Manžel mi zase lhal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
29.11.12 14:44

Když koukám, jaké máš reakce, taky bych ti to neřekla. :D

Já nechtěla nikomu ani říkat, až vyjedu do porodnice. Nechtěla jsem, aby ne mě celou dobu mysleli (hlavně mamka). Chtěla jsem jí toho ušetřit a tak tvého chlapa trochu chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.12 14:44
@Ester13 píše:
Přesně tak.

díky…asi fakt někam zajdu :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.12 14:46

Já bych se v něčem zastla pisatelky dokážu pochopit její pocity a myslím že to není sobeckost. mám zkušenost osobní, chlap si jeden čas hodně povídal a psal se švagrovou, měli jsme všichni skvělý vztah, když už mi to začalo být neříjemné a začla jsem krapet vyvádět tak se na mě chlap rozkřičel že má asi rakovinu. že to se švagrovou probírá. já neměla o ničem ani tušení. nakonec to dopadlo tak že z toho byla málem půlroční krize a ikdyž je vztah mezi náma už celkem v pořádku, tak ta pachut prostě zůstala. navíc se stále nemůžu vyrovnat s tím, že po všem co jsme spolu prožili. máme 3 děti a jsme spolu 14 let, že jsem mu nestála za to aby se mi alespon zmínil. a co je snad ještě větší problém, přestala jsem mít ráda tolik švagrovou, náš vztah je spíše z mé strany v mezích, ne jako dřív když tam jedeme a všichni kecáme, tak z toho prostě nemám dobrý pocit a pořád dumám zda něco dál neřeší jen spolu, prostě najednou má člověk pocit že pro toho druhého není až tak důležitý. a toho se těžko zbavuje.

• Citovat
  • Upravit
5411
29.11.12 14:46
@Anonymní píše: …no právě ale snad jsem jeho manželka ne… :,( taky jsem nad tím přemýšlela… :,(

bud tě má tak rád, že tě nechce strašit a nebo je tak hrdej že se prostě nechce svěřovat s takovejma citlivejma a osobníma věcma.. ale jako manželka máš v nemocnici právo na info od doktoru o zdr. stavu.. tak bych po tom šla.. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
29.11.12 14:48
@Anonymní píše:
díky…asi fakt někam zajdu :oops:

Zajdi, hlavně pokud se takhle trápíš, možná by bylo dobré mluvit o tom s někým nezaujatým. Není to ostuda, naopak, je to projev síly. Myslím, jak nad tím teď přemýšlím, že v tom bude něco víc. A k psychologovi chodím taky, je to pohoda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967

Ještě jednou se sem vracím, některé komentáře mi nadzdvihují ze židle - jasně že by mi to také mrzelo, já tedy pisatelku chápu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9040

Já tě sice chápu, ale ono je to fakt těžký, kdo nebyl v týhle situaci, to nikdy nepochopí. Pro mě je taky snažší to říct kamarádce, než to přiznat doma. Pak když je nejhůř a nemůžu to utajit, že se něco děje, volám mamce, ale to už většinou mám takovej strach, že jí brečim do telefonu :( Pak se seberu a často, řeknu, že to se mnou není tak hrozný. :zed:
No manželovi to dávkuju vůbec opatrně a pomalu, nesnáším totiž jeho vyděšenej pohled, má krásný velký tmavý oči a já nemám ráda, když se ty oči bojí. :srdce:
Tyhle věci o lhaní a nelhaní a křivdě si nech, až bude zase v pořádku. Pak mu to vytmav, ale teď se na to vykašli. Ono to pak vypadá, že si sobecká a myslíš jen na sebe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.12 14:51
@Anonymní píše:
Jenže jeho maminka mu ten zadek kdysi utírala, když ho měl posr…j :-D Tak možná před ní neměl takový ostych.
Můj táta šel na operaci s varletem po více ne 25ti letech. Doktoři nechápali, jak s tím mphl vydržet tak dlouho, že ho to muselo pořád bolet. Ještě s tím splodil tři děti. Pro tvého muže je to určitě citlivé téma a má právo si vybrat, s kým to bude rozebírat.
Tak teď už víš, že půjde na operaci a víc neřeš. Až ON bude chtít, řekne ti víc. Udělej mu raději dobrou večeři místo psaní sem a něco mu k tomu ještě upeč.

nemyslím, že by se předemnou styděl, než šel k mudře tak mi to i dobrovolně ukazoval, proto mi bylo divné že ho ..prej…nikam neposlala…ale díky za názor :kytka: jinak uvařeno i upečeno už mám :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.12 14:53
:think:
@Anonymní píše:
Já bych se v něčem zastla pisatelky dokážu pochopit její pocity a myslím že to není sobeckost. mám zkušenost osobní, chlap si jeden čas hodně povídal a psal se švagrovou, měli jsme všichni skvělý vztah, když už mi to začalo být neříjemné a začla jsem krapet vyvádět tak se na mě chlap rozkřičel že má asi rakovinu. že to se švagrovou probírá. já neměla o ničem ani tušení. nakonec to dopadlo tak že z toho byla málem půlroční krize a ikdyž je vztah mezi náma už celkem v pořádku, tak ta pachut prostě zůstala. navíc se stále nemůžu vyrovnat s tím, že po všem co jsme spolu prožili. máme 3 děti a jsme spolu 14 let, že jsem mu nestála za to aby se mi alespon zmínil. a co je snad ještě větší problém, přestala jsem mít ráda tolik švagrovou, náš vztah je spíše z mé strany v mezích, ne jako dřív když tam jedeme a všichni kecáme, tak z toho prostě nemám dobrý pocit a pořád dumám zda něco dál neřeší jen spolu, prostě najednou má člověk pocit že pro toho druhého není až tak důležitý. a toho se těžko zbavuje.
:think: jakobys mi z duše mluvila, jen já mám do toho navíc tchýni, taky díky za názor
  • Citovat
  • Upravit
15977
29.11.12 14:54
@Petulka II píše:
Ještě jednou se sem vracím, některé komentáře mi nadzdvihují ze židle - jasně že by mi to také mrzelo, já tedy pisatelku chápu!!!

Mně by to taky mrzelo, ale chápala bych, proč to nechtěl říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
29.11.12 14:55

Asi budu jediná, ale jako takto na mě manžel, tak mu taky nic neřeknu :think:
Jako přijít od lékaře a manžel na mě, co ti řekl, nevěřím, ti ukaž papír ty lzež :think: :nevim: bych mu nic pak neřekla..
Nevím zaklatelko.. ty řešiš, že ty nic neřekl, proč si s ním vklidu večer nesedla.. a hned utočila :nevim: Víš, jak to musí být nepříjemné ukazovat někde prdel :think: :nevim: prostě mu to třeba nebylo příjemné, byl plný divných pocitů..
On půjde na operaci, on možná má z toho nepříjemný pocit to co řešíš mi přijde jako kravina :oops: :oops:
Třeba ten den by ti to řekl, ale po tomto prvotním výlechu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.12 14:55
@Denis11 píše:
bud tě má tak rád, že tě nechce strašit a nebo je tak hrdej že se prostě nechce svěřovat s takovejma citlivejma a osobníma věcma.. ale jako manželka máš v nemocnici právo na info od doktoru o zdr. stavu.. tak bych po tom šla.. :|
…a nemůže tam místo mě napsat tchýni??? vím, že jsem ve špitále něco takového vyplňovala, psala jsem automaticky manžela, a nikoho jiného, byl tam u toho taky…
  • Citovat
  • Upravit
alli_li
29.11.12 14:56

Jeste jen k tomu co tady zakladatelka vyzdvihuje - to ze to rekl mame…
Rodic vzdycky zustane na prvnim miste - nedivim se ze to mame rekl - a nemusi to byt zrovna mamanek.
Me kdyz v tehotenstvi neco trapilo taky jsem jako prvni volala mamce, protoze vim ze manzel by plasil a ha nechtela byt stresovana jeste od manzela.
Treba jako priklad - tyden po porodu jsem zacla masivne krvacet - prvni telefon byl mamce ta se okamzite sebrala a jela za mnou - pak jsem volala zachranku. No a kdyz jsem byla ve spitalu poprosila jsem mamku at zavola manzelovi ze nejsem schopna mu zavolat… A taky jsem pak s nim nic neprobirala a nebral to jako lez.
Nebo druha vec - manzelova maminka je nemocna. Myslis ze mi rekne jeji stav? Vzdy po telefonatu s ni rekne dobry. Nechci to s nim rozebirat uz takhle vim jak moc ho to boli a pitvat v tom?

• Citovat
  • Upravit
14335
29.11.12 14:56

Jinak souhlas, partneři si mají říkat tyhle věci, ale osobně, takto se mi to nelíbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9040
29.11.12 14:57
@Anonymní píše: …a nemůže tam místo mě napsat tchýni??? vím, že jsem ve špitále něco takového vyplňovala, psala jsem automaticky manžela, a nikoho jiného, byl tam u toho taky…

Může nahlásit koho chce, kromě těch ze zákona, jako tebe manželky, může klidně i svoje rodiče. Já když jdu do hajan do nemocnice, hlásím je všehny, co kdyby náhodou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí