Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Abych vás zasvětila do situace : Kamarádka je v rozvodovém řízení (manžel si našel jinou slečnu) přesto za ní dojížděl a občasný ulet byl. Kamrádka bydlí u mámi v jedné místnosti s dvouma dcerami 3roky a 1 rok a pul. Na posledním potratu byla v září a ted je opět těhotná
a opravdu si nemuže miminko už nechat. Finančně!! Ale probléém četla že na potrat se muže jednou za pul roku a to eště od posledního není
a ted babo rad má šanci na potrat? Rady měla si dávat pozor jsou asi ted už zybtečné. Ptám se za kamarádku ne za sebe viz. podpis Děkuji
@beručka šanci nemá. Opravdu je to jednou za půl roku.. Proboha, proč se nechání? ![]()
@beručka píše:
Abych vás zasvětila do situace : Kamarádka je v rozvodovém řízení (manžel si našel jinou slečnu) přesto za ní dojížděl a občasný ulet byl. Kamrádka bydlí u mámi v jedné místnosti s dvouma dcerami 3roky a 1 rok a pul. Na posledním potratu byla v září a ted je opět těhotnáa opravdu si nemuže miminko už nechat. Finančně!! Ale probléém četla že na potrat se muže jednou za pul roku a to eště od posledního není
a ted babo rad má šanci na potrat? Rady měla si dávat pozor jsou asi ted už zybtečné. Ptám se za kamarádku ne za sebe viz. podpis Děkuji
No je to tak..Na potrat můžeš jít jednou za 6 měsíců..Těžko s tím něco udělá..
@martina.se píše:
@beručka šanci nemá. Opravdu je to jednou za půl roku.. Proboha, proč se nechání?
Já to nechápu, na potraty má a na antikoncepci, né? ![]()
nevím co na to říct, odpovím na otázkui..ano, bude si muset dítě nechat..nebo adopce
jednou za půl roku opravdu..
já jí to říkala taky!!! Její muž je hovado a jeho první reakce je jít na potrat a co ona ted.. fakt by to nešlo ani vuči její fin. situaci a i zázemí které je hodně tenké
@Silwinka87 píše:
Já to nechápu, na potraty má a na antikoncepci, né?
Taky mi to blesklo hlavou.
@beručka píše:já jí to říkala taky!!! Její muž je hovado a jeho první reakce je jít na potrat a co ona ted.. fakt by to nešlo ani vuči její fin. situaci a i zázemí které je hodně tenké
Tak jedině adopce. ![]()
Tak třeba by to stihla jestli byla v září tak by šla na ten potrat do 13tt - tedy už ne mini ale normální..to by ten pulrok dodržela ne? ![]()
No, asi maximalne, ze by doktora ukecala (nebo uplatila), ze by ji to napsal ze zavznych zdravotnich duvodu. ale dikybohu jsem to nemuzela nikdy zkouset, takze netusim, jaka je sance, ze to projde…
je aspon v uplnem zacatku?
jinak celkovou situaci radeji nekomentuju ![]()
@beručka píše:já jí to říkala taky!!! Její muž je hovado a jeho první reakce je jít na potrat a co ona ted.. fakt by to nešlo ani vuči její fin. situaci a i zázemí které je hodně tenké
Existuje věc, že by mohla porodit anonymně, ale to tuhle situaci neřeší, asi že? Tady jde i o to těhotenství..