Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky jake mate vztahy s tchanem a tchyni? Jak se k sobe chovat kdyz vztahy nejsou dobre? Jak se k tomu stavi vas partner pokud nejsou vztahy u vas dobre?
Příspěvek upraven 27.06.13 v 22:26
Vztahy mame pekne.Ted mi po 10 letech vztahu s manzelem nabidli i tykani
.
S tchýní bohužel nemáme vůbec hezký vztah a tchána neznám, protože můj vlastní přítel,,nezná´´ svého otce, jelikož jeho maminka mu v tom jaksi zabránila nebo jak bych to napsala. ![]()
Ne moc dobré. Tchyně mě nemá ráda a já ji také ne, nicméně je to matka mého muže a o generaci starší člověk a já byla vychovaná tak, že se k ní musím chovat slušně. Občas mě to stojí hodně přemáhání, ale chovám se k ní korektně, nicméně kontakty s ní nevyhledávám (pokud to jen trochu jde, jezdí na návštěvy jen manžel se synem a spokojenost je na obou stranách, o mě tam stejně nikdo nestojí). Spoustu věcí v sobě dusím, protože ve chvíli, kdy bych se jí něco pokusila vysvětlit, pohádaly bysme se a ona je typ, který neodpouští. No a vzhledem k tomu, že manžel stojí více než stoprocentně za mnou, tak by se urazila a ukončila styky. To ale nechci, mámu máme každý jen jednu a nechci, aby se s ní manžel kvůli mně přestal stýkat…A nechci syny připravovat o babičku.
@pannacotta chovam se k nim podle toho jak oni ke me. spatne jsem to napsala myslela jsem to tak jak se k sobe chovají pokud ty vrahy nejsou dobre ![]()
Mám je moc ráda.
A musím říct, že obzvlášť má tchýně je pro mě jako druhá mamka a je báječnou babičkou (stejně jako moje mamka). ![]()
Příspěvek upraven 27.06.13 v 22:17
Tchán je suprový, sice trošku neotesaný, ale mám ho moc ráda. A dokonce jsme si potykali minulý týden po 5 letech
a tchýně
umí jen zadlužovat děti, chlastat a využívat chlapi. Už se sní nevídám, ani nechci aby vídala mého syna, chlap za ní jede jen pro poštu a hned domů. Pozdě, ale i tak poznal, jaká doopravdy je. S moji mamčou jsou, jak pubertáci(vtipkují, blbnou, tykají si), s tatkou si taky dobře rozumí. Když jedem k němu na návštevu, tak spíš kecá furt s přítelem. A když já mám problém(v našem případě jen s tchýní), tak ho nějak vyřešíme společně. Skrz to, jak ho zadlužila se spíš jen pohádáme, nechce to platit, a nás oba to štve, jak kvůli ní kolikrát nevycházíme.
@zelenaprisera ja se k nim slusne chovam a pokud je problém, jako ze je hodne často řeší to přítel. jak uz jsem psala takhle jsem to nemyslela. spatne jsem se vyjádřila. chtela jsem vědet jak se navzájem k sobe chovat kdyz vztahy nejsou dobre
@alien21
obdivuju tento názor a chování, jelikož sama vím, jak je to těžké ![]()
@alien21 to jses skvělá, ze to takhle zvladas.ja bych nezvládla dusit vse v sobe.kdyz uz je to vážnější sama se ozvu nebo to s rodiči řeší přítel. ale je skvěle ze se drzis hlavne kvůli dětem a partnerovi ![]()