Jaký formát fotoknihy?

7240
11.10.12 11:46

Jaký formát fotoknihy?

Holky, moc prosím, potřebuju poradit. Prokousala jsem se různými prográmky na fotoknihy a konečně úspěšně vyřešila, kde je nechám dělat. Jenže jsem se zasekla na formátu. :( A5 nechci, fotky by byly moc malé, to vím určitě. Takže se rozhoduju mezi A4 na šířku, A4 na výšku (tu asi ne) a čtverec 20×20.
Co byste mi poradily, jak velké děláte fotoknihy vy? U té A4 se mi líbí, že můžu dát tři fotky vedle sebe nebo jednu velkou a dvě menší (ale pořád 9×13) vedle ní Jen si myslím, že dát jednu fotku na celou stránku, bude obr velká. :think:
U čtverce by byla jedna fotka na stránku supr, ale zase nevím, jestli by dvě vedle sebe nebyly zbytečně malé - to je vlastně ještě méně než klasických 9×13, protože jsou tam okraje, aby to nějak vypadalo.
Osahat si je nemám kde, takže jsem dokonale v troubě a nejsem schopná to rozseknout. :zed: :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4387
11.10.12 11:51

My mame doma A4 na vysku a spokojnost :palec:
Ja som davala vzdy jednu fotku do pozadia a potom som par fotiek porozhadzovala a pootocila.
Ako stravila som na tym kooopec casu, ale vysledok je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.10.12 11:57

Mám A4 na výšku a spokojenost. Nedávám vůbec formáty klasické, prostě oříznu fotky podle potřeby, čtverce, nudle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.10.12 12:03

A4 je určo lepší..tak se nedávají fotky vedle sebe klasicky, tam je můžeš dát jak chceš, šikmo, nepravidelně, rohy se můžou maličko překrývat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.10.12 12:16

Taky mám A4,dělám je každej rok k Vánocům, sice si už nevěděj, co za to říct, ale mě se to líbí, mám všechny na výšku a jak se už zde psalo, upravuju je taky dle mé potřeby, je to krásnej dárek. Ještě fotokalendáře stojej za to, jsou o poznání levnější a radost to udělá taky velkou, ty dělám nejraději :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
11.10.12 12:18

Jee holky a nechcete si nekdo ode me koupit voucher na fotoknihu z Bontia? Je to ve tvrdych deskach, uvnitr leskly papir,80 stran. Velky format..koupila jsem pres slevomat za 500kc a prenecham za 400kc. Platnost je do konce mesice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
11.10.12 13:08

Já teda zásadně dělám A4 na šířku. Dávám fotku i přes celou stránku, ovšem fotka musí být kvalitní.. jinak dávám max. 2 obrázky na stránku, vrazit tam 3 už by mi přišly moc malé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
11.10.12 13:11

Nechala jsem si teď dělat 3 fotoknihy A4 na výšku v Happyfoto, tak jsem zvědavá…dávala jsem max. 2 fotky na stránku, víc mi přišlo moc malý, semtam jsem dala i fotku přes celou stranu, na PC to vypadalo hezky, tak snad to tak bude i ve skutečnosti :) Já bych určitě volila A4, ať už na výšku či na šířku, obojí bude hezký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101637
11.10.12 14:37

@rejžička Já bych šla do A4 na šířku, přijde mi to nejlepší… tedy čtverec 20×20 mě taky lákal, ale ta A4 vyhrála díky ceně :-)

Jo a vůbec bych se nebála ani víc fotek na stránku, já mám někde jednu jako pozadí, jinde jich je 6 a nepůsobí malým dojmem, akorát si s tím chce fakt pohrát… jo a je to děsný žrout času, já to dělala snad měsíc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
11.10.12 17:26

@j.a.n.i1 Já to dělám dva týdny už teď - ve dvou formátech, abych viděla, co je hezčí. :oops: :mrgreen:
Ale úplně nejhorší je probrat fotky, co se malá narodila, máme jich strašně moc a nejradši bych tam dala všechny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová