Manžel mi zase lhal

Anonymní
29.11.12 13:48

Manžel mi zase lhal

Prosím o radu. Manžel má zdravotní problémy ( hemeroidy) :roll: začalo to tím, že šel k obvodní mudře, čekala jsem, že ho pošle na vyšetření a po té bude určo operace, pomalu jsem se s tím začínala smiřovat. Jenže on se vrátil od mudry a řekl mi, že si má koupit dubovou kúru. :evil: Naše mudra je super, nedám na ni dopustit, a tak mi bylo divné, že ho nikam neposlala :think: Říkám tedy, že mu nevěřím, a´t mi ukáže ten papír na vyšetření :cert: prý žádný nemá…pak jsem si šla do auta pro kabelku a on iniciativně až ostře, že mi ji donese…říkám, že mám nohy, docvaklo mi, že tam tedy něco schovává…říkámˇjo ty tam máš ten papír na vyšetření…ne nic tam nemám :,( osopil se na mě (myslela jsem že tam teda bude asi ježíšek ) ale pořád ve mě hlodal červ :nevim:, za pár dní odjížděl do práce a sprchoval se ráno…to nedělá…zase říkám jedeš na to vyšetření…ne už jsem ti několikrát řekl, že si mám koupit MAST :…minule říkal kúru, tak jsem věděla, která bije…po deseti dnech mi oznámil, že musí na operaci, víc mi říct nechce :,( :,( :,(
já nemůžu zkousnout, že to všechny kolem mě věděli, včetně tchýně…ta ví vše jako první…a já jako manželka se to dozvím poslední a ještě mi lhal do očí…
Teď mám v sobě strašnej blok, nevím jak to popsat, ale cítím se pod psa, pořád mi tečou slzy a nevím jak to zastavit, ne proto, že jde na operaci, ale proto, že mi lhal :,( :,( :,( a neřekl mi to jako MANŽELCE první, strašně ráda bych ho podpořila, podržela, ale nejde to…to že mi lhal, tak pro mě přestává být manželem :,( Uvažuji o odborné pomoci, moc mi ublížil :,(
Je tu někdo, kdo si myslí, že lež do vztahu nepatří?? nebo jsem fakt nenormální??? Jediné čím jsem si jistá je to, že mu už nidy neuvěřím :,(
Možná si řeknete, že je to banální lež, ale pro mě je to lež, ať už je jakákoliv, beru to jako podraz…poradí mi tu někdo jak to překonat??? nedokážu žít s člověkem, který mi lže, to je vztah o ničem…nevím jestli mě tu někdo chápe :nevim: …toto nebylo poprvé a proto mě to tak vzalo…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.11.12 13:51

Myslím si spíš že tě nechtěl stresovat a nemyslela to špatně.
Někteří chpapi to tak prostě mají nech ho v klidu on ti sám řekne co a jak jen na něj netlačit

• Citovat
  • Upravit
13141
29.11.12 13:52

A řekla jsi mu, co to s tebou dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
29.11.12 13:53

A neni to spis tim, ze se ti to stydel rict? Jinak totiz tomu moc nerozumym, proc s tim dela pred tebou takove tajnosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
29.11.12 13:53

Podle mě je tohle pro něj natolik citlivé, že se jen úplně obyčejně styděl. Já bych ho za to jako manžela tedy neodepisovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
29.11.12 13:57

chlapi...

Podle mě se obyčejně styděl. Navíc chlapi jsou známí tím, že problémy (i ke svému neprospěchu) se snaží řešit sami. Já bych ho nechal žít, už takhle musí na nepříjemnou operaci…

• Citovat
  • Upravit
alli_li
29.11.12 14:02

Urcite to nemyslel zle vuci Tobe. Chlapi na tohle tema jsou hodne citlivy. Ja bych mu nic nezazlivala - nebyla bych na nej nastvana a ani urazena. Rekla bych mu jen ze me to zamrzelo ze mi to nerekl driv.
Tohle bych jako lez nebrala. Vidim a slysim od plno lidi, ze jsou horsi a horsi lzi. Ted bych pro nej byla oporou az pujde na tu operaci - nenapadne a nenasilne.
A pak treba Ti ti nechtel rict abys ho neutesovala - kvuli jeho egu ;-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.12 14:02
@omites píše:
A řekla jsi mu, co to s tebou dělá?

ano, on to ví :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.12 14:04
@Dendulinecek píše:
A neni to spis tim, ze se ti to stydel rict? Jinak totiz tomu moc nerozumym, proc s tim dela pred tebou takove tajnosti :nevim:
…ne už ho to trápí déle, věděla jsem to a taky jsem věděla co ho čeká…
  • Citovat
  • Upravit
5411
29.11.12 14:09

No mě teda první co napadlo bylo, jestli jsi si jitá že jde opravdu jen o hemeroidy.. ono je to totiž moýná i něco (nedejbože) horšího a prostě ti to nechce říct. chlapi jsou na tohle prostě mlčenlivý.. kor když ti nechce ukázat zprávu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
29.11.12 14:10

Nevazi si te :)) Hele vazne, je to dle mych mantinelu naprosto banalni „lez“, navic bych se priklanela k tomu, ze se za to stydi, ac jak pises, o tom vite oba uz dlouho.Taky mu urcite nesverujes vsechno, obzvast neco, co je pro tebe choulostive.

Ale pokud to beres jako „zradu“, tak je to tak jak sem psala…nevazi si te :)Fakt se ponorujes do zbytecnych uvah na rovine zrada/lez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
29.11.12 14:10

Ale mamince to říct musel, že? To je totiž „něco jinýho“.
Všichni chlapi jsou stejní, jen mají jiný obličej, abys je mohla rozeznat… :cert:
A mamánka nepředěláš, o tom bych mohla napsat román jakožto předlohu na nekonečný příběh. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.12 14:15
@Karleon píše:
Podle mě je tohle pro něj natolik citlivé, že se jen úplně obyčejně styděl. Já bych ho za to jako manžela tedy neodepisovala.

nebylo to poprvé a za co se styděl??, věděla jsem o jeho potížích… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2803
29.11.12 14:16

Třeba zná tvé reakce, které mu nejsou příjemné, třeba nechtěl litovat, nestojí o tvou podporu a nechce tě přitom ranit.

Nebo tě prostě nechtěl stresovat a chtěl se s tím vyrovnat sám. Ve vztahu je důležitá otevřenost, ale každý takový být nedokáže!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
29.11.12 14:17

Hele, a zeptala ses ho, proč ti to neřekl?
Když se do něj trochu vžiju, tak mě děsí to tvoje „strašně ráda bych ho podpořila, podržela“ - co když přesně o to nestojí? Mě teda představa, jak kolem mě někdo poskakuje a rozebírá se mnou, že se nemám bát, že mi jen uříznou kus vyhřezlýho střeva od p*ele, moc nebere. Jeho třeba taky ne. A jinak si tu podporu představit neumím. A zas to není asi nějak nebezpečná operace nebo choroba, aby s tím měl fakt starosti :think:
Technicky vzato to není lež, ale zamlčení, ale to je detail.

A jinak to o té kůře - masti nemusí být v rozporu, na poporodní hemeroidy jsem měla něco, co se tuším dokonce jmenovalo Dubová kůra - mast (jako mast z kůry, co se loupe ze stromů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí