Jaký doporučíte tyčový aku vysavač?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Vendula D. Jasný kabel nebrat
Já těď luxuju stylem, že musím 2× přopjovat když vysávám celý byt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendula D.stojí v té dobíjecí stanici či jak to napsat
v koutě u zásuvky, kam je stále zapojen, protože je pořád–několikrát denně v provozu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie46 píše:
My máme Elecrolux ergorapido a velká spokojenost
a prosím jaké číslo nebo typ? je jich myslím taky několik druhý? uvažuji o něm taky, ale nevím který vzít případně.-) Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mia82 píše:
@Vendula D. Jasný kabel nebratJá těď luxuju stylem, že musím 2× přopjovat když vysávám celý byt
no já právě taky, a teď jak vysávám, tak dcera lítá za mnou, a pořád mi za ten kabel tahá, jen čekám, kdy ho vyrve ze zásuvky
ale zavřít ji nemám kam, abych ji měla na očích, leda do postýlky, a to mám obavy aby mi nepřepadla, jak se bude snažit dostat za mnou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
@Vendula D.stojí v té dobíjecí stanici či jak to napsatv koutě u zásuvky, kam je stále zapojen, protože je pořád–několikrát denně v provozu
jj, tak jsem to myslela, no, některé totiž stojí i samy o sobě, mimo tu dokovací stanici, ale tak nakonec jsem usoudila, že by to ani nevadilo
asi půjdu do toho elektroluxu, jen nevím který typ teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedině Elektrolux. Na školení se mi hrozně líbila nejnovější řada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vendula D. píše:
jj, tak jsem to myslela, no, některé totiž stojí i samy o sobě, mimo tu dokovací stanici, ale tak nakonec jsem usoudila, že by to ani nevadiloasi půjdu do toho elektroluxu, jen nevím který typ teda
ahoj, který jsi nakonec koupila a názor? dík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra1606 píše:
Jedině Elektrolux. Na školení se mi hrozně líbila nejnovější řada.
Mám ho čerstvě doma a fantastický. Mohu jen doporučit!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa no ještě pořád žádný
čekám na vánoční slevy
když už to počkalo tak dlouho, tak to ještě chvíli vydrží
zatím mám v kuchyni vyklizenou jednu skříňku a tam mám zapojený klasický vysavač a vždycky ho jen vytáhnu a vysaju a je hotovo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trošku mimo téma
: já mám doma psa, ten za prckem chodí a smlsne vše, co z batolete spadne ![]()
- Citovat
- Upravit
@nechcesemiprihlasovat píše:
Trošku mimo téma: já mám doma psa, ten za prckem chodí a smlsne vše, co z batolete spadne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky obnovuji téma, potřebovala bych poradit nějaký kompaktní malý vysavač, který bych mohla používat každý den a mohl by mi někde po ruce stát, aby byl neustále k dispozici.
Klasický vysavač mám, jsem s ním spokojená, ale mám ho v komoře a jsem líná ho stále vytahovat.
Mám kojence co začíná lézt a navíc dvě chlupaté kočky, takže vražedná kombinace.
Případně, pokud něco takového existuje, mohl by to být i nějaký „sběrač“ (bez elektriky), prostě něco, co mi sebere chlupy a drobky z těch nejexponovanějších míst.
Budu ráda za nějaký konkrétní typ, potřebuju urgentně něco objednat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie46 píše:
My máme Elecrolux ergorapido a velká spokojenost
a táhne hodně? máme takový ty koberce s vyssokým vlasem tak aby to dobre vysálo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja mam cca 14 dni ergorapido od electrolux a jsem maximalne spokojena. Ma li-on baterii tudiz se nabiji kratce a perfektne luxuje… nekdo mozna namitne, ze sam nestoji, ale ja vzdycjy kdyz spi mala vyluxuju a uklidim do komory kde stoji v nabijecce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit