Jaký je život v Čechách?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
2.1.14 17:32

Jaky je zivot v Cechach?

Jaky je zivot v cechach? Jak se tam pohybujou platy? Kolik jsou vase prijmy a vydaje? Moc by me to zajimalo v CR jsem byla naposledy v roce 1998 od ty doby uz jsem se nevratila ziju v USA…Plno lidi si stezuje na zivot tam, ale moje kamaradka si to zase chvali, jeji dcerka chodi hezky oblikana H&M občas adidas, jsou v nájmu byt 3+1 mají to hezky zařízený je na mateřské… žijete se tam bez ohledu aby jste se otáčeli zda vyjdete? třeba půjdete do H&M koupí dítěti co chcete a kolik toho chce, nebo se otáčíte za korunou? ráda bych pokecala s maminkama s čr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
2.1.14 17:36

Otacim kazdou korunou :roll:

Ale kazda mame jiny zivot.. to se neda srovnavat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

Blbej, 8-500.000/měs., to je osobní.

Žiju tak, abych věděla, že mi nevezmou barák.

Promiň, ale tvoje dotazy mi příjdou mírně… no… domysli si :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998

Taky otacime kazdou korunu, ja na RD, muz 2 prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.1.14 17:37
@Monny píše:
Otacim kazdou korunou :roll:Ale kazda mame jiny zivot.. to se neda srovnavat :mrgreen:

Jaká barva se ti líbí? Chci si vymalovat pokoj… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

Na prd, stát se o nás vůbec nestará, myslím tím nás maminky na MD, ožebračují nás kde můžou :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
2638

Ano, asi jako vsude. Jsou lidi, kteri se maji dobre a kupuji co se jim libi a pak ti, kteri otaci kazdou korunu. My se s manzelem chceme vratit z Rakouska na Slovensko a taky nas kazdy odrazuje. Ale kdyz tam muzou zit ostatni, tak proc ne my…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
2.1.14 17:38

To je dost různý ;) Někdo si žije dobře, někdo ne ;)

• Citovat
  • Upravit
36544
@Krkael píše:
Jaká barva se ti líbí? Chci si vymalovat pokoj… :think:

Fialovaaaaa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935

To je naprosto individuální. Někdo má nízké příjmy, někdo vysoké. Pro každého je hodnota peněz jiná-někdo potřebuje neotáček každou korunu, druhý je spokojený i když nad výdaji přemýšlí.
A co si budeme říkat, i bohatí lidé nad výdaji uvažují.

A hlavně-jsem tu doma, cítím se tu dobře a ani kdybych měla otáčet každou korunu, tak by mě vyšší životní úroveň v zahraničí nepřesvědčila k tomu, aby odešla. Každý to cítíme jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
@Krkael píše:
Blbej, 8-500.000/měs., to je osobní.

Žiju tak, abych věděla, že mi nevezmou barák.

Promiň, ale tvoje dotazy mi příjdou mírně… no… domysli si :nevim:

Téma hloupé není,
jen výběr otázek v tématu.

• Citovat
  • Upravit
Mi24
2.1.14 17:39

To podle mě zaleží hlavně na tom co mají za zaměstnaní ať už oba dva a nebo chlap a žena na mateřské..když má někdo fajné zaměstnaní za dost peněz tak se mu bude žít o hodně líp než sousedům kde je žena na mateřské a chlap děla zaměstnaní za pár tisíc

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
@monifix píše:
Ano, asi jako vsude. Jsou lidi, kteri se maji dobre a kupuji co se jim libi a pak ti, kteri otaci kazdou korunu. My se s manzelem chceme vratit z Rakouska na Slovensko a taky nas kazdy odrazuje. Ale kdyz tam muzou zit ostatni, tak proc ne my…

Tak dobrovolně jít na Slovensko? 8o Já bych nešla ani s pistolí u hlavy :nevim: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Jsem učitelka, mám 8 let praxe, plat 20 tis hrubého, po zdanění vyjde celý plat na hypo bytu v Pze 3kk, splátky na 25 let.

Děti mám 3, v HM nakupuji ve slevách, jelikož pyžamo x3 je prostě kapku moc.
Manžel je programátor, opravdu programátor, rpacuje na bezpečnostních zařízeních ve vlakové dopravě, Systémy firma vyváží do Běloruska, Indie, Turecka-prostě tam, kde se teď modernizuje trať. Bere 33000 hrubého.

Takže nevyskakujeme si, někdy ke konci měsíce to napínavější je, jako aby zbylo na školku pro děti a tak

Záleží na tom, co od života chceš.
Když jdeme do kina, tak si to kolikrát rozmyslíme, protože dát 400kč za dvě vstupenky, to radši nakoupíme jídlo

• Citovat
  • Upravit
47759
2.1.14 17:40

Každý člověk má jiné příjmy, jiné nároky a jiný styl života. To se nedá brát paušálně, což si myslím, že tak je to úplně všude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová