Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, mám Samsung Galaxy Ace(S5830),jsem naprosto spokojená, do té doby jsem měla pouze tlačítkové Nokie, ale tenhle mě nadchnul ![]()
Já mám 14 dní tento http://www.alza.cz/…-d330295.htm
Před tím jsem měla klasika tlačítkovej a teď si pořád nemůžu zvyknout
Hlavně mě s… že mi nejde psát sms tak rychle, jako dřív. Snad si brzy zvyknu ![]()
@dani24687 teď jsem se koukala na tvůj odkaz, ano vlastně ten samý, jen černý ![]()
@dani24687 Ty se teda mas
Ale je fakt, ze uz ho mam rok a porad s nim jeste neumim ![]()
@alli_li Já ho ám asi dva týdny a věřím, že nezmám 60% toho, co umí. Vždycky objevím nějakou novinku ![]()
Měla jsem pořád klasickej s tlačítkama, strašně jsem se bála dotykáče, teď ho mám od vánoc a nechápu jak jsem bez něj mohla být
je super, skvělej dotyk, krásně fotí, spousta funkcí, navigaci mám taky zdarma…stál 4500 a je to Sony xperiaJ
@Alex Adrian píše:
Já mám 14 dní tento http://www.alza.cz/…-d330295.htm
Před tím jsem měla klasika tlačítkovej a teď si pořád nemůžu zvyknoutHlavně mě s… že mi nejde psát sms tak rychle, jako dřív. Snad si brzy zvyknu
Tak tak, já už by do dotykového telefonu nešla ani za nic, hlavně kvůli smskám. Zlaté tlačítka a to nejsem žádná konzerva.
Ja sem si vymodlila SE xperia x10 mini pro
a nikdy vice, radsi budu za tezkyho pračlověka ale příští měsíc jdu do véčkové motoroly
jako mobil bomba, mapy taky ma, fotak luxus ale jako stal skoro 7000 a v prosincu mu ted skoncila zaruka a posledni mesic je na odpis a borec v opravě mi řekl že upřímně lepší investice je novej mobil že ty dotykáče jsou uspůsobeny na to aby vydrželi 2 roky a čau
takže za mě dotykáč ne třeba změním zase názor ale ted určo ne ![]()
Holky nestrašte mě. já loni na vánoce měla strašně bodů od t mobilu a ještě mi končila smlouva, takže nárok a telefon, a mám vysoký účty, takže telefon za pakatel.. noa když sem to viděla, radši sem ho dala ségře
byl to taky nějakej samsung
no a teď potřebuju novej já a fakt teda váhám…sem nakloněná tomu samsungu, sonymu, nebo pak odolná motorola..
a nevíte někdo o nějakým hezkým s čudlíkama, mě přijde, že jek sou top ty dotykovky, na tyhle s eprdí, ab yto někdo vylepšoval…
A to já zase jo, teď jsem si koupila HTC desire C a už nechci klasiku, fakt jsem nadšená co všechno na něm je. Doma mám v něm net z wifiny a když pojedu pryč, zaplatím si jen net na určitej počet dnů. Za mě dotykáč super
![]()
Co já znám lidi z práce a okolí, tak na dotykáč nadávají jen 40+ ![]()