Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Peg Perego GT3, jsem spokojená absolutně se vším. Kvalitní kočárek se spoustou vychytávek a naprosto pohodlný pro mimčo.
My jsme zvolili Firokon F7, protože jsme potřebovali něco do terénu a jsme spokojeni. Vložka pro mimi nám vydržela v pohodě do 9.měsíce, pak už malá chtěla sedět. Je prostorný, využíváme ho doteď. U babičky máme golfáč, ale moc v něm nechce být.
chicco trio enjoy fun - pro mě bylo nejdůležitější, že je lehounkej (má jen 7,5 kg) musím ho dost často sama tahat do schodů.
ja mam jane slalom pro a spokojenost. Snadny na ovladani, klidne jednou rukou, otoci se na miste, bezadapterovy system pro korbu i autosedacku. Muzu doporucit.
Ahojky, my máme gesslein, myslím, že jse to F6, ale jistá si nejsem. Je to čtyřkolka, ale my js¨me k tomu dostali i otočná kolečka. Je to hluboký kočár s taškou a sporťák v jednom. Přišel nás na 500euro, ale je super
Tak já na první dítko měla Firkon F7 byl super.
Na druhý dítko dorjan danny sport ten byl výbornej.Hlubokej super sporták se mi zdál malý.Tak jsem pořídila jane nomad a to je maximální spokojenost.
Máme Inglesina Magnum, celkově spokojenost.
Malý problém jsme měli s dopravou autem, nevešel se sestře do kufru auta. Ale my máme jinak velké auto a tak nám to nevadí. I do klasické felicie se vejde, takže záleží na velikosti a tvaru kufru.
Ahoj vsichni, tak pomalinku zacinam koukat po kocarku, ktery by se nam libil
Kdyby jste kazda co sem zabrousi napsala co mate za kocarek a jak jste spokojeni moc by mi to pomohlo s vyberem