Dobírka bez poštovného

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1769
26.7.11 10:39

dobírka bez poštovného

ahoj, resim záhadu, prodala jsem zde pres bazar nekolik veci po prckovi, pani si vybrala, já zabalila balicek a poslala na dobirku, cena za oblecky byla napr. 700kc cekala jsem na poste az budu vedet postovné a pripocitala ho ktomu celkem tedy na slozence bylo napr. 850kc které mela pani zaplatit, bohuzel mi vcera prisla slozenka na které je jen částka za oblecky tedy jen tech 700kc. jak je to mozne?? pani jsem napsala, jeste se neozvala, jsem docela nastvaná uz takhle byli oblecky docela levné a jeste budu platit postovné!!? :evil: pritom bylo domluveno ze postovné platí pani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
26.7.11 10:44

No tak pokud jsi měla v inzerátu uvedeno, že dopravu hradí kupující, tak to bych si na paní taky došlápla :cert: :cert: Já jsem taky prodávala, často pře mimibazar, naštěstí se mi to nikdy nestalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
26.7.11 10:45

Pokud jsi to poslala na dobírku a měla tam napsanou částku, kterou za dobírku požaduješ, tak jí to prostě na poště nemohli vydat, aniž by tu částku zaplatila 8-o 8-o
Jedině, že by paní na přísklušné poště pracovala :think: To je jediná možnost jak by se mohla k balíčku dostat.

• Citovat
  • Upravit
1769
26.7.11 10:48

no to já právě taky nechápu jak to mohla vybrat :nevim: :nevim: jeste me ted napadlo, jestli jsem nebyla blbá já a jelikoz jsem posilala 3baliky najednou tak jestli jsem na tenhle nedala cenu bez postovnáho, myslite ze to na poste nekde budou mit??

Hanahcotton píše:
Pokud jsi to poslala na dobírku a měla tam napsanou částku, kterou za dobírku požaduješ, tak jí to prostě na poště nemohli vydat, aniž by tu částku zaplatila 8-o 8-o
Jedině, že by paní na přísklušné poště pracovala :think: To je jediná možnost jak by se mohla k balíčku dostat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
26.7.11 10:50

Myslím, že by ti to měli dohledat zpětně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
26.7.11 10:58

A kolik jsi napsala na balík a složenku jako dobírku? Jen těch 700Kč? Polud ano, tak pošta tak vybrala, měla jsi si k tomu zrovna přičíst těch 150Kč a napsat jako dobírku zrovna 850Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.7.11 11:07

A lístek nemáš? Tam by to mělo být uvedeno, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
26.7.11 11:10

Určitě máš od balíku lístek, tak s tím zajdi na poštu a oni ti poradí jak máš dál postupovat…tedy pokud jsi to na 100% poslala jako dobírku :wink:

• Citovat
  • Upravit
5532
26.7.11 11:17

Market,
a podací lístek k tomu nemáš? Tam je vždycky uvedená cena (balíček + dobírka dohromady). Není možné, aby pošta vydala balíček za jinou cenu, než je na zásilce uvedená :think:
A nebo jsi měla blbě vyplněnou dobírkovou složenku, ale většinou to na poštách kontrolují, zda to sedí. Mně jednou dokonce z jedné pošty telefonovaly, protože jsem omylem měla jinou cenu na složence a jinou napsanou na obálce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.7.11 12:30
Hanahcotton píše:

to je nesmysl, pracuji na poště a proto vím, že to nejde. spíš myslím, že na balíku byla uvedená cena bez poštovného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
26.7.11 12:40
evinka001 píše:
Hanahcotton píše:
to je nesmysl, pracuji na poště a proto vím, že to nejde. spíš myslím, že na balíku byla uvedená cena bez poštovného.

To si taky myslím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
26.7.11 12:47

já nevim, je pravda ze kdyz to postacka delala tak byla celá zmatená, já vlastne na balik jen napsala adresu a vyplnila slozenku, bydlim na vesnici a jelikoz jsem ten den posilala 3baliky najednou tak postacka uz byla nervozni ze to dela tak dlouho a za mnou stála dalši pulka vesnice :zed: . no budu doufat ze pani se mi ozve a snad to doplati, kdyz jsem sni predtim komunikovala zdála se byt fajn, navic je to jedna mamca tady z emimina, tak snad chápe že každá kačka dobrá :-) no uvidime, je to asi moje blbost a ne té paní :zed: muzu si jen říct blbá, blbá :roll:

citace] saiiimona píše:
evinka001 píše:
Hanahcotton píše:
To si taky myslím!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
26.7.11 17:39
market.s.87 píše:
já nevim, je pravda ze kdyz to postacka delala tak byla celá zmatená, já vlastne na balik jen napsala adresu a vyplnila slozenku, bydlim na vesnici a jelikoz jsem ten den posilala 3baliky najednou tak postacka uz byla nervozni ze to dela tak dlouho a za mnou stála dalši pulka vesnice :zed: . no budu doufat ze pani se mi ozve a snad to doplati, kdyz jsem sni predtim komunikovala zdála se byt fajn, navic je to jedna mamca tady z emimina, tak snad chápe že každá kačka dobrá :-) no uvidime, je to asi moje blbost a ne té paní :zed: muzu si jen říct blbá, blbá :roll:citace] saiiimona píše:
evinka001 píše:
Hanahcotton píše:
To si taky myslím!!!

na podacím lístku musí být uvedená cena dobírky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jane666
26.7.11 18:34
market.s.87 píše:
já nevim, je pravda ze kdyz to postacka delala tak byla celá zmatená, já vlastne na balik jen napsala adresu a vyplnila slozenku, bydlim na vesnici a jelikoz jsem ten den posilala 3baliky najednou tak postacka uz byla nervozni ze to dela tak dlouho a za mnou stála dalši pulka vesnice :zed: . no budu doufat ze pani se mi ozve a snad to doplati, kdyz jsem sni predtim komunikovala zdála se byt fajn, navic je to jedna mamca tady z emimina, tak snad chápe že každá kačka dobrá :-) no uvidime, je to asi moje blbost a ne té paní :zed: muzu si jen říct blbá, blbá :roll:citace] saiiimona píše:
evinka001 píše:
Hanahcotton píše:
To si taky myslím!!!

Asi nechápu co řešíš, tys to napsala blbě (zřejmě) a ta paní ani jinou cenu než cenu dobírky uhradit nemohla i kdyby chtěla.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
renat2
30.7.11 14:36

Asi nechápu co řešíš, tys to napsala blbě (zřejmě) a ta paní ani jinou cenu než cenu dobírky uhradit nemohla i kdyby chtěla.. :nevim:

Souhlasím!!
Pošta vybírá dobírku, jakou uvedeš ty…myslím, že paní je v tom nevinně. :nevim:
Jukni na podací lístek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák