Rozvodové řízení a potrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1403
29.12.13 18:46

Prosím o radu-potrat

Abych vás zasvětila do situace : Kamarádka je v rozvodovém řízení (manžel si našel jinou slečnu) přesto za ní dojížděl a občasný ulet byl. Kamrádka bydlí u mámi v jedné místnosti s dvouma dcerami 3roky a 1 rok a pul. Na posledním potratu byla v září a ted je opět těhotná :( a opravdu si nemuže miminko už nechat. Finančně!! Ale probléém četla že na potrat se muže jednou za pul roku a to eště od posledního není :-( a ted babo rad má šanci na potrat? Rady měla si dávat pozor jsou asi ted už zybtečné. Ptám se za kamarádku ne za sebe viz. podpis Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
29.12.13 18:47

@beručka šanci nemá. Opravdu je to jednou za půl roku.. Proboha, proč se nechání? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
29.12.13 18:48

Tak tohle zas bude zabavna diskuze :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
29.12.13 18:48
@beručka píše:
Abych vás zasvětila do situace : Kamarádka je v rozvodovém řízení (manžel si našel jinou slečnu) přesto za ní dojížděl a občasný ulet byl. Kamrádka bydlí u mámi v jedné místnosti s dvouma dcerami 3roky a 1 rok a pul. Na posledním potratu byla v září a ted je opět těhotná :( a opravdu si nemuže miminko už nechat. Finančně!! Ale probléém četla že na potrat se muže jednou za pul roku a to eště od posledního není :-( a ted babo rad má šanci na potrat? Rady měla si dávat pozor jsou asi ted už zybtečné. Ptám se za kamarádku ne za sebe viz. podpis Děkuji

No je to tak..Na potrat můžeš jít jednou za 6 měsíců..Těžko s tím něco udělá..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
29.12.13 18:49
@martina.se píše:
@beručka šanci nemá. Opravdu je to jednou za půl roku.. Proboha, proč se nechání? :zed:

Já to nechápu, na potraty má a na antikoncepci, né? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Sandra752

:zed: :zed: nevím co na to říct, odpovím na otázkui..ano, bude si muset dítě nechat..nebo adopce :zed: :zed: :zed: jednou za půl roku opravdu..

• Citovat
  • Upravit
3684

Teď už nic. Opravdu se na potrat může jednou za 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403

:-( já jí to říkala taky!!! Její muž je hovado a jeho první reakce je jít na potrat a co ona ted.. fakt by to nešlo ani vuči její fin. situaci a i zázemí které je hodně tenké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
@Silwinka87 píše:
Já to nechápu, na potraty má a na antikoncepci, né? :roll:

Taky mi to blesklo hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.12.13 18:50

Zkusila bych jiného doktora v jinám městě :think:

• Citovat
  • Upravit
Sandra752

HOLKY, PŮJDEME SI ZASOULOŽIT S BEJVALÝMA CO VY NA TO? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3684
@beručka píše: :-( já jí to říkala taky!!! Její muž je hovado a jeho první reakce je jít na potrat a co ona ted.. fakt by to nešlo ani vuči její fin. situaci a i zázemí které je hodně tenké

Tak jedině adopce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka

Tak třeba by to stihla jestli byla v září tak by šla na ten potrat do 13tt - tedy už ne mini ale normální..to by ten pulrok dodržela ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
11117
29.12.13 18:51

No, asi maximalne, ze by doktora ukecala (nebo uplatila), ze by ji to napsal ze zavznych zdravotnich duvodu. ale dikybohu jsem to nemuzela nikdy zkouset, takze netusim, jaka je sance, ze to projde…
je aspon v uplnem zacatku?
jinak celkovou situaci radeji nekomentuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.12.13 18:51
@beručka píše: :-( já jí to říkala taky!!! Její muž je hovado a jeho první reakce je jít na potrat a co ona ted.. fakt by to nešlo ani vuči její fin. situaci a i zázemí které je hodně tenké

Existuje věc, že by mohla porodit anonymně, ale to tuhle situaci neřeší, asi že? Tady jde i o to těhotenství..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová