Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejlepší je že když někdo nemá prachy na potrat tak to jde nějak vysomrovat přes sociálku - tedy vím o jednom případu kdysy, nevím jak je to teď ale ta představa že z našich daní se platí nezodpovědné šukání pitomců je fakt fajn… Ty co jen nezodpovědně šukaj a nejsou pitomci si to zacálujou sami…
@Silwinka87 píše:
No ale je to kamarádka..Podle všeho blízkáJe to těžká situace..
já vím, ale já v tu chvíli když jsem vždy našla na testu jen jednu čárku i po IVF, tak ty co se otřeli o trenky a byli v tom a pak si to nechali brát jsem fakt nesnášela ![]()
Děti miluje, tak ho radši zabije… ![]()
U těchto typů diskusí si sedím na rukou co to jde, ale nějak mně to zrovna tady nedá. Nikoho neodsuzuju za potrat, když nevím, v jaké situaci se nachází. Blbost ale odsuzuju fest. Možná lepší potrat, než mít takhle debilní rodiče.
Se dnes asi ožeru a poperu… pokud mám někoho ex, tak ho mám ex… a nemám s ním sex
A ještě se zbavovat děcek kvartálně… omluvuju se, nemohla jsem si odpustit tuto nechtěnou reakci ![]()
@K-Black Já chlapa mám a antikoncepci taky neberu, existují i jiné metody, na které by i se dvěma dětmi mohla těch 30 korun někde vyštrachat (když má na test).
Ach jo, proč taky nejsem blbá, tolik vzrůša v životě bych měla! ![]()
No co už
, ale ten odstup je nejspis ze zdravotnich duvodu, ne? co hrozi? ze uz nikdy nebude mit deti? nebo horsi komplikace?
zkusila bych jineho doktora, vysvetlila situaci ![]()
trochu teda nechapu to zapomenuti, kdyz uz se ji jednou neco takoveho stalo. To uz je nezodpovednost. Prasky brat nemusi, ja to svinstvo taky nejim, kondom ovsem je otazkou par vterin a kdyz neni, tak zajit do lekarny aspon pro postinor, kdyz dite fakt nechce a nemuze mit ![]()
@dendule4 píše:
nemusí brát prášky, ale co třeba kondom??![]()
nemávej na mě, na to jsem háklivá ![]()
No tak já nevím, třeba to bylo momentální jako vácheň
no každopádně je to teda blbá situace ![]()
@slavuska1 píše:
Uf. člověk si přečte pár vět, a hned má zkaženou náladu. pokud byl někdo na potratu před nějakými 3 měsíci, a dítě si opravdu nemůže dovolit, tak si nemůže zavzpomínat. ne bez kondomu. až bude moci jít na UTP, bude velmi pravděpodobně už po 12tt. a i kdyby ne, tak je to šílený, prostě šílený. budu čekat až embryo povyroste, jen proto že už jsem na jednom UPT byla, tak ho dřív usmrtit nemůžu. a jak už tu někdo psal, taky Tě moc nechápu, sama máš problémy, a kamarádce zjišťujš takové věcidllouholetých snažilek je tu určitě spousta, a tohle pro ně musí být jak červený hadr na býka. ach jo, proč se musejí stávat takové věci, a když už se stávají, proč se musí řešit na serveru o miminkách
to jsem byla já, a pořád to nějak nepobírám ![]()
Samozřejmě miminko se udělalo né v mistnosti s dětmi ale v bytě ve kterém eště před měsícem bydlela (manžel přestal posílat veškeré peníze) a sama nájem neutáhla! Tu tabletku potratovou sem slyšela ale to se nemuže když je miminko už 5 týdnu ne? Já to za ní řešim protože nemá emimino a nezná ani tento portál a vím že tu jsou holky zběhlé a vědi skoro vše. Mam jí ráda ikdyž miminko bych si přála já ale.. neudělám s tím nic. Neni hovado spíše bych řekla že je bezmezně zamilovaná a vidí ve všem naděje na návrat manžele ![]()
Ahoj, to samé řešila známá. Můj názor k tomu tady psát nebudu, protože by si ho nedala za triko
Každopádně to známá obešla tím, že šla k jinému doktorovi do jiné nemocnice a předchozí potrat popřela. Jinak je to ale protizákonné.
Prosím tě a před tím půl rokem otěhotněla taky s ex nebo s někým jiným?
@Silwinka87 píše:
Píše že to prý nepřipadá v úvahu..
důvod?
je jednodušší dítě zabít než odnosit ![]()
@sophinka1 píše:
důvod?je jednodušší dítě zabít než odnosit
Důvod už zakladatelka napsala: „děti miluje“ ![]()
Píše že to prý nepřipadá v úvahu..