Jaký dárek pro babičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
11.7.18 19:38

Obnovuji. Potřebuji poradit co babičce k narozeninám :think: Zítra ji bude 68 let. Je to taková moderní babička :palec: Je ve velice dobré kondici, ráda se líčí ale kosmetiky má dost a dost. Loni sem ji dala kytici růží ale letos fakt nevim :nevim: Nemám moc na rozhazování na rodičáku tak něco co mě nezruinuje :oops: :lol: Budu ráda když mi poradíte. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
11.7.18 19:40

vaječňák :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
11.7.18 19:48
@Božislava píše:
vaječňák :potlesk:

A vidíš ten má ráda nenapadlo mě to :mrgreen: ona pije hlavně kvalitní vína a těm zase já nerozumím :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
11.7.18 19:55

My letos dali poukazky do lékárny,muze si tam vybrat jak kvalitní kosmetiku,tak treba doplňky stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
11.7.18 20:03

Zkus se poptat někde ve vinařství jestli nemají poukaz, ten bych koupila a ať si sama pak vybere víno, které ji chutná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.7.18 20:08
@kaja00 píše:
Zkus se poptat někde ve vinařství jestli nemají poukaz, ten bych koupila a ať si sama pak vybere víno, které ji chutná :palec:

Nebo si nechat poradit ve vinotéce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.7.18 07:42

Zkuste nějaký wellness nebo nechte zpracovat pěkně rodinné fotografie do obrazu, CW fotoknihy nebo na CD jako prezentaci s nějakou fajn hudbou. Flaštička nějakého dobrého vína či bylinného likéru taky asi neurazí a drobnost v podobě nějakého doplňku, šperku taky málokdo odmítne. Ale ten wellness víkend myslím udělá radost každýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
12.7.18 19:47
@Sara12790 píše:
Zkuste nějaký wellness nebo nechte zpracovat pěkně rodinné fotografie do obrazu, CW fotoknihy nebo na CD jako prezentaci s nějakou fajn hudbou. Flaštička nějakého dobrého vína či bylinného likéru taky asi neurazí a drobnost v podobě nějakého doplňku, šperku taky málokdo odmítne. Ale ten wellness víkend myslím udělá radost každýmu.

Welnes je fajn ale na mě moc drahé. Ne že bych na babi chtěla šetřit, udělala pro mě hodně,ale mám 7000 rodičák, po zaplacení nájmu zbudou 4000 nemůžu si vyskakovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.7.18 19:55

@Celeste97 ta fotka do obrazu je moc pěkný nápad, nějaký pěkný rámeček vybrat, k tomu třeba to víno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.7.18 06:05
@Celeste97 píše:
Welnes je fajn ale na mě moc drahé. Ne že bych na babi chtěla šetřit, udělala pro mě hodně,ale mám 7000 rodičák, po zaplacení nájmu zbudou 4000 nemůžu si vyskakovat :zed:

chápu, zkus kouknout na slevomat. Tam mají občas dost levné wellness a nemusí být nekvalitní. Mamka takhle občas jezdí a chrochtá si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindinettee
27.8.21 21:30

Nemáte zkušenosti s dárky s věnováním jestli mají u babiček úspěch? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný