Rozvodové řízení a potrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
29.12.13 19:11

@sophinka1 Z lásky se děti sežerou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
29.12.13 19:11

@slavuska1 díky, už at mám své zlatíčko u sebe :hug:

• Citovat
  • Upravit
7765
29.12.13 19:12

Proč odsuzovat? Proč to řešit? Tady padla jasná otázka, tak proč jen neodpovědět? Já nevím, ale takhle soudit není asi dobré.

Ať zajde k jinému dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.12.13 19:13

@beručka stačí použít googl a ne emimino :

Interrupce pomocí tablety

Tzv. chemická interrupce je obvyklá metoda do devátého týdne těhotenství. Procedura sestává z podání mifepristonu (preparát s názvem Mifegyne). Asi 8 % z těchto interrupcí vyžaduje následný chirurgický zákrok, obvykle podtlakové odsání. V ČR je tato metoda nově schválená a může se provádět od roku 2013.

Jinak k té tvé kamarádce - ona je s největší pravděpodobností prostoduchá, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@LuMiTa píše:
@slavuska1 díky, už at mám své zlatíčko u sebe :hug:

Sím tě, klídek.. :lol: Ani se nenaděješ a budeš tu bulet, že jsi nevyspaná a nejradši bys skočila z okna.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1403

Snad odpovím na všechno :-) NESOUHLASÍM s potratama jsem v situaci kdy bych za dítě dala vše (ale je to její rozhodnutí a já to respektuji protože je to kamarádka a mam jí ráda) propadla lásce až jí to bere rozum. Děti opravdu miluje a není to pro ní jednoduche chodit na potraty ale proč si nedává pozor větší JÁ OPRAVDU NEVÍM řikala jsem jí to. Ano už před pul rokem byla bez manžela (žije u jiné ženy). Reakce manžela je at jde na potrat. V září byla na potratu kuli provalení nevěry následného odstěhování manžela. Ano dítě si udělali oba ale nejeví sebemenší zájem nebude jí pomáhat rodit, vstávat v noci, přebalovat, navštěvovat lékaře nic. Dává jí 1200 na obě děti tak co jí přihodí 500kč no to není moc (nikdo mu to nevyměří)! Porodné nedostane dit to bude její 3 dítě. Ano jsem snažilka ale ona nemuže za to že já nemohu mít děti -nikdo za to nemuže!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
29.12.13 19:14
@Silwinka87 píše:
Sím tě, klídek.. :lol: Ani se nenaděješ a budeš tu bulet, že jsi nevyspaná a nejradši bys skočila z okna.. :lol:

no skokem bych si moc nepomohla, máme ho asi metr od země :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
29.12.13 19:15
@beručka píše:
Snad odpovím na všechno :-) NESOUHLASÍM s potratama jsem v situaci kdy bych za dítě dala vše (ale je to její rozhodnutí a já to respektuji protože je to kamarádka a mam jí ráda) propadla lásce až jí to bere rozum. Děti opravdu miluje a není to pro ní jednoduche chodit na potraty ale proč si nedává pozor větší JÁ OPRAVDU NEVÍM řikala jsem jí to. Ano už před pul rokem byla bez manžela (žije u jiné ženy). Reakce manžela je at jde na potrat. V září byla na potratu kuli provalení nevěry následného odstěhování manžela. Ano dítě si udělali oba ale nejeví sebemenší zájem nebude jí pomáhat rodit, vstávat v noci, přebalovat, navštěvovat lékaře nic. Dává jí 1200 na obě děti tak co jí přihodí 500kč no to není moc (nikdo mu to nevyměří)! Porodné nedostane dit to bude její 3 dítě. Ano jsem snažilka ale ona nemuže za to že já nemohu mít děti -nikdo za to nemuže!

Ať je to jak chce, jsi skvělá kamarádka.. :hug: :kytka: A přeju ti, ať se brzo vytouženého miminka dočkáš..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
29.12.13 19:16
@LuMiTa píše:
no skokem bych si moc nepomohla, máme ho asi metr od země :mrgreen: :mrgreen:

aha :lol:

• Citovat
  • Upravit
LuMiTa
29.12.13 19:17
@Silwinka87 píše:
Ať je to jak chce, jsi skvělá kamarádka.. :hug: :kytka: A přeju ti, ať se brzo vytouženého miminka dočkáš..

souhlasím :*

• Citovat
  • Upravit
23847
@nulu86 píše:
Ahoj, to samé řešila známá. Můj názor k tomu tady psát nebudu, protože by si ho nedala za triko :roll: Každopádně to známá obešla tím, že šla k jinému doktorovi do jiné nemocnice a předchozí potrat popřela. Jinak je to ale protizákonné.

Fakt se může na potrat jen za půl roku? To jsem teda netušila. To kvůli zdravotním důvodům?
Jinak tu situaci komentovat fakt nebudu, bych dostala banán :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
@Silwinka87 píše:
aha :lol:

no tak vidíš, ale půdu máme velkou, tak třeba budu viset :mrgreen: ne nebudu, já budu mít totiž hodné miminko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27589
29.12.13 19:18

Zakladatelko škoda že to není obráceně miminko ti moc přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
@Gina108 píše:
Fakt se může na potrat jen za půl roku? To jsem teda netušila. To kvůli zdravotním důvodům?
Jinak tu situaci komentovat fakt nebudu, bych dostala banán :oops:

dala bych si banán :P

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
@LuMiTa píše:
no tak vidíš, ale půdu máme velkou, tak třeba budu viset :mrgreen: ne nebudu, já budu mít totiž hodné miminko :mrgreen:

To víš že jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová