Internetový obchod Qbaby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
25.7.11 16:43

internetový obchod qbaby

Dobrý den chci se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s tímto obchodem na aukru. Ráda bych zakoupila kočárek, ale bojím se, aby mi nepřišlo třeba napr. něco jiného. Předem moc díky za reakce. Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
25.7.11 18:59
:mrgreen: :think: :cert:
  • Citovat
  • Upravit
sai
149
16.5.12 09:54

Holky, obnovuji diskuzi, pokud máte některá zkušenosti, dejte vědět. Chtěla bych u nich objednat na Aukru sedačku, ale přeci jen se mi zdá podezřele levná :D oproti kamenným obchodům. Tak co myslíte, je to zboží kvalitní a nebo jsou to nějaké polské šmejdy? Budu ráda za vaše rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
5.11.12 14:39
Ahoj holky, tak opět obnovuji diskuzi na tuto firmu
@sai píše:
Holky, obnovuji diskuzi, pokud máte některá zkušenosti, dejte vědět. Chtěla bych u nich objednat na Aukru sedačku, ale přeci jen se mi zdá podezřele levná :D oproti kamenným obchodům. Tak co myslíte, je to zboží kvalitní a nebo jsou to nějaké polské šmejdy? Budu ráda za vaše rady :kytka:

Ahoj Sai, taky jsme si vyhledali na aukru nabídku autosedačky téhle firmy a stále váháme zda jí zakoupit. Je tahle firma spolehlivá, zjistila jsi nakonec nějaké bližší info a autosedačku zakoupila? Taky se mi zdají podezřelé levné. Moc děkuji za odpověď!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák