Jaký kočárek pro mimčo, které se narodí v létě?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
5.5.11 20:18

Ahojky, mi jsme objednávali Coletto Giovanni! Zatím jěště stojí doma, ale je pěkně lehký a dobře se s ním manipuluje :palec: !
Sportovní verze jde dát úplně do lehu a je pěkně krytá na zimu :mavam: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
5.5.11 20:51

A ještě se zeptám, když už jsem se do diskuze tak nabourala :oops: , u quatra není problém se sporťákem? Četla jsem, že Verano má úzkej sporťák a celkově není nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
6.5.11 09:56

Ahoj holky. Já mám casualplay S4 tak jsem zvědavá jak se mi s ním bude jezdit. Máme docela malé auto a budeme dost cestovat tak jsem ho chtěla k vůli polohovatelné autosedačce Prima easy,která se dá vozit místo hluboké korby na jaře.Miminko čekáme v červnu a hlub.korba by nám zabrala v autě moc místa a asi by se nám tam nevlezla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
6.5.11 11:29

mně quatro nepřijde malej sporták :nevim: já jsem s ním spokojená zatím mi fakt sedí :nevim: aniúzý mi nepřijde na první jsem měla extra sporták a přijd emit o stejné a ot první byl teda řízek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
6.5.11 12:19

my máme Dorjan Danny sport 2010 a jsme spokojeni. Sporťák zatím nemáme vyzkoušený, ale hluboká korbička je fakt velká.
Auto máme taky Ford Focus a není problém, jen musíme mít vyndanou tu vrchní desku. Dobře se skládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.5.11 21:17

Já jsem tedy úplně zoufalá a najít vhodný kočár bude asi nejtěžší věc, kterou jsem kdy řešila :-(. Nikdy jsem to nesledovala a teď už musím…:-) Jenže nevím kde začít, na co se zaměřit a na co si dát pozor? Poradíte mi prosím někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
12.5.11 22:54
Hejnaska píše:
Já jsem tedy úplně zoufalá a najít vhodný kočár bude asi nejtěžší věc, kterou jsem kdy řešila :-(. Nikdy jsem to nesledovala a teď už musím…:-) Jenže nevím kde začít, na co se zaměřit a na co si dát pozor? Poradíte mi prosím někdo??

Tak asi nejdůležitější je si upřesnit co od kočárku potřebuješ, kdy budeš rodit, protože mimčo půjde zhruba v 6 měsících do sporťáku! Pokud si tedy nekoupíš takové ty klasické velké kočárky!
Já jsem volila asi taklhle:

• budu rodit v červnu (takže zhruba v prosinci nebo lednu jdeme do sporťáku)
  • chci mít otočnou sportovní sedačku (po zkušenosti s prvním dítkem a neustálýma zánětama v očích si myslím, že je vhodnější dítě v zímě vozit čelem k sobě, aby mu nefoukal studený vzduch přímo do obličeje)
  • skladnost a váha kočárku (pro mě určitě nesmí přesahovat 14 kg)
  • materiál na kočárku (aby se nešisoval na slunci)
  • ne příliš otevřená stříška kočárku, aby v zimě dobře kryla mimčo
  • kolečka kočárku (nafukovací, nenafukovací, přední otočná nebo neotočná - za mě rozhodně přední otočná a nafukovací)
  • a pak samozřejmě cena

Původně jsem měla vybraný X-lander XQ, ale nakonec vyhrál Coletto Givanni :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
14.5.11 13:22

ahoj, my měli původně vybraný dorjan, ale pak jsem na netu objevila akci na kočárek I´coo vario, mimi čekáme v červenci, korba se mi zdá dlouhá, celkově ma I´coo dobré recenze, akorát do července nezjistím jestli mi vyhovuje :-) ale hlavně mi bude vyhovovat že váži 10kg, bydlíme ve 2patře bez výtahu, dorjan váží myslim 15kg. JInak objednávala jsem z http://www.pinguino.cz/…-orange-2009 zbozí prislo za 2 dny a ta akce je super,kombinovaný kočárek za 4999 z původných 14999 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
14.5.11 19:48
burgundy píše:
ahoj, my měli původně vybraný dorjan, ale pak jsem na netu objevila akci na kočárek I´coo vario, mimi čekáme v červenci, korba se mi zdá dlouhá, celkově ma I´coo dobré recenze, akorát do července nezjistím jestli mi vyhovuje :-) ale hlavně mi bude vyhovovat že váži 10kg, bydlíme ve 2patře bez výtahu, dorjan váží myslim 15kg. JInak objednávala jsem z http://www.pinguino.cz/…-orange-2009 zbozí prislo za 2 dny a ta akce je super,kombinovaný kočárek za 4999 z původných 14999 :pankac:

tak to je brutalni sleva 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
17.5.11 18:02
burgundy píše:
ahoj, my měli původně vybraný dorjan, ale pak jsem na netu objevila akci na kočárek I´coo vario, mimi čekáme v červenci, korba se mi zdá dlouhá, celkově ma I´coo dobré recenze, akorát do července nezjistím jestli mi vyhovuje :-) ale hlavně mi bude vyhovovat že váži 10kg, bydlíme ve 2patře bez výtahu, dorjan váží myslim 15kg. JInak objednávala jsem z http://www.pinguino.cz/…-orange-2009 zbozí prislo za 2 dny a ta akce je super,kombinovaný kočárek za 4999 z původných 14999 :pankac:

To je teda fakt super sleva. Můžu se zeptat, jestli je to za kočárek i s korbou nebo jen za sporťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
17.5.11 19:12

je to kombinace, takze korba i sportak, dostali jsme nanoznik na korbu, sitku, plastenku, akorát nedodávají nanozník na sporták, ale ten si poridim univerzálni od emitexu nebo nechám usit na mimibazaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
17.5.11 23:41

Moc děkuji za odpověď, tak to je teda fakt hodně pěkná sleva. Na mimibazaru jsem si nechala ušít tašku na kočár a takový ten zateplený rukávník na rukejeť kočárku a jsem spokojená. O nánožníku přemýšlím taky, u svého kočárku ho taky nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
20.5.11 10:18
já mám Firkon Verano korbička má 80 cm a v pohodě se tam vejde dítě o vel 85 cm .Sporťák je sice ušší ale to nevadí jelikož nám prcek v tom sporťáku stejně sedí a nepoužívám ani ty pásy teda zatím .Výhoda tohoto kočárku je ž se sportovní nástavbou váží 11 kilo a s korbou 12 kilo což je stejná váha jako u Concordu Fusion . Já bych neměnila :-) :lol:
krmar píše:
Moc děkuji za odpověď, tak to je teda fakt hodně pěkná sleva. Na mimibazaru jsem si nechala ušít tašku na kočár a takový ten zateplený rukávník na rukejeť kočárku a jsem spokojená. O nánožníku přemýšlím taky, u svého kočárku ho taky nemám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.5.11 20:05

Ja cekam mimi na Srpen a vybrali jsme X-lander :-) s Takem sem mela spatne zkusenosti u prvni dcery. ale je tak mnoho krasnych kocarku, ted si rikam, ze bych sla jeste do Jané sice komplet stoji kolem 15tisic ale nadhera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
26.5.11 11:17

čím delší korbička a širší tím lépe. Některé kočárky jí mají mensí a dítě co má 60 cm se tam pomalu nevejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí