Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaký dárek pro nej kamarádku? Hodně pro mě znamená a chtěla bych jí dát něco na co by byla pyšná a dokázalo jí co pro mě znamená. Bude jí 20 let a přátelíme už od školky… A taky aby to nebylo moc drahé…
@pikola píše:
Nějaký přívěsek, náramek?
Chtěla bych něco víc osobního… ale stříbrný náaremk by špatný nebyl nooo
Společnou fotku v hezkým rámečku? Těžko říct, asi sama víš co má ráda a co ji baví.
@pikola píše:
Společnou fotku v hezkým rámečku? Těžko říct, asi sama víš co má ráda a co ji baví.
tak samozřejmě že jí znam
jen me nenapada nic
proto se ptam, potrebuju inspiraci ![]()
Ja dostala kdysi od kamaradky takovy zaramovany obraz složený ze spousty našich společných fotek (cca fotky z cele doby našeho přátelství)..to mi prijde jako super dárek
nechávala to nekde delat (taková jakoby koláž)
Vůbec bych se nebál koupit něco z oblečení, stačí drobnost, jistě vybereš to, co se jí bude líbit a co ráda nosí. K tomu bych zabalil psané přání, kde bych jí poděkoval za její přátelství a ujistil jí, jak moc pro mne znamená, jak moc si jí vážím, ctím a jak moc je v mém životě důležitá. K tomu bych přiložil květinu. ![]()
Taky me napadaji jen fotodarky, na vyber jich je hodne.Nebo spolecny wellness, zkraslujici kura?
Nebo není něco, co víš, že by si přála? Něco, co by si třeba sama nekoupila? Kosmetika, nějaký šperk třeba?
A nejake jeji zajmy, konicky?
Nebo me napadl spolecny zazitek, napr. wellnes, pobyt vikendovy apod?. K tomu lahvinku vina a kvetinu ![]()
@kaja00 Neumim si představit, ze dvacetiletá holka má finance na společný wellnes pobyt pro dva lidi..
Já si spíš neumím představit, že se s někým kamarádím od školky a nevím, co mu mám dát.
Karikatura
nechávali jsme ji dělat sestře a byla uuuplne nadšená ![]()
@ProfZav do 3 tisíc za obě by se vešla, nepřijde mi to tak strašné. Musí hledat ![]()