Jaký doporučíte tyčový aku vysavač?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
6.10.13 15:14

@Vendula D. Jasný kabel nebrat :mrgreen: Já těď luxuju stylem, že musím 2× přopjovat když vysávám celý byt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65457
6.10.13 15:17

@Vendula D.stojí v té dobíjecí stanici či jak to napsat :mrgreen: v koutě u zásuvky, kam je stále zapojen, protože je pořád–několikrát denně v provozu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
6.10.13 16:12

My máme Elecrolux ergorapido a velká spokojenost :)

• Citovat
  • Upravit
144
6.10.13 21:31
@Lucie46
@Lucie46 píše:

a prosím jaké číslo nebo typ? je jich myslím taky několik druhý? uvažuji o něm taky, ale nevím který vzít případně.-) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.10.13 21:34
@Mia82 píše:
@Vendula D. Jasný kabel nebrat :mrgreen: Já těď luxuju stylem, že musím 2× přopjovat když vysávám celý byt :zed:

no já právě taky, a teď jak vysávám, tak dcera lítá za mnou, a pořád mi za ten kabel tahá, jen čekám, kdy ho vyrve ze zásuvky :-(( ale zavřít ji nemám kam, abych ji měla na očích, leda do postýlky, a to mám obavy aby mi nepřepadla, jak se bude snažit dostat za mnou :-)) :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.10.13 21:35
@Petra Z píše:
@Vendula D.stojí v té dobíjecí stanici či jak to napsat :mrgreen: v koutě u zásuvky, kam je stále zapojen, protože je pořád–několikrát denně v provozu :lol:

jj, tak jsem to myslela, no, některé totiž stojí i samy o sobě, mimo tu dokovací stanici, ale tak nakonec jsem usoudila, že by to ani nevadilo :-) asi půjdu do toho elektroluxu, jen nevím který typ teda :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.10.13 13:43

Jedině Elektrolux. Na školení se mi hrozně líbila nejnovější řada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.12.13 06:21
@Vendula D. píše:
jj, tak jsem to myslela, no, některé totiž stojí i samy o sobě, mimo tu dokovací stanici, ale tak nakonec jsem usoudila, že by to ani nevadilo :-) asi půjdu do toho elektroluxu, jen nevím který typ teda :-))

ahoj, který jsi nakonec koupila a názor? dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.12.13 06:53
@Petra1606 píše:
Jedině Elektrolux. Na školení se mi hrozně líbila nejnovější řada.

Mám ho čerstvě doma a fantastický. Mohu jen doporučit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
4.12.13 06:54

@tasa no ještě pořád žádný :-) čekám na vánoční slevy :-D :-D když už to počkalo tak dlouho, tak to ještě chvíli vydrží :-D zatím mám v kuchyni vyklizenou jednu skříňku a tam mám zapojený klasický vysavač a vždycky ho jen vytáhnu a vysaju a je hotovo :-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nechcesemiprihlasovat
4.12.13 07:37

Trošku mimo téma :) : já mám doma psa, ten za prckem chodí a smlsne vše, co z batolete spadne :-D

• Citovat
  • Upravit
10726
4.12.13 12:05
@nechcesemiprihlasovat píše:
Trošku mimo téma :) : já mám doma psa, ten za prckem chodí a smlsne vše, co z batolete spadne :-D
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
20.5.14 19:07

Ahoj holky obnovuji téma, potřebovala bych poradit nějaký kompaktní malý vysavač, který bych mohla používat každý den a mohl by mi někde po ruce stát, aby byl neustále k dispozici.
Klasický vysavač mám, jsem s ním spokojená, ale mám ho v komoře a jsem líná ho stále vytahovat.
Mám kojence co začíná lézt a navíc dvě chlupaté kočky, takže vražedná kombinace.
Případně, pokud něco takového existuje, mohl by to být i nějaký „sběrač“ (bez elektriky), prostě něco, co mi sebere chlupy a drobky z těch nejexponovanějších míst.
Budu ráda za nějaký konkrétní typ, potřebuju urgentně něco objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
20.5.14 20:02
@Lucie46 píše:

a táhne hodně? máme takový ty koberce s vyssokým vlasem tak aby to dobre vysálo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.5.14 10:48

Tak ja mam cca 14 dni ergorapido od electrolux a jsem maximalne spokojena. Ma li-on baterii tudiz se nabiji kratce a perfektne luxuje… nekdo mozna namitne, ze sam nestoji, ale ja vzdycjy kdyz spi mala vyluxuju a uklidim do komory kde stoji v nabijecce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí