Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holčiny,
děkuji všem moc za nápady. Hlásím, že mám babičku vyřešenou!!!
Takže: flízová deka na přikrytí u televize, rukavice, blůzka, 2 podprsenky,
a do kuchyně (je tam krájecí nůž, loupací nůž, otvírák na lahve - doposud neměla vlastní). Každý další nápad už bude jako bonus, myslím, že tohle bohatě stačí - vzhledem k tomu, že jí běžně obstaráme, co potřebuje (například dnes s ní jede manžel kupovat nové zimní boty). S blůzkou to byl oříšek, naštěstí mám u nás v krámku s textilem známou, tři blůzky jsem vytipovala a půjčila si je, babička je zkusila, ale žádná jí nebyla, tak jsem si půjčila další čtyři a hurá, vybrala! Sice o tom ví, ale o to víc se na ni těší. Ještě možná přikoupím nějaké sušenky.
Tak ještě jednou díky všem
Jiřina
Přesně taová problém má s tchýní ač je jí 60 má 3 syny, koupi si kdykoli cokoli, ač jezdí po výletech peníze si mi jí dvat nechce, ![]()
vzhledem k tomu že si stěžuje na klouby tak jsem před manželem zmínila geriavit farmathon,
a nelíbilo se mu to, ale myslím, že to bude to nejlepší, vitamínových a kloubních doplnků není nikdy dost.
tak tady bloumá po netu a napadlo mě jěště fontána nebo tzv zvlhčovač vzduchu.
http://www.pemacas.cz/…kovy-prodej/
Já kupovala mému tátovi tlakoměr, má vysoký tlak, tak ať ví, jak je na tom? Babičce by se to nehodilo? A taky stojací lampu na čtení..
Ahojka,
když píšeš, že jste babče koupili novou postel a polštář, tak co takhle novou peřinku?? Mám na mysli jednu z těch lehkých peřin a dek. U nás to mělo docela úspěch, protože babči měli problém ty staré deky vůbec uzvednout (jedna z dek vážila cca 6kg - opravdu péřová duchna).
…také si nevím rady s babičkami, kupujeme potřebné věci do domácnosti, čistící prostředky, šampony, krémy, diabetické „sladkosti“… ale to u vás nepřipadá v úvahu. Viděla bych to na kobereček do pokoje, novou záclonu, sedačku do vany nebo sprchového koutu, deku, ponožky, stojánky na fotografie, puzzle (třeba by se s vnoučaty zabavili navzájem), nějaké potravinové doplňky (z lékárny), líbil se mi tady ten návrh krmítka na parapet (alespoň by ptáci přestali zobat omítku), květinu v květináči (bonsaj, orchidej…), obaly na květináče, ventilátor - na léto, polštářky na ozdobu,…
Mám úplně stejnou babičku, která je hodně zimomřivá, takže jsem jí koupila teplomet (funguje na tejném principu jako fén, jen ve větším), ale jsou založeny i na jiných bázích.
Tak to moje babička chtěla předplatné časopisu který má ráda nebo i ty křížovky jsou dobre jako předplatné na celý rok.Jinak já babičce loni kupovla fotorámeček digitální.Vybrali jsme takový dřevěný at se hodí k babičce do bytu, nahráli par fotek a ty se jí tam třeba každou minutu mění.A můžou se jí tam třeba každý rok nahrát nové ![]()
Hračka pro dospělé mě napadá jedině nějaký dobrý hlavolam. Je jich spousty, ale je pravda, že jak se jednou příjde na řešení, je po zábavě.
My to máme s babi podobné, je v domově, má tam všechnu péči… Š.
Ahoj, zkus třeba nějaké zdravotní punčochy, silonky nebo vložky do bot, nebo ruční masážní přístroj, je i na záda, na stehna, na vše. Nebo poukaz do solné jeskyně, do bazénu. Jinak mě nic dalšího nenapadá. ![]()
Ahoj
Píšu asi pozdě ale hledala jsem jaký dárek. Mám pár tipů.
1.Babička má suché ruce a má doma hodně krémů na ruce. Jenže. Od svých kamarádek dostala třeba avon, ale to nepoužívá, protože se ji to zda drahé. ![]()
Je jich ale spoustu levnějších a ty využije.
2. Babička vaří na sporáku a má hodně zapalovaču. Všechny ale nefungují a tak je další možnost.
3. Takový originalnejsi dárek. Nevím, jestli znáte Maříž… Tam si různé můžete malovat vzory na hrnky, misky… Dělají to hlavně děti ale i hodně dospělých. Myslím, že je to zajímavé.
4. Pokud vaše děti bavi ruční práce tak něco můžou babičce ušít. I z toho má radost. (nebo taky něco můžou upéct
)
Tak doufám, že vám to alespoň trochu pomohlo. ![]()
My jsme babičce koupili trochu netradičně krokoměr a mělo to velký úspěch, dokonce jsme ho po čase museli koupit i dědovi, aby se vzájemně mohli předhánět ![]()
**
Edit admin - odkaz
Ahoj, já jsem letos pro babičku vybrala klasiku. Domluvla jsem focení *** a udělala skvělé rodinné fotky. Byli fakt ochotní a ve všem vyšli vstříc, navíc to vyšlo super i cenově, takže doporučuju ![]()
edit admin - nedovolený odkaz
My dáváme babičkám elektroniku od Philips, kde to celkem pekne popisujou. Vsechno by se snad babičce, ale i dedeckovi hodilo… hahaha ![]()
Pak dáváme kosmetiku, taková ty dárková balení se sprchovýma gelama a mydlama, to maji taky radi.
Jo a minulej rok jsme dali babicce a dedovi let balonem. Oni jsou dobrí, byli nadsení! ![]()
edit admin - odstraněn odkaz