Jakou velikost bot koupit?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.5.25 06:30

Jakou velikost bot koupit?

Ahoj, úplně se stydím za tenhle dotaz. :roll: :mrgreen: Nosivala jsem normálně 38, ale po porodu mam par bot velikosti 37. Když zmerim vložku v bote tak má viz foto. A vnitřní stelku boty… Váhám mezi 37 a 38. Nemám ráda velký nadmerek. Nohu mám cca 23.5cm. Bota ma buď stelku 24cm nebo 24.5cm. V krámu jsem si nic nevybrala, ráda bych objednala přes něj. Poradíte? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2990
18.5.25 06:36

Měřit vyndanou vlozku je nanic, to neodpovídá prostoru v botě. Číslování má každá značka jiné. Nejlepší je změřit si nohu a objednat podle toho, případně vzít obě velikosti a tu nevyhovující vrátit.
Objednávám už roky přes net pro sebe i pro děti :nevim:
Edit: uz tam vidim tu zmerenou nohu, jsem prehlidla. S nohou 23.5 bych já osobně objednala 24.5, I když nechceš velký nadměrek, půl centimetrů je fakt málo, to tak u otevřených sandalu maximálně. Trochu se ti hne noha a máš namáčklé prsty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
18.5.25 07:37

To js bych objednala ještě větší :think: i ten 1 cm mi prijde malo, i když jak u kterých bot, to je zas fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
18.5.25 08:23

Boty kupuji jedine v obchodě po vyzkoušeni. Pres net si troufnu koupit jen modely, ktere znam ( u me rreba botasky adidas)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
18.5.25 08:30

Taky záleží, na jakou aktivitu ty boty chceš. Na sport kupovat určitě větší, noha vždy trochu nateče. Něco jiného bude na procházku po městě. Taky mám velikost mezi 37-38. Třeba Nike na sport jsem si koupila 38,5 (mají celkově menší číslování) a nemohla jsem zvolit líp :palec: Takže bude záležet i na tom, jakou značku chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
18.5.25 08:43

@Petra0009 - mám to naprosto stejně, ale teď jsem si naběhla - 3× jsem si objednala Adidas terrex 37 1/3, vždycky bez problémů a po čtvrté jsou mi těsné, tlačí mě v oblasti prstů a nedaří se mi to rozšlápnout. Je to pořád stejný model, stejně vypadají a prostě jsou užší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák