Rozvodové řízení a potrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuMiTa
29.12.13 18:55

@beručka no tak hlavně jestli i ted vzpomína i ten manžel jaké to je mít miminko.. a předtím byla na potratu ze stejného důvodu?

• Citovat
  • Upravit
3162
29.12.13 18:56
@beručka píše:
Nepříjde mi tahle diskuse nijak zábavná (bejt v té situaci tak se asi p*seru!!) nechránila se protože byla bez manžela a jednoho krásného dne si zavzpomínali a už to bylo

A půl roku předtím byla taky bez manžela? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@LuMiTa píše:
@beručka já spíš obdivuju tebe, pokud se přes 4 roky snažíte o vymodlené miminko, že to za ní takto řešíš, já bych jí v hlavě „neměla ráda“ znám to čekám vymodlené miminko po 3 letech :-O

No ale je to kamarádka..Podle všeho blízká :nevim: Je to těžká situace..

• Citovat
  • Upravit
4658

Já tohle nikdy nepochopím :zed:…ano ted už zbývá jen adopce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
@beručka píše:
Nepříjde mi tahle diskuse nijak zábavná (bejt v té situaci tak se asi p*seru!!) nechránila se protože byla bez manžela a jednoho krásného dne si zavzpomínali a už to bylo

no tak budu mít u sebe kondom preventivně, i když vím, že jsem sama a s nějakým mužem si zavzpomínám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Litta píše:
8o Chápete to někdo?

já jo, je sama nikoho nemá, tak na co brát antikoncepci, pak si jednou vrzla z bývalým manželem a je to.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
@Silwinka87 píše:
No je to tak..Na potrat můžeš jít jednou za 6 měsíců..Těžko s tím něco udělá..

je to přece placený výkon ne? když půjde do jiného zařízení, tak to nezjistí :think: :think: jinak teda svůj názor raději ventilovat nebudu

• Citovat
  • Upravit
489
29.12.13 18:57
@Litta píše:
8o Chápete to někdo?

ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
29.12.13 18:58
@beručka píše:
U dr nebyla ale počítá to na 5 týdnu asi :-( adopce a baby box nepadají v uvahu (o děti se stará skvěle a miluje je a na tohle by srdce neměla) ví že pokud nepujde potrat tak si to bude muset nechat ale lehké to teda nebude -bez muže-peněz-bydlení v bytě s mámou. Děkuji vám

bez muže_? tak snad si to udělali společně, ne? :roll:

• Citovat
  • Upravit
1598

Zkusit více doktorů kde by potrat byl možný provést. Nebo dát dítě k adopci každopádně nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
@K-Black píše:
já jo, je sama nikoho nemá, tak na co brát antikoncepci, pak si jednou vrzla z bývalým manželem a je to.

nemusí brát prášky, ale co třeba kondom?? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752

Pokud má rozum a chce aby sew dítě mělo dobře, tak tu adopci :nevim: Jinak vymáhat alíky…bude mít rodičák… :think:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1

@beručka ať dá miminko k adopci, hm?

• Citovat
  • Upravit
31672
29.12.13 18:59

Uf. člověk si přečte pár vět, a hned má zkaženou náladu. pokud byl někdo na potratu před nějakými 3 měsíci, a dítě si opravdu nemůže dovolit, tak si nemůže zavzpomínat. ne bez kondomu. až bude moci jít na UTP, bude velmi pravděpodobně už po 12tt. a i kdyby ne, tak je to šílený, prostě šílený. budu čekat až embryo povyroste, jen proto že už jsem na jednom UPT byla, tak ho dřív usmrtit nemůžu. a jak už tu někdo psal, taky Tě moc nechápu, sama máš problémy, a kamarádce zjišťujš takové věci :,( dllouholetých snažilek je tu určitě spousta, a tohle pro ně musí být jak červený hadr na býka. ach jo, proč se musejí stávat takové věci, a když už se stávají, proč se musí řešit na serveru o miminkách :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.12.13 18:59
@sophinka1 píše:
je to přece placený výkon ne? když půjde do jiného zařízení, tak to nezjistí :think: :think: jinak teda svůj názor raději ventilovat nebudu

Jenže možná záleží na doktorovi, co když bude chtít vidět její kartu atd. Myslím, ře potraty nedělají jen tak na počkání..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová