Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@kubykula Výrobcem je firma Lenovo…máme jejich noťasy, patří mezi hodně kvalitní.
S telefony začínají, ale četla jsem recenze, že jsou slušné…samozřejmě v rámci dané cenové relace. Je otázkou, co od telefonu očekáváš.
http://smartmania.cz/…vo-a820-6528
@kubykula píše:
Ahojky chci si koupit novy telefon.
Máte někdo tento nebo co na něj říkáte?
Díkyhttp://mobilni-telefony.heureka.cz/…a-lumia-610/
Přesně tenhle mám. Windows mi vyhovuje, telefon je OK, pro mě ale občas pomalý. Záleží, na co všechno ho chceš používat. Internet je v pohodě, najíždění aplikací pomalé.
@kubykula píše:
já se v tom vůbec nevyznám…Android je operační systém nebo co??![]()
Jojo, přesně tak - v podstatě jsou aktuálně v telefonech 3 - Android, pak Iphone (nevím, jak je přesně ten jejich jmenuje) a Windows Mobile, plus pak ještě tu a tam něco.
Nejdříve bych si rozhodla systém a dle toho vybírala. Já tíhnu nejvíc k tomu Androidu, je na to nejvíc aplikací a není to tak drahé jako iphone, i když ten bude stabilnější.
Ahoj,
prosím o anonymitu, i když vím, že to není vyloženě citlivé téma. Mám tlačítkový mobil, jsem spokojená, ale poslední dobou zlobí. Jako nový mě lákala nová Nokia 3310. Měla jsem i původní model.
Ale zvažuju i dotykáč. Ale absolutně se v tom nevyznám. Chci, aby byl do asi 3000. Aby telefonoval, psal sms a dalo se na něm připojit přes wifi. A to je to, v čem se nevyznám totálně. Jde to jen tak u těchto telefonů? Nebo musím mít i tak nějaká ta data? Jediné, co mi je šumák, je foťák. Jako nějaký chci, sem tam na fotku. Ale fotím radši nirmálním foťákem. Jo a co za kryt, aby byl co neodolnější. Budu se ho snažit chránit, co jen to půjde, ale přece jen 3 malé děti doma, to není jen tak.
Díky
Ahoj, telefon Lenovo A2010 (špatný fotoaparát, jinak slabší průměr), Huawei - zatím dobré, hodně chválený.
Příspěvek upraven 23.10.17 v 21:32
Co chceš, zvládne skoro každý dotykáč. Na wifinu žádná mobilní data nepotřebuješ. Dělají se speciální skla a speciální odolné obaly. Z toho slusnějšího Xiaomi Redmi 4A. Do 2000 se dají sehnat Oukitel C5 a Leagoo KIICAA Power.
@kaja00 Já se dívala na ty nejlevnější modely od Samsung. Co jsem si tak všimla, tak jsou asi oblíbené a dobré.
Co pises dokazou vsechny chytre telefony
ja mam treba dobrou zkusenost s huawei, co se tycestalo odolnosti daj se i za par korun dokoupit kryty nebo tvrzena skla. Ja mam konkretne huawei y5 ii, mam ho ted presne rok a uplna spokojenost, stal kolem 2500 mozna uz bude levnejsi kdyz je zas o rok starsi
foti celkem dobre, wifi, sms i volani uplne bezproblemove
data nepotrebujes a dokoupila sem k nemu na aliexpress cca za dva dolary gumovy kryt, takze je celkem odolny vuci padu, aspon myslim pada mi prakticky denne ![]()
@Anonymní píše:
@kaja00 Já se dívala na ty nejlevnější modely od Samsung. Co jsem si tak všimla, tak jsou asi oblíbené a dobré.
tak samsung je dobrý, ten jsem měla taky, ale přijdou mi dost drahé. Nicméně špatné určitě nejsou.
Já jsem taky přešla ze staré nokie na dotykáč, Asus Zenfone, netuším který, ale byl zhruba v tvojí relaci. Jednoduchý, blbuvzdorný, příjemný na ovládání. Parádně upravitelný podle vlastní potřeby (tj. na minimum funkcí). I jako odpůrce dotykáčů jsem s ním spokojená ![]()
Já se dotykáči dlouho bránila, nyní mám 2 měsíce Xiaomi Redmi 4A a jsem naprosto spokojená, do 3 tis. jsem se vešla, foťák fotí pěkně, telefonuje mnohem líp, než můj starý telefon, který mi 3× denně padal na zem a i na wifinu jsem si zvykla. Mám obal z číny a ještě nějakou speciální fólii na sklo.
Jukla bych na xiaomi 4a, 4X nebo jestli se už tady prodává 5a. Samsungu se v téhle cenové kategorii vyhni. Je to předražený šunt. Jinak doporučuji koupit za pár peněz skla i obaly na Ali.