Jaký dárek pro ženu? Jaké mají ženy přání a sny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
711
3.9.13 12:28
@tessa2323 píše:
Nooo…takže kabriolet, luxusní vila, nejmíň měsíc u moře, vzít si za manžela Jasona Stathama, soukromý letadlo… :-D :-D Tak ale řekla sis o to sama, píšeš sny a tajná přání :-D

Mě by stačil i jako milenec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35975
3.9.13 12:29

@tana612 no hlavne zensky nedavej darky jako domaci spotrebice a nadobi nebo cokoliv na uklid..
Dimanty potesi vzdy, jinak me by potesila dovolena v hotelu kde bych nemusela absolutne nic delat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.9.13 12:31
@tana612 píše:
Hmm, super napady, ten Statham ale neni muj typ…o))) tak jsem premyslela, co bych si prala ja…treba aby mi nekdo napumpoval do hlavy dostatek vule k tomu udelat neco se svoji postavou…tudiz nejakeho vyzivoveho poradce, ale s plnou prdou, tedy i s naslednym cvicenim, jidelnickem, kontrolami…aby se z toho neslo vyvliknout…taky spolu s tim nejaka zmena treba vyzaze, uces, liceni, kosmetika, nehty…to by bylo to prave prekvapko a hlavne duvod to jen tak nezahodit a pokracovat dal…

Tohle záleží taky na tom, jak se k tomu staví ona - potřebuje hubnout? Nedotkne se jí, že jí dáš zrovna fitness trenéra s výživovým poradcem? Jestli o tom už dlouho mluví, že by to ráda vyzkoušela, tak bych do toho šla, v opačným případě bych radši volila z oblasti wellness. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
3.9.13 12:32

Hefilka- :-D Já budu skromná, mě by taky stačil jen jako milenec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35975
3.9.13 12:33

Jeste me napadlo zaplatit uklizecku domu, na dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.9.13 12:38

Holky ten vyzivovy poradce, to je spise muj sen…o))) donutilo me to se zamyslet nad tim, co by potesilo me, ono totiz s detmi moc casu, respektive zadny, na konicky nezbyva, tudiz ani uz zadne nemam, jen pece o deti a rodinu, jak jste na tom vy? co vam by udelalo radost, kdyby vam nekdo dal, pripravil, zorganizoval? je tady vubec nejaka zena, ktera ma s detmi cas na konicky a na jake? pro moji inspiraci, taky tady nechci porad hnit…jo a diky za tipy, bude nejaky volny den s hlidanim deti a kadernice, kosmetika nebo tak neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.9.13 12:39

Jo a jeste treba by mi udalal radost kurz Reiky, ale zas ten cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
3.9.13 12:42

Každých 14 dní jeden den jen pro sebe bez dětí. wellnes, opět bez dětí :oops: :mrgreen: kabelka hermes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
3.9.13 12:44

@pikola Zajímavé. Pro mě byl kvalitní presovač s tryskou na mléko ten nejlepší dárek, jaký jsem kdy dostala. Co člověk, to názor :kytka:… I když kvalitní odšťavňovač jsem už tolik neocenila :lol:.
Jinak já nevím, jestli by mě pobyt na víkend bez dítěte a muže potěšil, asi ne, jsem rodinný typ a jsem s nimi ráda. Ale den u kadeřníka, kosmetičky a na nákupech, to zas jo :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.13 12:48

@tana612

jojo-kurz reiki na ten se chystam -uz na 3. ;)
jinak me by potesilo kdyby za me nekdo varil…
ted zrovna bych si prala poradnou masaz celeho tela a i chodidel
pak piknikovou deku a pak ten kosik plny jidla a dobrutek a k tomu nejaky vylet-jo to by bylo fajn
a jinak bych si tedy prala svuj vlastni dum a nebydlet v dome s pribuznymi…a pak taky chata-to by byla nadhera-mit tam svoji zahradu a krasne posekanej travnik…no asi vsadim sportku ;)

• Citovat
  • Upravit
11620
3.9.13 12:48

@tana612 Koníčky… Samo je to těžký, já ráda aranžovala, vyráběla, dekorovala a tím měnila byt pomocí barevných doplňků… Teď vyrábím dekorace jen na Vánoce a výzdobu bytu měním 3× do roka. Stejně se to v těch hračkách ztratí… :nevim:
O čtení si nechám zdát, max knihy o výchově. Ale mým koníčkem je naše zahrada a tu teda docela stíhám, sázím a upravuju záhony a pěstuju zeleninu. I když je fakt, že kolikrát taky není vypleto :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
3.9.13 12:54

Necetla jsem všechny příspěvky, ale já se teď vrátila z obchodu s dárkem pro kamaradku - koupila jsem ji pinikovy kos i s vybavenim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
3.9.13 12:59

Já bych chtela auto, které se nebudu bát řídit, takže s automatikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.13 13:32

Me by stacila audinka nebo bmw. A aby mi nekdo dozivotne platil pojistky. Jsem skromna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.9.14 13:13

občas se potřebujeme zastavit

Kouzelný krásný talisman od Hopley, s drahými kameny podle jejího osobního horoskopu :-) to aby měla s čím relaxovat. Protože občas se potřebujeme zastavit, poodstoupit, nadechnout se a připomenout si, kdo jsme a kým chceme být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný