem v tom ohřívala i rýži, mám uvařenou a zmraženou v mrazáku a vždycky odloupnu a ohřeju spolu se zeleninou..

Tak prima vaření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
28.9.08 11:45

máš sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.9.08 21:29

Mně se osvědčila cuketa, okurka, fenykl!!!, patizon a později i kedlubna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko