Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
M
Příspěvek upraven 22.08.17 v 11:21
Můj je vorkoholik maká od 7 do 16.00 pak jezdí dělat na chatu dom se vrací kolem 18.00
@Lenicka132 neřekla bych že ten kdo pracuje hlavou je budižkničemu
muž rukama pracovat nebude, pracují pro něj jiní ![]()
Jinak maká na chalupě, doma všechno opraví, co řeknu udělá, no i když i na tu chalupu si radši někoho pozve, on je prostě vedoucí ![]()
Co to je za dělení? Ten, kdo pracuje hlavou 12 a víc hodin denně je budižkničemu nebo workoholik??? ![]()
Ten můj je workoholik z donucení
vtipný název, nevtipná situace.
Maká od šesti ráno do sedmi večer (v průměru), protože mu nic jiného nezbývá, pokud máme finančně fungovat
v jiné práci, na osmihodinový úvazek by si nevydělal ani na pravidelné platby ![]()
@Misschelle no to mě taky zarazilo… jak je to myslené… Protože manžel pracuje ve firmě, kde řídí jedno oddělení, takže pracuje převážně v kanceláři, nebo vyjednává materiál, schůzky, kontoluje práci dělníků atd..¨Přijde z práce a jde znovu na fušku- většinou teda rukama, dělá elektriku.. Takže chodí domu v 8 a fušky si bere i na sobotu..
Takže nevím, do jaké kategorie ho teda dát no ![]()
@Baslerinda píše:
Tak v tom případě jsem já i partner budižkničemu
Nápodobně
![]()
A zajímalo by mě, kam patří milá slečna zakladatelka. ![]()
@Lenicka132 píše:
Zajímalo by mě jestli máte přítele který je vorkoholik (klidně si vezme 12tky a plus ktomu pracuje ještě doma) nebo pracant (normálně pracuje) nebo budižničema (pracovat rukama se mu nechce, hlavou pracuje)![]()
Nechápu, proč by měl chlap/žena, kteří dělají hlavou být budižkničemové?! Já se učila na státnice 12hodin denně a byla jsem víc unavená, než když jsem byla na 12tce v práci. ![]()
Budížkničemu kvuli tomu že pak nevím jak v domácnosti něco opravit
jako třeba někteří neumí ani se šroubovákem..
@K.Black dejte mi lidi a já to zařídím???
jo, to znám
chlap taky dělal ve vedoucí funkci, ale kvůli penězům musel o dům dál…
@Misschelle píše:
Odkdy je člověk který pracuje hlavou budižničema?
Přesně tak
Jak někdo nemá puchyre od krumpáče je lempl?
Asi když nemaká rukama jako řemeslo, tak je budižkničemu protože to asi neumí
![]()