Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@tessa2323 píše:
Nooo…takže kabriolet, luxusní vila, nejmíň měsíc u moře, vzít si za manžela Jasona Stathama, soukromý letadlo…![]()
Tak ale řekla sis o to sama, píšeš sny a tajná přání
Mě by stačil i jako milenec ![]()
@tana612 no hlavne zensky nedavej darky jako domaci spotrebice a nadobi nebo cokoliv na uklid..
Dimanty potesi vzdy, jinak me by potesila dovolena v hotelu kde bych nemusela absolutne nic delat ![]()
@tana612 píše:
Hmm, super napady, ten Statham ale neni muj typ…o))) tak jsem premyslela, co bych si prala ja…treba aby mi nekdo napumpoval do hlavy dostatek vule k tomu udelat neco se svoji postavou…tudiz nejakeho vyzivoveho poradce, ale s plnou prdou, tedy i s naslednym cvicenim, jidelnickem, kontrolami…aby se z toho neslo vyvliknout…taky spolu s tim nejaka zmena treba vyzaze, uces, liceni, kosmetika, nehty…to by bylo to prave prekvapko a hlavne duvod to jen tak nezahodit a pokracovat dal…
Tohle záleží taky na tom, jak se k tomu staví ona - potřebuje hubnout? Nedotkne se jí, že jí dáš zrovna fitness trenéra s výživovým poradcem? Jestli o tom už dlouho mluví, že by to ráda vyzkoušela, tak bych do toho šla, v opačným případě bych radši volila z oblasti wellness. ![]()
Hefilka-
Já budu skromná, mě by taky stačil jen jako milenec…
Holky ten vyzivovy poradce, to je spise muj sen…o))) donutilo me to se zamyslet nad tim, co by potesilo me, ono totiz s detmi moc casu, respektive zadny, na konicky nezbyva, tudiz ani uz zadne nemam, jen pece o deti a rodinu, jak jste na tom vy? co vam by udelalo radost, kdyby vam nekdo dal, pripravil, zorganizoval? je tady vubec nejaka zena, ktera ma s detmi cas na konicky a na jake? pro moji inspiraci, taky tady nechci porad hnit…jo a diky za tipy, bude nejaky volny den s hlidanim deti a kadernice, kosmetika nebo tak neco…
Jo a jeste treba by mi udalal radost kurz Reiky, ale zas ten cas…
Každých 14 dní jeden den jen pro sebe bez dětí. wellnes, opět bez dětí
kabelka hermes ![]()
@pikola Zajímavé. Pro mě byl kvalitní presovač s tryskou na mléko ten nejlepší dárek, jaký jsem kdy dostala. Co člověk, to názor
… I když kvalitní odšťavňovač jsem už tolik neocenila
.
Jinak já nevím, jestli by mě pobyt na víkend bez dítěte a muže potěšil, asi ne, jsem rodinný typ a jsem s nimi ráda. Ale den u kadeřníka, kosmetičky a na nákupech, to zas jo
.
jojo-kurz reiki na ten se chystam -uz na 3. ![]()
jinak me by potesilo kdyby za me nekdo varil…
ted zrovna bych si prala poradnou masaz celeho tela a i chodidel
pak piknikovou deku a pak ten kosik plny jidla a dobrutek a k tomu nejaky vylet-jo to by bylo fajn
a jinak bych si tedy prala svuj vlastni dum a nebydlet v dome s pribuznymi…a pak taky chata-to by byla nadhera-mit tam svoji zahradu a krasne posekanej travnik…no asi vsadim sportku ![]()
@tana612 Koníčky… Samo je to těžký, já ráda aranžovala, vyráběla, dekorovala a tím měnila byt pomocí barevných doplňků… Teď vyrábím dekorace jen na Vánoce a výzdobu bytu měním 3× do roka. Stejně se to v těch hračkách ztratí… ![]()
O čtení si nechám zdát, max knihy o výchově. Ale mým koníčkem je naše zahrada a tu teda docela stíhám, sázím a upravuju záhony a pěstuju zeleninu. I když je fakt, že kolikrát taky není vypleto
.
Necetla jsem všechny příspěvky, ale já se teď vrátila z obchodu s dárkem pro kamaradku - koupila jsem ji pinikovy kos i s vybavenim ![]()
Já bych chtela auto, které se nebudu bát řídit, takže s automatikou.
Me by stacila audinka nebo bmw. A aby mi nekdo dozivotne platil pojistky. Jsem skromna ![]()
Kouzelný krásný talisman od Hopley, s drahými kameny podle jejího osobního horoskopu
to aby měla s čím relaxovat. Protože občas se potřebujeme zastavit, poodstoupit, nadechnout se a připomenout si, kdo jsme a kým chceme být.