Jaký kočárek pro mimčo, které se narodí v létě?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
26.5.11 11:29

JA mam 73cm vnitri,ale pro mel byl dulezitejsi sportak :-D dlouhy leh, siroky a uplne do lehu a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
26.5.11 11:43

co se tyce materialu potahu - aby se v lete nesisoval - jak zaznelo v jedne rade, muzete mi nekdo doporucit, jak poznam takovy potah, ktery se nevysisuje? kdyz se zeptam prodavacky, tak mi asi vzdy rekne, ze to je v pohode, ne?
jinak ja take koukam po x-landeru anebo po firkon verano long (ma krome velke korby i vetsi ten sportak, jak taky nektere pisete, ze u te starsi verze to byl problem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
26.5.11 11:53

ITEEVO-Myslim, ze zrovna firkon by sisnul, cetla jsem to nekde v recenzich. ja podle zkusenosti s okoli vybrala X-lander, jako velka korba neni potreba, to je fakt jen na chvilku. znama mela na dve deti cerny X-lander a ani malicko nestratil na barve, ja mam taky cernyy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
26.5.11 22:21

Já mám černej s bílými květy Firkon Verano a vůbec nevybledává. Ale taky je kus od kusu , můžeš si koupit super drahej kočárek a vybledne :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.5.11 07:46

MYYSKO- to mas naprostou pravdu :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
27.5.11 07:59

Ach jo :roll: to me nikdy nenapadlo, ze vyber kocarku je takova fuska :-D
Mate urcite pravdu, muze to byt kus od kusu, tak to proste asi riskneme a uvidime… Cernej je hezkej, ale my jsme chteli spis nejakej barevnejsi a to se nam prave libi mnohem vic ty kombinace a moznosti u firkonu nez u x-l. Tak sem zvedava, jak to dopadne, nakonec to necham asi na tatinkovi, at si vybere, kterej se mu bude lip ridit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
27.5.11 09:00
hlavně záleží na tobě jakej si vybereš ty se sním nakonec budeš všude tahat :-) a nejdůležitější je podle mého váha kočárku , čí těšší tím hůř se ovládá jak dítě roste. Taky záleží na tom jestli jsou lepší 4 pevná kola nebo 2 natáčecí nebo trojkolka . :lol:
iteeva píše:
Ach jo :roll: to me nikdy nenapadlo, ze vyber kocarku je takova fuska :-D
Mate urcite pravdu, muze to byt kus od kusu, tak to proste asi riskneme a uvidime… Cernej je hezkej, ale my jsme chteli spis nejakej barevnejsi a to se nam prave libi mnohem vic ty kombinace a moznosti u firkonu nez u x-l. Tak sem zvedava, jak to dopadne, nakonec to necham asi na tatinkovi, at si vybere, kterej se mu bude lip ridit :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
27.5.11 09:05

Ahoj holky, pročítám vaši diskuzi a chci se na něco zeptat majitelek dorjanů. Kočárek se mi moc líbí, ale zdá se mi dost nízký. Já mám tak akorát 170 cm, ale přítel má 191 a mám obavy, aby se u vození nemusel hrbit :lol: Můžete mi poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.5.11 09:06

ITEEVA- ja chtela cerny :-) a zas muzu pestre oblekat Nellinku a nebude to preplacane s barevnym kocarkem :-)) jj pravda tiha kocarku udela dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
27.5.11 09:16

firkon měn teda taky drží barvičku mám tyrkysovej s kolečkama a pořád je krásnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
27.5.11 10:17

Ahojky,
s blednutím materiálu je to opravdu kus od kusu. Na první dítko jsem měla Jané Slalom 2007 a vyblednul neskutečným způsobem. Myslím, že co se týče blednutí, tak takový ten pevnější „šusťák“ nebledne. Je to ale můj názor a nevím jak se s tím ztotožní ostaní maminy!
Teď mám na druhé dítko Coletto Givanni, ale zatím jěště stojí uklizený, termín mám za 14 dní, tak uvidíme co provede přes léto :nevim: !
Jinak se někdo ptal na Dorjan, jak je vysoký, tak si myslím že na výšku 191 cm dostatečně a určitě se nebude manžel krčit. To jsem měla větčí problém u X-landeru XQ, když jsme se na něj byli podívat, protože manžel má podobnou výšku a vypadal jak když stojí u kočárku pro panenky! U Dorjanu by mě spíše odradila váha 15 kg :nevim: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.5.11 10:56

Tak mě vybledl i kočár PP za 13000,– :-)
Kamarádka má danny sport a je super i vysoký a druhá xlandraxt a taky vysoký.Jen já jsem si teď taky nenechala poradit a pořídila černý kočár a lituju, nejen, že je v něm opravdu horko, tak malý pořád řve au pálí…Takže černý nedoporučuju.!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
27.5.11 11:15

Ahoj já mám koupený Dorjan sice si ještě chvilku počkáme než budeme vozit,ale já měřím 168 a mě příjde v pohodě a tvůj přítel si nastaví rukojet tak,aby se mu dobře vozilo :wink: Nejlepší by bylo zajít do obchodu a vyzkoušet :wink:
Ale za mě dávám Dorjanu jedničku,líbí se mi moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
27.5.11 11:47

Moc děkuju za odpovědi, my ještě máme na výběr kočárku času dost,určitě ho pořádně testneme v prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
27.5.11 11:52

My ho vybrali na veletrhu,tam jsme si ho ošahali,vyzkoušeli a zamilovali se do něj :wink: :lol:
Hlavně mají krásný barevný motivy :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4