Rozvodové řízení a potrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuMiTa
29.12.13 19:21
@Silwinka87 píše:
To víš že jo :mrgreen:

a myslíš si jaká jsme naivka, že? no to nevadí, já se v dubnu ozvu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1403
29.12.13 19:22

Holky děkuji vám :srdce: miminko si přeji z celého srdce! Na adopci nepřistoupí a nedívím se jí ono asi jít na potrat je pohodlnější v tom že vám nesroste bříško, necítíte pohyby, nerodíte a tím si neuděláte k dítěti jakou koli vazbu. Na tu tabletu jsem koukala potratovou a tedáá to se fin. rovná interupci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
29.12.13 19:22
@slavuska1 píše:
Dlouholetých snažilek je tu určitě spousta, a tohle pro ně musí být jak červený hadr na býka. ach jo, proč se musejí stávat takové věci, a když už se stávají, proč se musí řešit na serveru o miminkách :|

Protože, ať chceš, nebo ne, i ten potrat s miminkama souvisí a kde jinde by měly hledat pomoc než na webu, který je na děti zaměřený. Třeba někdo poradí.

@beručka

Pokud jde o situaci, je dost blbá. Možná, že by ještě někdo udělal potrat v tom 13., 14., týdnu, těžko říct, zda by si nějaký doktor troufl a ač to říkám nerada, tak by ho musela určitě podplatit, na druhou stranu, nedělám si iluze, i takoví doktoři určitě existují.

Na druhou stranu, odstup 6 měsíců má jistě své opodstatnění, taky by už nikdy nemusela mít děti, mohly by být komplikace, kdo si to vezme na triko?

Myslím, že adopce by bylo adekvátní řešení. Ale když kamarádka nemůže, tak co nadělá.

A další možnost, nechat si dítě a ex manžela zapsat do RL a donutit platit alimenty na všechny 3 děti a nepárala bych se s ním…

Pokud jde o mě, potraty nemám ráda, souhlasím s nimi za podmínky, že by bylo miminko nemocné a že by mu to zkazilo život. Jinak potraty neuznávám, radši by se měli lidi zamyslet nad tím, jestli radši nebudou bezpečně souložit. Ale možná je lepší, když se miminko nenarodí, než když by pak trpělo. Těžko soudit. Každý by měl být zodpovědný za svá rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.12.13 19:24

Dávám to sem nerada, ale našla jsem toto:
Je nutné znát datum poslední menstruace, popřípadě, zda jste již někdy interupci prodělala (pokud ano, tak kdy). Tuto informaci nelze ověřit, takže je možné ji zamlčet, ale podle zákona by se neměla provádět v kratším intervalu než po uplynutí půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
29.12.13 19:26

Takže, jestli jsem to správně pochopila, tak muž tvojí kamarádku opustil kvůli jiné, ale za tu dobu co spolu nejsou, tak jí zvládnul dvakrát oplodnit? 8o 8o 8o To by mě docela zajímalo, co by na to řekla nová přítelkyně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.12.13 19:28

Jako ja jsem taky silne proti potratum, ale pokud citi ze neni jina moznost (je to koneckoncu jeji vec), tak bych zkusila jineho doktora, nebo tu pilulku. Holt nasledky si ponese sama - pripadna dalsi sterilita a financni narocnost, i bych pocitala s nejakou obalkou. Udelala velkou chybu, je dospela a musi za to zaplatit. Musi si dobre rozmyslet, co vlastne chce. Nejak bych se pokusila zjistit, jake jsou komplikace tak po sobe jdoucich potratu, myslim, ze riziko sterility je asi hodne vysoky. :nevim:

jako kamaradka bych si ale neodpustila do ni trochu zahucet, at je priste opatrnejsi, to prece nejde resit veci potratem, to dite uz tu proste je.

@beručka tobe taky preju, at se brzo dockas, je to narocne a jeste resis takove veci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
29.12.13 19:29
@beručka píše:
Snad odpovím na všechno :-) NESOUHLASÍM s potratama jsem v situaci kdy bych za dítě dala vše (ale je to její rozhodnutí a já to respektuji protože je to kamarádka a mam jí ráda) propadla lásce až jí to bere rozum. Děti opravdu miluje a není to pro ní jednoduche chodit na potraty ale proč si nedává pozor větší JÁ OPRAVDU NEVÍM řikala jsem jí to. Ano už před pul rokem byla bez manžela (žije u jiné ženy). Reakce manžela je at jde na potrat. V září byla na potratu kuli provalení nevěry následného odstěhování manžela. Ano dítě si udělali oba ale nejeví sebemenší zájem nebude jí pomáhat rodit, vstávat v noci, přebalovat, navštěvovat lékaře nic. Dává jí 1200 na obě děti tak co jí přihodí 500kč no to není moc (nikdo mu to nevyměří)! Porodné nedostane dit to bude její 3 dítě. Ano jsem snažilka ale ona nemuže za to že já nemohu mít děti -nikdo za to nemuže!

nic si tady z těch reakcí nedělej…jste slepice dámy! Zoufalí lidi dělají zoufalé činy - bohužel a zamilovaní zoufalí určitě taktéž…já bych nejprve zkusila zajít za dr. a kdyby to nešlo, tak pak jiné město a když ani to ne, tak tu potratovou pilulku (projednala bych to s dr.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
29.12.13 19:31
@beručka píše:
Holky děkuji vám :srdce: miminko si přeji z celého srdce! Na adopci nepřistoupí a nedívím se jí ono asi jít na potrat je pohodlnější v tom že vám nesroste bříško, necítíte pohyby, nerodíte a tím si neuděláte k dítěti jakou koli vazbu. Na tu tabletu jsem koukala potratovou a tedáá to se fin. rovná interupci

no asi to nejlevnější nebude, ale myslím že to udělá mín „neplechy“ než klasická interupce.. :think: tobě přeji štěstí v roce 2014 :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.13 19:33
@beručka píše:

Stát se může cokoli, určitě tvojí kamarádku chápu, hlavně když má děti, že nechce adopci. Je bez manžela, kterého stále miluje. Zřejmě se ho pokusila přetáhnout na svojí stranu, ale byl to opravdu zoufalý počin :( Já bych si v takové situaci také třetí dítě nenechala. Na interupci jsem byla, vůbec to pro mě nebylo těžké, protože jsem krátce předtím druhé dítě porodila. Nakonec se jednalo o spontánní potrat. Stát se to prostě může a nemůžeme nikoho soudit. Je pravda, že od té doby jsme doma změnili „bezpečnostní opatření“, aby k podobné věci už nikdy nemuselo dojít. Proto, když má už zkušenost za sebou, nechápu, že takhle riskovala.

• Citovat
  • Upravit
1403
29.12.13 19:36

Holky děkuji vám :* jsem ráda že už jsem vše vyjasnila a nejsem na odstřel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
29.12.13 19:39

Děkuji eště jednou :-) a snad pro mě bude rok 2014 štastnější (plodnější). Ale už jsem zvyklá každá má kamarádka dítě, náká i více a já jsem jediná snažilka takže sem se musela naučit obklopovat se těhotnýma, dětma-vším co snažilka nezažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
29.12.13 19:43
@villa píše:
nic si tady z těch reakcí nedělej…jste slepice dámy! Zoufalí lidi dělají zoufalé činy - bohužel a zamilovaní zoufalí určitě taktéž…já bych nejprve zkusila zajít za dr. a kdyby to nešlo, tak pak jiné město a když ani to ne, tak tu potratovou pilulku (projednala bych to s dr.)

Proč pořád musítě nadávat uživatelkám zde do slepic? Nebo jsi snad sama slepice a podle sebe soudíš ostatní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
29.12.13 19:44

Je to teda zapeklitá situace a vůbec to nechápu. Rozejít se a už být dvakrát oplodněna svým ex, to chce mít teda na to fakt náturu :nevim:

@beručka Tobě přeji vytoužené miminko a jsi hodná, že se snažíš pomoci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
29.12.13 19:46

Ženy, mám takový hloupý dotaz :oops:
Proč se potraty dělají jednou za půl roku a ne i dřív? :think:
Předem dík za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
29.12.13 19:47

Je hloupé to říct, a co babybox? od toho přeci jsou…hlavně, ať se dá do psychické pohody…v mém městě před pár týdny hodila ženská dítě do popelnice a chudák umrznul…měla dítě s milencem a psychicky to nezvládla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová