Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den chci se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s tímto obchodem na aukru. Ráda bych zakoupila kočárek, ale bojím se, aby mi nepřišlo třeba napr. něco jiného. Předem moc díky za reakce. Lucie
Holky, obnovuji diskuzi, pokud máte některá zkušenosti, dejte vědět. Chtěla bych u nich objednat na Aukru sedačku, ale přeci jen se mi zdá podezřele levná
oproti kamenným obchodům. Tak co myslíte, je to zboží kvalitní a nebo jsou to nějaké polské šmejdy? Budu ráda za vaše rady ![]()
@sai píše:
Holky, obnovuji diskuzi, pokud máte některá zkušenosti, dejte vědět. Chtěla bych u nich objednat na Aukru sedačku, ale přeci jen se mi zdá podezřele levnáoproti kamenným obchodům. Tak co myslíte, je to zboží kvalitní a nebo jsou to nějaké polské šmejdy? Budu ráda za vaše rady
Ahoj Sai, taky jsme si vyhledali na aukru nabídku autosedačky téhle firmy a stále váháme zda jí zakoupit. Je tahle firma spolehlivá, zjistila jsi nakonec nějaké bližší info a autosedačku zakoupila? Taky se mi zdají podezřelé levné. Moc děkuji za odpověď!!