Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Laaja píše:
Tak touhle radou se prosím tě neřiď, to je nejratší cesta do pekel a k ukončení vašeho vztahu!!! Nejste sakra malé děti, které si navzájem dělají schválnosti. Chovejte se jako dospělí a mluvte a mluvte. Žádné schválnosti, chlap ti na tohle neskočí a rozhodně ti neodpustí nevěru i virtuální ani kdyby sis našla milence. O něčem takovém ani neuvažuj.
Nechtela jsem reagovat, ale to, co tu radi Lenicka proste podle me neni rozumne.Tim,ze mu jednu vrazis, nebo si najdes milence, nebo naschval si budes take s nekym psat je cista hloupost.To se s nim rovnou rozejdi…Protoze by to stejne prislo.
@Laaja píše:
Tak touhle radou se prosím tě neřiď, to je nejratší cesta do pekel a k ukončení vašeho vztahu!!! Nejste sakra malé děti, které si navzájem dělají schválnosti. Chovejte se jako dospělí a mluvte a mluvte. Žádné schválnosti, chlap ti na tohle neskočí a rozhodně ti neodpustí nevěru i virtuální ani kdyby sis našla milence. O něčem takovém ani neuvažuj.
Zkoušela jsem s ním mluvit a nic, proto hledám radu u vás…
@sara1000 já právě dneska narazila na dost diskuzí, ve kterých figurovala Lenka123 a musím říct, že její pohled na svět a partnerství je úplně mimo mísu. Nejspíš je to věkem a nedostatkem zkušeností, špatnými vzory v rodině nebo je to prostě v ní, ale její představa partnerství a fungujícího vztahu je absolutně šílená. Chvílemi mám z jejich příspěvků pocit, jako by byla pod vlivem nějakých návykových látek
nemají ani hlavu ani patu. A to jak si růžově představuje budoucnost je taky absurdní.
@Laaja píše:
@sara1000 já právě dneska narazila na dost diskuzí, ve kterých figurovala Lenka123 a musím říct, že její pohled na svět a partnerství je úplně mimo mísu. Nejspíš je to věkem a nedostatkem zkušeností, špatnými vzory v rodině nebo je to prostě v ní, ale její představa partnerství a fungujícího vztahu je absolutně šílená. Chvílemi mám z jejich příspěvků pocit, jako by byla pod vlivem nějakých návykových láteknemají ani hlavu ani patu. A to jak si růžově představuje budoucnost je taky absurdní.
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem s ním mluvit a nic, proto hledám radu u vás…
A co přesně chceš v téhle chvíli vyřešit? To, že si psal s nějakýma holkama, aby tě naštval? Nebo to, že se mu líbí jiné a o tobě řekl, že jsi průměrně hezká?
To první už jste si nejspíš vyříkali, dej mu ještě jednu šanci a uvidíš, co bude do budoucna. Možná ho to opravdu mrzí a udělal to impulzivně, ve vzteku a uvědomuje si, že to byla blbost.
A to druhé neřeš, chlapi si někdy nevidí do huby a plácají pitomosti. Tebe si vybral, s tebou má dítě a to je nejdůležitější. Ne nějaká imaginární prsatice z TV.
Prostě to přejdi a zkuste spolu začít víc mluvit, trávit víc společného času, večery u filmu, výlety o víkendech apod.
A jestli máš pocit, že nejsi dost krásná, zajdi si na kosmetiku a začni třeba cvičit, to ti ohromně zvedne sebevědomí. Jo a koupě nějakého slušivého hadříku taky ![]()
@Laaja píše:
A co přesně chceš v téhle chvíli vyřešit? To, že si psal s nějakýma holkama, aby tě naštval? Nebo to, že se mu líbí jiné a o tobě řekl, že jsi průměrně hezká?
To první už jste si nejspíš vyříkali, dej mu ještě jednu šanci a uvidíš, co bude do budoucna. Možná ho to opravdu mrzí a udělal to impulzivně, ve vzteku a uvědomuje si, že to byla blbost.
A to druhé neřeš, chlapi si někdy nevidí do huby a plácají pitomosti. Tebe si vybral, s tebou má dítě a to je nejdůležitější. Ne nějaká imaginární prsatice z TV.
Prostě to přejdi a zkuste spolu začít víc mluvit, trávit víc společného času, večery u filmu, výlety o víkendech apod.
A jestli máš pocit, že nejsi dost krásná, zajdi si na kosmetiku a začni třeba cvičit, to ti ohromně zvedne sebevědomí. Jo a koupě nějakého slušivého hadříku taky
Mluvit jsem s ním zkoušela a zrovna do toho se mu moc nechce a mám takový pocit, že ty naše problémy začali od té doby, co mu dělalo velký problém s námi nebo aspon semnou někam jít. Přijde mi, že myslí jen sám na sebe, přijde z práce, na hodinku si lehne, pak se nají, dá si cigáro a začíná mu Ulice, jde si juknout na ni, s malou se potká u koupání, potom já obstarám malou a on ji jde aspon uspat a já si dát koupal, pak do postele a obštastnovat jeho a já přes den stihnout ještě úklid. Kdybych tady aspon někoho znala, jenže já se přestěhovala k němu, kde neznám nikoho, na procházky chodím s malou sama a věčný nákupy zas nevydrží moje peněženka