Co se to s námi děje

Anonymní
29.11.12 14:50

Co se to s námi děje

Ahoj holky, mám 1 trápení a ráda bych se vám s ním svěřila. S přítelem budeme spolu v březnu 2 roky. Ovšem máme už spolu miminko, půl roční Elišku. Vše se nějak dalo, sice jsem byla v těhu žárlivější, ale vše bylo docela v pohodě. Vše začalo cca před měsícem. Začala jsem s tím, že bychom si mohli někam vyrazit, bud ve 3 nebo teda bez malý, měl výmluvy, že Elinka je moc malá, že nemáme peníze na rozhazování, že je tu bordel a to už mě naštvalo, protože furt uklízím jak blbec, tak jsem se vzala, sbalila věci, nechala mu tu klíče a odjela k našim. Hádali jsme se po telefonu cca 5 dní. Nakonec jsem se sebrala a vrátila se po rozhovoru s kamarádkou. Vše bylo v pohodě. Rozbil se mi mobil, tak jsem si vzala jeho starý(nedávno si koupil nový)a chtěla se přes něj přihlásit na fb. Byl tam přihlášený on na svým 2.fb(tvrdil mi, že ten 2. fb má kvůli hlasům, protože jsme soutěži kde se sbírali hlasy) a tam si psal s několika holkami.Psal tam 1 z nich o nahé fotky nebo aspon ve spodním prádle, o sexu v autě a o číslo, další o číslo a o tom, jak bude kvůli ni jezdit do města častěji, pak další jestli nechce na véču nebo do parku, kde nikdo není. Všem tvrdil jak jsou krásný atd.Byla jsem rozčílená, křičela na něj a hned jsem zas odjela k našim a nebrala mu přes 5 dní mobil, až pak, když sjem s malou musela k dr. Celý ty dny mi volal, psal, prý to udělal, že byl na mě naštvaný, že jsem se zachovala hnusně, ale že by mě nikdy nepodvedl, že to bylo jen psaní. Přijel za námi a strávil 1 a následující jsme se teda vrátili. Zase bylo vše v pohodě, ale zrovna včera jsme se bavili o vzhledu tak nějak celkově, říkám mu, at mi řekne kdo mu připadá krásný, normální a ošklivý. Z krásných řekl Tatánu Kuchařovou, z normálních Terku z Ulice a z ošklivých 1 holku tady odtud, potom ale dodal, že já patřím mezi ty normální. Nevím proč, ale hned jsem si vybavila to jeho,,slavné psaní,,, jsem z toho dost smutná a nevím co dál. Co si o tom myslíte? Jak to děláte, že máte štastný vztah?.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.11.12 14:59

Mě se stalo něco velmi podobného (před rokem a byla v tom třeba i schuzka na hotelu) a mam oroblémy dodnes… Prý se změnil, ale už mu nevěřim jako dřív… Ale jsem s nim pro jiné věci (je to nejlepší táta) a jestli jeste jednou ujede a já se to dozvim, už mu nebudu umět odpustit, děti neděti… Asi Tě neuklidnim, ale vrací se to opravdu dodnes a občas je mi taky smutno… Takže moc ráda počkam na nějakou radu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
29.11.12 15:00

Já bych řekla že to děláme asi tak:

1. Nenarušujeme si soukromí i když má přihlášený FB, mail apod.. nikdy mu tam nelezu

Udělala jsem to jednou a nestálo to za to. Snažím se důvěřovat. Je se mnou přeci proto, že jsem se mu líbila a líbím, miluje mně a máme spolu dítě. To přeci do vztahu vnese jiné hodnoty. Více pečujeme o náš vztah, aby naše dítě žilo v harmonické rodině a my mu mohli poskytnout zázemí jaké potřebuje.

1. Nehádáme se před dítětem a večer když usne není na hádky energie
  2. Když mezi námi začne panovat napětí vypustíme páru v posteli
  3. Nebavíme se o věcech jako vy - kdo se komu zdá krásný apod.. Oba po večerech pracujeme a volné chvilky trávíme v náručí a ne hádkami..

Tím nechci říkat, že to je návod na šťastný vztah. Každý má svůj"vlastní„. Jen myslím, že se možná není třeba zabývat některými otázkami…
Kdybych byla na tvém místě, přála bych si aby druhá účet na FB smazal a dále bych to neřešila a jen sledovala jak pokračuje jeho chování.. A moje mamka mi jednou řekla: "Dospělý člověk se domů nevrací“ - tolik k tvým útěků domů.. myšleno tak, že pokud máš nějaké problémy tak je řeším a neutíkám se schovávat..

• Citovat
  • Upravit
29.11.12 15:01

A jinak když to čtu, už jim nevěřim ani nos mezi očima - u mě to samý, že to bylo jen psaní… Ale nevěřim, i když naivita se taky u mě projevila jako obranej mechanismus, abych se k němu vrátila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2835
29.11.12 15:04

Jestli jste to nevzali moc hopem :think:
jste spolu necelé 2 roky, teprve poznáte, zda spolu dokážete žít i bez té počáteční zamilovanosti a řešit všední problémy. Snad se vám to podaří.
Jinak typická ponorka s půročním miminem, parter to řeší teda docela blbě a já bych taky vyváděla. Ale nezažila jsem to, tak se vžít úplně nedokážu :nevim:
já mám teda nový vztah teprve 3 roky, ale my se vpodstatě nehádáme a když už, tak kvůli kravinám-většinou se tomu pak spolu smějeme
A já se snažím nehysterčit a neřešit problémy, které nejsou(občas k tomu mám sklony :oops: ),tak snad nám to vydrží. Šla jsem do toho s tím, že je to na celý život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
29.11.12 15:06

Neco podobneho jsem zazila, ale ta holka v telefonu byla jeho kolegyne z prace. V podstate jsem se srovnala az po 2letech, kdy se odstehovala do jineho 300km vzdaleneho mesta.Dnes jiz manzelovi verim. Hodne mi pomohlo to, si uvedomit, jak se vlastne chova ke mne a dceri. Proste to tak mam, rikam si, ze jsou na svete horsi veci a nevera hold je vec, ktera se muze objevit. A muze k ni byt spoustu duvodu, ne jen to, ze me jiz nemiluje…
Proste si myslim, ze mi nebude verny 50let a tak nejak se mi zije lepe. Samozrejme je nevera a nevera.To je treba rozdelit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
29.11.12 15:08

Mně na to přijde alarmující, že ti říká, že za to můžeš ty že jsi ho naštvala :think:
To podle mně není v pořádku.

Kolik vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2835
29.11.12 15:08

@Wecernice2 tak my to máme opačně-nemáme co skrývat, takže když zůstane přihlášený, tak nevadí, neotvřenou poštu mu teda nečtu, ale hlásím a pak sonduju, kdo to psal-většinou to stejně pak čteme spolu a já to mám stejně. Taky mi do pošty neleze, ale klidně mu řeknu: tak mi to přečti. A jsme oba v klidu.On na FB a takový věci naštestí moc není a já taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
29.11.12 15:09
@sara1000 píše:
Neco podobneho jsem zazila, ale ta holka v telefonu byla jeho kolegyne z prace. V podstate jsem se srovnala az po 2letech, kdy se odstehovala do jineho 300km vzdaleneho mesta.Dnes jiz manzelovi verim. Hodne mi pomohlo to, si uvedomit, jak se vlastne chova ke mne a dceri. Proste to tak mam, rikam si, ze jsou na svete horsi veci a nevera hold je vec, ktera se muze objevit. A muze k ni byt spoustu duvodu, ne jen to, ze me jiz nemiluje…
Proste si myslim, ze mi nebude verny 50let a tak nejak se mi zije lepe. Samozrejme je nevera a nevera.To je treba rozdelit :)

Jeste podotknu, ze k tomuto romanku doslo v dobe, kdy jsem mela zdravotni potize a byla v nemocnici, to me asi vzalo vice, nez to, co jsem se docetla v telefonu :(.Podle me proste takhle chlapy resi sve „problemy“,chudacci si prijdou samotni, opusteni, mozna ditetem odstrčení a vypořádavaji se s tim takto.At uz psanim po netu a oplzlyma kecama, ci primo neverou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2835
29.11.12 15:10
@tessy píše:
Mně na to přijde alarmující, že ti říká, že za to můžeš ty že jsi ho naštvala :think:
To podle mně není v pořádku.Kolik vám je?

odjela trucovat k mamince, mluvit s ním nechtěla, tak on dělal taky uraženýho a natruc si balil baby, aby viděl, že na to má
oba jsou jak malí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
29.11.12 15:10

Souhlasím s @Wecernice2 lézt někomu do FB (telefonu, deníku…) zavání průšvihem, třeba si jen opravdu upouští páru a ty to pak zbytečně hrotíš (kdyby si můj chlap přečetl některé maily a chaty, tak by se asi taky divil, a přitom sem věrná jak pes)…to samé otázky, kdo je podle něj krásný…no řekla bych, že se nemáš ptát na otázky, na které nechceš vědět odpovědi ;)
a utíkat domů „dvakrát do měsíce“ taky není řešení, už jen proto, že když to budeš dělat častěji, tak to ztratí efekt.

Jinak co dělat s nastalou situací nevím, do hlavy tobě ani partnerovi nevidím… :nevim:
ale problémy se mají řešit, mluvit o nich, když už nastanou, ale jinak je podle mě základem šťastného vztahu se v lecčems příliš nepitvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.12 15:21

Nechci aby si to přečet přítel, proto anonymně.
Narovinu řeknu, že se situacím, kdy bych mohla na něco přijít, snažím vyhybat. Protože vím, že já bych něco takovýho neunesla.
Jinak chlapi jsou prostě divný. My taky měli situace hlavně po porodu, kdy jsem prostě nezvládala jeho pozornost jiným holkám. Ať to bylo flirtování přede mnou u pokladny s pokladní (dělával to vždycky, snaží se je rozesmát apod.), nebo otočením se za jinou holkou. Hlavně je to o sebevědomí, tvojem sebevědomí. Já se s ním posadila a narovinu mu řekla co mi vadí. Že mi neřekne, že mi to sluší, že se mu líbím apod. Řekla jsem mu, že si přijdu ošklivá, když se otáčí za jinou ženskou. Že vím, že to tak prostě bude, protože mu nemůžu zakázat se na ně dívat. Prostě jsem mu vše narovinu vyklopila a docela na mě koukal. Vůbec netušil, že nějaký takový pocity mám. Oni to chlapi berou jinak. Prej si myslel, že to je samozřejmost, když je se mnou, že si mě vybral. Takže ho to chce pořádně nakopnot a mluvit narovinu. Světe div se, sice mi to neříká každej den, ale občas mě mile překvapí.
U vás je problém, že sis četla co psal. Teď už záleží jen na Tobě jestli mu budeš věřit. My nemáme úplně nejšťastnější vztah, asi jako všichni. Ale důležitá je komunikace a nic si nenechávat pro sebe. Sedla bych si a narovinu mu vše řekla, všechny pocity a co ti vadí.
Jinak vím, že chlap nesl hrozně těžce, když jsem se po jedný hádce začla balit i s dcerou. Řekl mi, že to je nejhorší co může ženská udělat, pokud tím jen vyhrožuje. A asi měl pravdu. Ale já už nevěděla, jak dál a hádat jsem se nechtěla, přitom jsem ale věděla, že odejít stejně nemůžu a hlavně jsem uvnitř nechtěla. Vím, že ho miluju.
Mimochodem ponorka, že jsi furt doma a sama je asi v tomhle období normální. Přítel taky nechce, aby nám někdo hlídal dítě. Ale já mu zas řekla, že doma prostě trčet furt taky nechci. Peníze to je druhá věc, ale společná procházka či něco podobného rozhodně neublíží. Nebo pak jedině vše zařid sama, třeba kup lístky do kina, zařiť si hlídání ať se prostě nemůže vymlouvat. Na tohle téma jsou u nás taky častý debaty. Oni si to představit moc neumí ;)

• Citovat
  • Upravit
108
29.11.12 15:22

PRO TEBE

Hele tak to teda se mi nelíbí. Já bych ho vyfackala. Já jsem ten typ co si nenechá srát na hlavu a normálně chlapovi vlepim facku, (jednou i pěstí) sedni si sním nebo si sním dej víno a řekni mu: máme spolu dítě, měli by sme se chovat jako rodiče ne jako dva zamilování v parku na lavičce, ubližujeme daleko více dítěti, přestan dělat hlouposti a jednej jako tatka a ne jako mladý nadržený pošuk… chci aby dítě bylo štastné! a díky že mě považuješ za normální…pro tebe bych měla být ta nejkrasnejsi na svěětě (normalne tohle mu řekni! vlep muto do ksichtu stou krasou) nebo mu řekni že on taky neni k zahozeni… a u nás? Jak to děláme že máme šťastný vztah? Před sebou si normálně prdnem :P a vyklopime si vsechno co se nam stalo, co se nam nelibi… jinak mě můj partner říká že já jsem pro něho ta nejkrásnější na celém světě a to jsme spolu spoustu let… a že by ty moje prsa nikdy neopustil :D a taky nejsme ten typ : když nemám sex začnu se dívat po jiných…to určitě nejsme ten typ…jinak jsme spolu vsude spolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.12 15:55

Zkoušela jsem s ním mluvit, ale on nechtěl, že prý je unavený nebo že se nechce hádat a když už jsme spolu mluvili, tak mi slíbil, že to bude jiný a stejně to šlo dokola. Mě bude v lednu 19 a jemu v dubnu 20

• Citovat
  • Upravit
202
29.11.12 15:55

Kdybych já našla u přítele že tohle psal nějakým babam, odešla bych… Sem na tohle žárlivka, ale vlastně on taky a občas ho nachytám jak mi šmejdí na facebooku a mě to vždycky zalichotí že žárlí :) já mu tam taky často šmejdím jestli náhodou.. Ale u něj to nehrozí :) my v sobě máme důvěru hodně ale jistota je jistota… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí