Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, mi jsme objednávali Coletto Giovanni! Zatím jěště stojí doma, ale je pěkně lehký a dobře se s ním manipuluje
!
Sportovní verze jde dát úplně do lehu a je pěkně krytá na zimu
!
A ještě se zeptám, když už jsem se do diskuze tak nabourala
, u quatra není problém se sporťákem? Četla jsem, že Verano má úzkej sporťák a celkově není nic moc ![]()
Ahoj holky. Já mám casualplay S4 tak jsem zvědavá jak se mi s ním bude jezdit. Máme docela malé auto a budeme dost cestovat tak jsem ho chtěla k vůli polohovatelné autosedačce Prima easy,která se dá vozit místo hluboké korby na jaře.Miminko čekáme v červnu a hlub.korba by nám zabrala v autě moc místa a asi by se nám tam nevlezla ![]()
mně quatro nepřijde malej sporták
já jsem s ním spokojená zatím mi fakt sedí
aniúzý mi nepřijde na první jsem měla extra sporták a přijd emit o stejné a ot první byl teda řízek ![]()
my máme Dorjan Danny sport 2010 a jsme spokojeni. Sporťák zatím nemáme vyzkoušený, ale hluboká korbička je fakt velká.
Auto máme taky Ford Focus a není problém, jen musíme mít vyndanou tu vrchní desku. Dobře se skládá.
Já jsem tedy úplně zoufalá a najít vhodný kočár bude asi nejtěžší věc, kterou jsem kdy řešila
. Nikdy jsem to nesledovala a teď už musím…:-) Jenže nevím kde začít, na co se zaměřit a na co si dát pozor? Poradíte mi prosím někdo??
Hejnaska píše:
Já jsem tedy úplně zoufalá a najít vhodný kočár bude asi nejtěžší věc, kterou jsem kdy řešila. Nikdy jsem to nesledovala a teď už musím…:-) Jenže nevím kde začít, na co se zaměřit a na co si dát pozor? Poradíte mi prosím někdo??
Tak asi nejdůležitější je si upřesnit co od kočárku potřebuješ, kdy budeš rodit, protože mimčo půjde zhruba v 6 měsících do sporťáku! Pokud si tedy nekoupíš takové ty klasické velké kočárky!
Já jsem volila asi taklhle:
Původně jsem měla vybraný X-lander XQ, ale nakonec vyhrál Coletto Givanni
!
ahoj, my měli původně vybraný dorjan, ale pak jsem na netu objevila akci na kočárek I´coo vario, mimi čekáme v červenci, korba se mi zdá dlouhá, celkově ma I´coo dobré recenze, akorát do července nezjistím jestli mi vyhovuje
ale hlavně mi bude vyhovovat že váži 10kg, bydlíme ve 2patře bez výtahu, dorjan váží myslim 15kg. JInak objednávala jsem z http://www.pinguino.cz/…-orange-2009 zbozí prislo za 2 dny a ta akce je super,kombinovaný kočárek za 4999 z původných 14999 ![]()
burgundy píše:
ahoj, my měli původně vybraný dorjan, ale pak jsem na netu objevila akci na kočárek I´coo vario, mimi čekáme v červenci, korba se mi zdá dlouhá, celkově ma I´coo dobré recenze, akorát do července nezjistím jestli mi vyhovujeale hlavně mi bude vyhovovat že váži 10kg, bydlíme ve 2patře bez výtahu, dorjan váží myslim 15kg. JInak objednávala jsem z http://www.pinguino.cz/…-orange-2009 zbozí prislo za 2 dny a ta akce je super,kombinovaný kočárek za 4999 z původných 14999
tak to je brutalni sleva ![]()
burgundy píše:
ahoj, my měli původně vybraný dorjan, ale pak jsem na netu objevila akci na kočárek I´coo vario, mimi čekáme v červenci, korba se mi zdá dlouhá, celkově ma I´coo dobré recenze, akorát do července nezjistím jestli mi vyhovujeale hlavně mi bude vyhovovat že váži 10kg, bydlíme ve 2patře bez výtahu, dorjan váží myslim 15kg. JInak objednávala jsem z http://www.pinguino.cz/…-orange-2009 zbozí prislo za 2 dny a ta akce je super,kombinovaný kočárek za 4999 z původných 14999
To je teda fakt super sleva. Můžu se zeptat, jestli je to za kočárek i s korbou nebo jen za sporťák?
je to kombinace, takze korba i sportak, dostali jsme nanoznik na korbu, sitku, plastenku, akorát nedodávají nanozník na sporták, ale ten si poridim univerzálni od emitexu nebo nechám usit na mimibazaru
Moc děkuji za odpověď, tak to je teda fakt hodně pěkná sleva. Na mimibazaru jsem si nechala ušít tašku na kočár a takový ten zateplený rukávník na rukejeť kočárku a jsem spokojená. O nánožníku přemýšlím taky, u svého kočárku ho taky nemám.
krmar píše:
Moc děkuji za odpověď, tak to je teda fakt hodně pěkná sleva. Na mimibazaru jsem si nechala ušít tašku na kočár a takový ten zateplený rukávník na rukejeť kočárku a jsem spokojená. O nánožníku přemýšlím taky, u svého kočárku ho taky nemám.
Ja cekam mimi na Srpen a vybrali jsme X-lander
s Takem sem mela spatne zkusenosti u prvni dcery. ale je tak mnoho krasnych kocarku, ted si rikam, ze bych sla jeste do Jané sice komplet stoji kolem 15tisic ale nadhera ![]()
čím delší korbička a širší tím lépe. Některé kočárky jí mají mensí a dítě co má 60 cm se tam pomalu nevejde ![]()