Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč odsuzovat? Proč to řešit? Tady padla jasná otázka, tak proč jen neodpovědět? Já nevím, ale takhle soudit není asi dobré.
Ať zajde k jinému dr..
@beručka stačí použít googl a ne emimino :
Interrupce pomocí tablety
Tzv. chemická interrupce je obvyklá metoda do devátého týdne těhotenství. Procedura sestává z podání mifepristonu (preparát s názvem Mifegyne). Asi 8 % z těchto interrupcí vyžaduje následný chirurgický zákrok, obvykle podtlakové odsání. V ČR je tato metoda nově schválená a může se provádět od roku 2013.
Jinak k té tvé kamarádce - ona je s největší pravděpodobností prostoduchá, vid?
@LuMiTa píše:
@slavuska1 díky, už at mám své zlatíčko u sebe
Sím tě, klídek..
Ani se nenaděješ a budeš tu bulet, že jsi nevyspaná a nejradši bys skočila z okna.. ![]()
Snad odpovím na všechno
NESOUHLASÍM s potratama jsem v situaci kdy bych za dítě dala vše (ale je to její rozhodnutí a já to respektuji protože je to kamarádka a mam jí ráda) propadla lásce až jí to bere rozum. Děti opravdu miluje a není to pro ní jednoduche chodit na potraty ale proč si nedává pozor větší JÁ OPRAVDU NEVÍM řikala jsem jí to. Ano už před pul rokem byla bez manžela (žije u jiné ženy). Reakce manžela je at jde na potrat. V září byla na potratu kuli provalení nevěry následného odstěhování manžela. Ano dítě si udělali oba ale nejeví sebemenší zájem nebude jí pomáhat rodit, vstávat v noci, přebalovat, navštěvovat lékaře nic. Dává jí 1200 na obě děti tak co jí přihodí 500kč no to není moc (nikdo mu to nevyměří)! Porodné nedostane dit to bude její 3 dítě. Ano jsem snažilka ale ona nemuže za to že já nemohu mít děti -nikdo za to nemuže!
@Silwinka87 píše:
Sím tě, klídek..Ani se nenaděješ a budeš tu bulet, že jsi nevyspaná a nejradši bys skočila z okna..
no skokem bych si moc nepomohla, máme ho asi metr od země
![]()
@beručka píše:
Snad odpovím na všechnoNESOUHLASÍM s potratama jsem v situaci kdy bych za dítě dala vše (ale je to její rozhodnutí a já to respektuji protože je to kamarádka a mam jí ráda) propadla lásce až jí to bere rozum. Děti opravdu miluje a není to pro ní jednoduche chodit na potraty ale proč si nedává pozor větší JÁ OPRAVDU NEVÍM řikala jsem jí to. Ano už před pul rokem byla bez manžela (žije u jiné ženy). Reakce manžela je at jde na potrat. V září byla na potratu kuli provalení nevěry následného odstěhování manžela. Ano dítě si udělali oba ale nejeví sebemenší zájem nebude jí pomáhat rodit, vstávat v noci, přebalovat, navštěvovat lékaře nic. Dává jí 1200 na obě děti tak co jí přihodí 500kč no to není moc (nikdo mu to nevyměří)! Porodné nedostane dit to bude její 3 dítě. Ano jsem snažilka ale ona nemuže za to že já nemohu mít děti -nikdo za to nemuže!
Ať je to jak chce, jsi skvělá kamarádka..
A přeju ti, ať se brzo vytouženého miminka dočkáš..
@LuMiTa píše:
no skokem bych si moc nepomohla, máme ho asi metr od země![]()
aha ![]()
@Silwinka87 píše:
Ať je to jak chce, jsi skvělá kamarádka..![]()
A přeju ti, ať se brzo vytouženého miminka dočkáš..
souhlasím ![]()
@nulu86 píše:
Ahoj, to samé řešila známá. Můj názor k tomu tady psát nebudu, protože by si ho nedala za trikoKaždopádně to známá obešla tím, že šla k jinému doktorovi do jiné nemocnice a předchozí potrat popřela. Jinak je to ale protizákonné.
Fakt se může na potrat jen za půl roku? To jsem teda netušila. To kvůli zdravotním důvodům?
Jinak tu situaci komentovat fakt nebudu, bych dostala banán ![]()
@Silwinka87 píše:
aha
no tak vidíš, ale půdu máme velkou, tak třeba budu viset
ne nebudu, já budu mít totiž hodné miminko ![]()
Zakladatelko škoda že to není obráceně miminko ti moc přeju
@Gina108 píše:
Fakt se může na potrat jen za půl roku? To jsem teda netušila. To kvůli zdravotním důvodům?
Jinak tu situaci komentovat fakt nebudu, bych dostala banán
dala bych si banán ![]()
@LuMiTa píše:
no tak vidíš, ale půdu máme velkou, tak třeba budu visetne nebudu, já budu mít totiž hodné miminko
To víš že jo ![]()