Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holki jaky je rozdil mezi 3D A 4 D ultrazvukem nekdo rika, že je to tahač na peníze a nekdo že 4D Je i s videem ale kamamradka mela 3 D i s vdem tak evim mate nektera zkusenost?? Dekuji
@Lucinka1989 co mi vysvětlila MUDr., tak ten 4. rozměr je tam čas. Na 3D si dítko dává ruku za hlavu a ty to vidíš se zpožděním (tj. vidíš pohyby, které dělalo předtím a ten pohyb rukou se zobrazí za chvíli), ve 4D je to hned. Ale nijak jsme to nestudovala detailně, jen mi to takhle podala.
Je to přesně, jak píše @danyk … já byla na 3D a 4D nějak dohromady, doktorka to tam přepínala…pro mě úžasný zážitek
![]()
@MonikaN.89 a Kde si byla a kolik si platitla?? Já chtela do Nymburka a tam myslim je jen 3D
@Lucinka1989 já měla jen 3D, ale i tak to bylo hezké. Asi bych se řídila financema
.
@danyk ONO JAK KDE nekdo plati 200 nekdo 600 a nekdo pres 1000 kazda nemocnice jinak
@danyk píše:
@Lucinka1989 já měla jen 3D, ale i tak to bylo hezké. Asi bych se řídila financema.
jasně určitě…já jsem byla v Brně a vždycky v nabídce byl už 3D a 4D nějak dohromady, jak jsem to měla já…že by byla cena za 3D a 4D zvlášť, to ne…nevím, jak to mají jinde ![]()
Zrovna v neděli jdu, kde též píší 3D/4D dohromady. 4D je jedině rozdíl ve zmíněném reálném čase, jinak je to stejné. V ceně se to lyší i podle toho co chcete - s videem, s fotkou,.. V Gennetu stojí 1190Kč (4D + video + foto)