Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, moc prosím, potřebuju poradit. Prokousala jsem se různými prográmky na fotoknihy a konečně úspěšně vyřešila, kde je nechám dělat. Jenže jsem se zasekla na formátu.
A5 nechci, fotky by byly moc malé, to vím určitě. Takže se rozhoduju mezi A4 na šířku, A4 na výšku (tu asi ne) a čtverec 20×20.
Co byste mi poradily, jak velké děláte fotoknihy vy? U té A4 se mi líbí, že můžu dát tři fotky vedle sebe nebo jednu velkou a dvě menší (ale pořád 9×13) vedle ní Jen si myslím, že dát jednu fotku na celou stránku, bude obr velká. ![]()
U čtverce by byla jedna fotka na stránku supr, ale zase nevím, jestli by dvě vedle sebe nebyly zbytečně malé - to je vlastně ještě méně než klasických 9×13, protože jsou tam okraje, aby to nějak vypadalo.
Osahat si je nemám kde, takže jsem dokonale v troubě a nejsem schopná to rozseknout.
![]()
My mame doma A4 na vysku a spokojnost ![]()
Ja som davala vzdy jednu fotku do pozadia a potom som par fotiek porozhadzovala a pootocila.
Ako stravila som na tym kooopec casu, ale vysledok je super ![]()
Mám A4 na výšku a spokojenost. Nedávám vůbec formáty klasické, prostě oříznu fotky podle potřeby, čtverce, nudle…
A4 je určo lepší..tak se nedávají fotky vedle sebe klasicky, tam je můžeš dát jak chceš, šikmo, nepravidelně, rohy se můžou maličko překrývat… ![]()
Taky mám A4,dělám je každej rok k Vánocům, sice si už nevěděj, co za to říct, ale mě se to líbí, mám všechny na výšku a jak se už zde psalo, upravuju je taky dle mé potřeby, je to krásnej dárek. Ještě fotokalendáře stojej za to, jsou o poznání levnější a radost to udělá taky velkou, ty dělám nejraději ![]()
Jee holky a nechcete si nekdo ode me koupit voucher na fotoknihu z Bontia? Je to ve tvrdych deskach, uvnitr leskly papir,80 stran. Velky format..koupila jsem pres slevomat za 500kc a prenecham za 400kc. Platnost je do konce mesice..
Já teda zásadně dělám A4 na šířku. Dávám fotku i přes celou stránku, ovšem fotka musí být kvalitní.. jinak dávám max. 2 obrázky na stránku, vrazit tam 3 už by mi přišly moc malé
Nechala jsem si teď dělat 3 fotoknihy A4 na výšku v Happyfoto, tak jsem zvědavá…dávala jsem max. 2 fotky na stránku, víc mi přišlo moc malý, semtam jsem dala i fotku přes celou stranu, na PC to vypadalo hezky, tak snad to tak bude i ve skutečnosti
Já bych určitě volila A4, ať už na výšku či na šířku, obojí bude hezký ![]()
@rejžička Já bych šla do A4 na šířku, přijde mi to nejlepší… tedy čtverec 20×20 mě taky lákal, ale ta A4 vyhrála díky ceně ![]()
Jo a vůbec bych se nebála ani víc fotek na stránku, já mám někde jednu jako pozadí, jinde jich je 6 a nepůsobí malým dojmem, akorát si s tím chce fakt pohrát… jo a je to děsný žrout času, já to dělala snad měsíc ![]()
@j.a.n.i1 Já to dělám dva týdny už teď - ve dvou formátech, abych viděla, co je hezčí.
![]()
Ale úplně nejhorší je probrat fotky, co se malá narodila, máme jich strašně moc a nejradši bych tam dala všechny..