Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Jogrr Je moc hezký. Takový bych si představovala. Jen mi u něj chybí brzda na rukojeti.
S ruční brzdou Peg-pérego Book Cross, jde na něj i hluboká korba (měla jsem Pop Up tu velkou).
Dál tu někdo chce do mírného terénu… Peg-pérego Book Plus s korbou Pop Up a sportovní nástavbou Pop Up 2018, nebo na tříkolovém podvozku bez ruční brzdy Scout.
Potom tu padlo Bugaboo… Pokud někdo má na tenhle kočárek, tak mohu velmi doporučit. Teď vyšel nový model Fox, je totálně dokonalý. Něco mezi Camem a Buffem. Pokud tě ‚nestresují‘ peníze, jdi do Foxe.
Osobně mám Peg-pérego Book Cross (budu prodávat kamarádce která čeká miminko) a jezdím ho na střídačku s neotočným sporťákem Peg-pérego Book Completo a ještě tu parkuje Bugaboo Bee3.
Pokud nechceš investovat, jdi do Peg-pérego pokud ano a chceš mít každou chvíli ‚jiný‘ kočárek, jdi do Bugaboo. Mě na Bee baví ty výměnný potahy sedáku i stříšky (mají normální, limitky i parádní letní). Bugaboo není frajeřina, je to kočárek co něco umí. Ostatní jezdí dopředu, dozadu a do stran… Bugaboo má spoustu dalších funkcí které člověk fakt využije…
Bože já chci třetí miminko a chci mít takovou krásnou starost jako je vybírání kočárku
![]()
Není zač. Kdyby tě cokoliv napadlo, napiš mi zprávu. Ráda ti odpovím na různé dotazy atd
![]()
@Pavla087 píše:
Není zač. Kdyby tě cokoliv napadlo, napiš mi zprávu. Ráda ti odpovím na různé dotazy atd![]()
[ @Pavla087 Prošla jsem dvě prodejny s kočárky zaujal mě zatím nejvíc britax go big. Jaký máš na něj názor?
@SábaW kočárek je krásný na živo. Na fotkách se mi nikdy nelíbil. No, na můj vkus je těžký (14kg) a na hodně mělký koš. Jinak nic proti němu nemám. A když mám porovnat Peg-pérego, tak stále vyhrává PP, váhou, košem, jízdními vlastnostmi…
Dobrý den já jsem měla Inglesinu Clasicu a byla jsem s ní spokojená ![]()
Ty záclonky a celý ten vnitřek se dá vyndat a vyprat. Nepromokne, neprofoukne, všude projede i sněhem. Je velký a houpací a můžete mít velký nákup který dáte do košíku pod kočárkem. Vydrží opravdu dlouho.