Jakou vybrat kuchyňskou linku?

81
22.8.17 10:34

Jakou vybrat kuchyňskou linku?

Ahoj všichni. Jdu si opět pro radu. Nebo teda spíš inspiraci… Jakou by jste zvolili kuchyňskou linku v případě, že máte dekor podlahy dřevo, dveře dekor dřevo a kuchyň spojenou s obývákem, který je šedý? Vybíráme novou linku a přemýšlíme, jak to sladit.Aby to nebylo už moc dřevěné… Nějakou barvu? A taky přemýšlíme jaké studio. Oresi, Katalpa, Siko? Děkuji všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4099
22.8.17 10:41

@Eejka a ten dekor dřeva (podlaha a dveře) v kuchyni máte tedy také do šeda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
22.8.17 10:42

Bílá.

Bíla + dřevo jde vždy.

A dnes bych bral kuchyň jedině z IKEA (v případě, že si ji člověk dokáže navrhnout sám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
22.8.17 10:45

@AlphaOmega já bych také dala bílej lesk nebo teď je moc pěkný odstín a jmenuje se holubí šeď taky v lesku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
@AlphaOmega píše:
Bílá.

Bíla + dřevo jde vždy.

A dnes bych bral kuchyň jedině z IKEA (v případě, že si ji člověk dokáže navrhnout sám).

souhlasím bílá, bílá a dřevo funguje vždycky a vypadá to i hezky nakombinovaně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309

Umím si k tomu představit bílou dřevěnou kuchyni ve stylu provence. Jen teda ta údržba a cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
22.8.17 10:49

@Eejka
My to máme dost podobně a zvolili jsme barvu magnolie. Na oresi jsem slyšela přímo od člověka, co tam pracoval, ať tam nechodíme. Siko kuchyně nevím ale máme špatnou zkušenost při navrhování koupelen. V Ikea kuchyni jsem byla poslední dva roky a měla jsem ji taky navrženou přímo u nich ale zrušila jsem to a šli jsme do německé Nobilia kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
22.8.17 10:53

Bílá nebo smetanová.
Ale lesk nebrat, budete pořád lítat s hadrem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.8.17 10:55

@renduli Naopak, u bílý lesk se udržuje strašně snadno - snad nejlépe ze všech povrchů, co jsem mohla vyzkoušet. Problém je u tmavých odstínů v lesku. Tam je vidět úplně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
22.8.17 10:56

@renduli tak to nemůžu souhlasit, na lesku právě není vidět vůbec nic :nevim: a čím světlejší tím lepší na údržbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
22.8.17 10:59
@markyj píše:
@renduli tak to nemůžu souhlasit, na lesku právě není vidět vůbec nic :nevim: a čím světlejší tím lepší na údržbu

v tom máš pravdu mám lesklou ložnici a skvělé, za to matnou kuchyni, a lítám s hadrem jako praštěná, a teď za poslední dva měsíce mě to přestalo bavit, a řekla jsem utírám každou sobotu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.8.17 10:59

@markyj dekor dub. Do šeda jsme původně přemýšleli, ale nakonec se báli, že by to bylo moc šedé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.8.17 11:00

@AlphaOmega Z ikea už jsem si jednu navrhovala na chalupu, ale ne všude to jde bohužel použít, pokud máte doma atypický prostor. Jinak za mě spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
22.8.17 11:02

Kuchyn mam v bilem lesku od Hanaka a s hadrem fakt nelitam, naopak. Podlahu mame tmave hnedy orech a dvere bile. A vlastne ze stejneho dekoru mame i nabytek v kuchyni, takze vse spolu ladi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.8.17 11:04

@mi.anetka Taky jsme přemýšleli o něčem do fialkova. Nějakou nenápadnou fialovou. Nebo zelenkavou, takovou tu úplně světlou s nádechem šedé :D Teď jsme měli nakombinovaný obývák s fialovou, ale nebráníme se jakékoli jiné barvě. Těch pár doplňků z OP jde v pohodě vyměnit :D Nobilia se prodává tuším i ve Scontu, tak se tam půjdeme mrknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí