Jaký dotykový telefon?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2892
4.2.13 14:33

Ahoj, mám Samsung Galaxy Ace(S5830),jsem naprosto spokojená, do té doby jsem měla pouze tlačítkové Nokie, ale tenhle mě nadchnul ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.2.13 14:34

@Gábííí takže ten samej co my :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
4.2.13 14:35

@dani24687 Ne, takovyho nic mi nechodi :-)

• Citovat
  • Upravit
2591
4.2.13 14:35

Já mám 14 dní tento http://www.alza.cz/…-d330295.htm
Před tím jsem měla klasika tlačítkovej a teď si pořád nemůžu zvyknout :( Hlavně mě s… že mi nejde psát sms tak rychle, jako dřív. Snad si brzy zvyknu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.2.13 14:36

@alli_li Vidíš, já vyhrávám ipod každý den :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.2.13 14:37

@dani24687 teď jsem se koukala na tvůj odkaz, ano vlastně ten samý, jen černý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
4.2.13 14:37

@dani24687 Ty se teda mas :mrgreen: Ale je fakt, ze uz ho mam rok a porad s nim jeste neumim :-D

• Citovat
  • Upravit
15404
4.2.13 14:40

@alli_li Já ho ám asi dva týdny a věřím, že nezmám 60% toho, co umí. Vždycky objevím nějakou novinku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anett07
4.2.13 14:42

Měla jsem pořád klasickej s tlačítkama, strašně jsem se bála dotykáče, teď ho mám od vánoc a nechápu jak jsem bez něj mohla být :-D je super, skvělej dotyk, krásně fotí, spousta funkcí, navigaci mám taky zdarma…stál 4500 a je to Sony xperiaJ

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
4.2.13 14:43

http://www.alza.cz/…-d263533.htm mám tento a jsem spokojená :-)

• Citovat
  • Upravit
3115
4.2.13 14:52
@Alex Adrian píše:
Já mám 14 dní tento http://www.alza.cz/…-d330295.htm
Před tím jsem měla klasika tlačítkovej a teď si pořád nemůžu zvyknout :( Hlavně mě s… že mi nejde psát sms tak rychle, jako dřív. Snad si brzy zvyknu :roll:

Tak tak, já už by do dotykového telefonu nešla ani za nic, hlavně kvůli smskám. Zlaté tlačítka a to nejsem žádná konzerva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
4.2.13 14:55

Ja sem si vymodlila SE xperia x10 mini pro :srdce: a nikdy vice, radsi budu za tezkyho pračlověka ale příští měsíc jdu do véčkové motoroly :dance: jako mobil bomba, mapy taky ma, fotak luxus ale jako stal skoro 7000 a v prosincu mu ted skoncila zaruka a posledni mesic je na odpis a borec v opravě mi řekl že upřímně lepší investice je novej mobil že ty dotykáče jsou uspůsobeny na to aby vydrželi 2 roky a čau :cert: takže za mě dotykáč ne třeba změním zase názor ale ted určo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.2.13 15:29

Holky nestrašte mě. já loni na vánoce měla strašně bodů od t mobilu a ještě mi končila smlouva, takže nárok a telefon, a mám vysoký účty, takže telefon za pakatel.. noa když sem to viděla, radši sem ho dala ségře :)) byl to taky nějakej samsung :))) no a teď potřebuju novej já a fakt teda váhám…sem nakloněná tomu samsungu, sonymu, nebo pak odolná motorola..
a nevíte někdo o nějakým hezkým s čudlíkama, mě přijde, že jek sou top ty dotykovky, na tyhle s eprdí, ab yto někdo vylepšoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
4.2.13 15:29

A to já zase jo, teď jsem si koupila HTC desire C a už nechci klasiku, fakt jsem nadšená co všechno na něm je. Doma mám v něm net z wifiny a když pojedu pryč, zaplatím si jen net na určitej počet dnů. Za mě dotykáč super :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.2.13 15:30

Co já znám lidi z práce a okolí, tak na dotykáč nadávají jen 40+ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák