Jaký dotykový telefon dceři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4692
11.7.13 12:27

Za sebe bych rozhodně nebrala Nokii, já mám HUawei Ascend G300 a uplně super mobil. Měla jsme Nokii C5-03 a nikdy víc, něco tak pomalýho jsem neměla snad v ruce…
Tady je odkaz na nějaký mobili je to aj s recenzí
 http://mobilni-telefony.heureka.cz/…2120,802130/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4025
11.7.13 12:40

Holky díky moc, je pravda, že bych se na ten dotykáč také vyprdla a koupila nějakou obyčku (prstovej), ale má to za výzo. Slíbyli jsme jí, že když bude mít samé 1 tak jí ho koupíme. No a měla. :mrgreen: Ted´ už to nejde odvolat, to by brala jako zradu, když se tak snažila. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.7.13 12:50

...

@katyca Ahoj, my jsme ted za vysvedceni kupovali nasi slecne Samsung Galaxy miny 2. Teda byl to manzeluv napad a tak ho proste koupit musel. Ja ji minulej rok za vysvedceni koupila zooblika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
11.7.13 13:01
@katyca píše:
@Cmochy musí mít dotykáč. :mrgreen: Jiný nechce. :zed: Juknu na něj. Díky.

dcera měla vloni 10.let na dotykáč si sama našetřila-má ho více než rok a už by ho nechtěla, tvrdí mi, že můj polodotykáč je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
11.7.13 13:11

Já už bych dotykáč taky nechtěla, mám teda druhý, nový a blbne, občas omylem někomu zavolám jen tím že ho mám v ruce a už něco vytáčí. Jakmile se pokazí displej už je telefon na nic a to i při malé chybičce, už to pak dotykově reaguje špatně. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.7.13 13:22

Jinak ja mam taky polodotykac a jsem maximalne spokojena. Uz jsem mela dotykovy blackbarry, jako dobra imidzovka, vyuzila jsem stejne minimum toho, co nabizel a jsem si tenkrat rekla, ze ciste dotykovy uz nikdy. Osobne si myslim, ze velice brzy prijde doba navratu uplne nejjednodussich telefonu jen na volani a sms. Na internet je kazdy display podle mne maly a kazdy si radsi koupi zvlast telefon na volani a k tomu tablet. Ale holka si tim bude muset proste projit sama. Kdyz jste slibili dotykac, tak budete muset koupit dotykac ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
11.7.13 14:24
@74paja píše:
Jinak ja mam taky polodotykac a jsem maximalne spokojena. Uz jsem mela dotykovy blackbarry, jako dobra imidzovka, vyuzila jsem stejne minimum toho, co nabizel a jsem si tenkrat rekla, ze ciste dotykovy uz nikdy. Osobne si myslim, ze velice brzy prijde doba navratu uplne nejjednodussich telefonu jen na volani a sms. Na internet je kazdy display podle mne maly a kazdy si radsi koupi zvlast telefon na volani a k tomu tablet. Ale holka si tim bude muset proste projit sama. Kdyz jste slibili dotykac, tak budete muset koupit dotykac ;)

tak nejjednodušší telefony tu pořád jsou, naopak je vytlačujou právě dotykáče, který jsou už i za pár tisíc. Blackberry je hlavně na maily, co jsem se jich na něm napsal :) A jinak z levných dotykáčů asi něco od Samsungu, ale za 2-3 tisíce nelze čekat nějakej výkon, já mám už druhej S3, první jsem nechal dětem na hraní, když mi starší rozmlátil displej, co telefon upadnul (od tý doby ještě asi pětkrát) - s tím jsem dokázal existovat, ale pak menší ještě naslintal do mikrofonu a tak mám novej, kterej jim nepůjčuju a oni si hrajou na starým. Jinak právě dotyk bych řekl, že rozvíjí schopnosti dítěte + když kouknu, v jakým levelu třeba starší (čtyřletej) je a kam jsem se dostal zkusmo já, tak fakt nechápu, časem budou i logický hry a vzhledem k tomu, že k dotyku směřujou už i počítače, tak myslím že je to výhoda do budoucna. Samozjřejmě je potřeba to korigovat, kolikrát si na telefon ani nevzpomene, když je venku hezky, ale jak ho má, tak si někam zaleze a třeba hodinu dvě o něm neví, jak tam smaží hry. Teď byl chudák nešťastnej, protože se telefon komplet vymazal a on mi to vždycky šel říct, ale nevěděl jak, než jsem to zjistil, že tam ta auta opravdu nemá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4025
11.7.13 17:47

No zkusila jsem ji nabídnout ten polodotykáč, mě se docela líbyl, tak jí možná přemluvím. ;) Jinak děkuji za typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
11.7.13 18:29

Ja uz bych dotykac nedala. Mam samsung galaxy S II. A vyuzivam ho na volani, sms filmy, ebooky, internet, vystavim v nem fakturu, odeslu ji emailem. Klasicky pocitac poustim uz jen kdyz platim pres internetbanking. To jsem si jeste na bance nevyridila.
Urcite bych vybrala nejaky levnejsi Samsung, treba Ace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.14 11:33

Jaký mobil pro 11 letou dceru

Dobrý den, můžete mi poradit telefon mé dceři je jí 11 let a chce po mě Sony Xperia M ale mě přijde že je na to malá jaký tedy? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný