Jaký dotykový telefon?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3774
3.5.14 13:42

@kubykula Výrobcem je firma Lenovo…máme jejich noťasy, patří mezi hodně kvalitní.
S telefony začínají, ale četla jsem recenze, že jsou slušné…samozřejmě v rámci dané cenové relace. Je otázkou, co od telefonu očekáváš.
 http://smartmania.cz/…vo-a820-6528

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13476
3.5.14 14:06
@kubykula píše:
Ahojky chci si koupit novy telefon.
Máte někdo tento nebo co na něj říkáte?
Díkyhttp://mobilni-telefony.heureka.cz/…a-lumia-610/

Přesně tenhle mám. Windows mi vyhovuje, telefon je OK, pro mě ale občas pomalý. Záleží, na co všechno ho chceš používat. Internet je v pohodě, najíždění aplikací pomalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567
3.5.14 15:03
@kubykula píše:
já se v tom vůbec nevyznám…Android je operační systém nebo co?? :oops: :oops:

Jojo, přesně tak - v podstatě jsou aktuálně v telefonech 3 - Android, pak Iphone (nevím, jak je přesně ten jejich jmenuje) a Windows Mobile, plus pak ještě tu a tam něco.
Nejdříve bych si rozhodla systém a dle toho vybírala. Já tíhnu nejvíc k tomu Androidu, je na to nejvíc aplikací a není to tak drahé jako iphone, i když ten bude stabilnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.17 21:11

Ahoj,
prosím o anonymitu, i když vím, že to není vyloženě citlivé téma. Mám tlačítkový mobil, jsem spokojená, ale poslední dobou zlobí. Jako nový mě lákala nová Nokia 3310. Měla jsem i původní model.
Ale zvažuju i dotykáč. Ale absolutně se v tom nevyznám. Chci, aby byl do asi 3000. Aby telefonoval, psal sms a dalo se na něm připojit přes wifi. A to je to, v čem se nevyznám totálně. Jde to jen tak u těchto telefonů? Nebo musím mít i tak nějaká ta data? Jediné, co mi je šumák, je foťák. Jako nějaký chci, sem tam na fotku. Ale fotím radši nirmálním foťákem. Jo a co za kryt, aby byl co neodolnější. Budu se ho snažit chránit, co jen to půjde, ale přece jen 3 malé děti doma, to není jen tak.
 Díky

• Citovat
  • Upravit
15575
23.10.17 21:20

Ahoj, telefon Lenovo A2010 (špatný fotoaparát, jinak slabší průměr), Huawei - zatím dobré, hodně chválený.

Příspěvek upraven 23.10.17 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
23.10.17 21:21

Co chceš, zvládne skoro každý dotykáč. Na wifinu žádná mobilní data nepotřebuješ. Dělají se speciální skla a speciální odolné obaly. Z toho slusnějšího Xiaomi Redmi 4A. Do 2000 se dají sehnat Oukitel C5 a Leagoo KIICAA Power.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.17 21:21

@kaja00 Já se dívala na ty nejlevnější modely od Samsung. Co jsem si tak všimla, tak jsou asi oblíbené a dobré.

• Citovat
  • Upravit
3774
23.10.17 21:22

Huawei, Xiaomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
23.10.17 21:25

Xiaomi Redmi 4X - slušný mobil za 3,5 tisíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
23.10.17 21:28

Co pises dokazou vsechny chytre telefony :D ja mam treba dobrou zkusenost s huawei, co se tycestalo odolnosti daj se i za par korun dokoupit kryty nebo tvrzena skla. Ja mam konkretne huawei y5 ii, mam ho ted presne rok a uplna spokojenost, stal kolem 2500 mozna uz bude levnejsi kdyz je zas o rok starsi :mrgreen: foti celkem dobre, wifi, sms i volani uplne bezproblemove :D data nepotrebujes a dokoupila sem k nemu na aliexpress cca za dva dolary gumovy kryt, takze je celkem odolny vuci padu, aspon myslim pada mi prakticky denne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.10.17 21:30
@Anonymní píše:
@kaja00 Já se dívala na ty nejlevnější modely od Samsung. Co jsem si tak všimla, tak jsou asi oblíbené a dobré.

tak samsung je dobrý, ten jsem měla taky, ale přijdou mi dost drahé. Nicméně špatné určitě nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.17 21:33
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.17 22:13

Já jsem taky přešla ze staré nokie na dotykáč, Asus Zenfone, netuším který, ale byl zhruba v tvojí relaci. Jednoduchý, blbuvzdorný, příjemný na ovládání. Parádně upravitelný podle vlastní potřeby (tj. na minimum funkcí). I jako odpůrce dotykáčů jsem s ním spokojená :D

• Citovat
  • Upravit
2202
23.10.17 22:47

Já se dotykáči dlouho bránila, nyní mám 2 měsíce Xiaomi Redmi 4A a jsem naprosto spokojená, do 3 tis. jsem se vešla, foťák fotí pěkně, telefonuje mnohem líp, než můj starý telefon, který mi 3× denně padal na zem a i na wifinu jsem si zvykla. Mám obal z číny a ještě nějakou speciální fólii na sklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
27.10.17 15:27

Jukla bych na xiaomi 4a, 4X nebo jestli se už tady prodává 5a. Samsungu se v téhle cenové kategorii vyhni. Je to předražený šunt. Jinak doporučuji koupit za pár peněz skla i obaly na Ali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák